Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677152 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

fişlenmeyi veya yandaşlığı zartı zurtu geçtim sistem zaten yürümüyor eziyetten başka birşey değil.adam belki senede 1 tane maça gidebilecek çektiği zulüme bak.biz 13-14 yaşlarında stada maç izlemeye giderdik şimdiki çocuklar bunlarla uğraşacak maça gidecek  :by2: bunların derdi olayları filan önlemek değil futbolu bitirmek galiba :alala: :by2:
@MURAT sende amma abarttın senede bir maca gelen hiç gelmesin Gül'ü seven dikenine katlanır sen 12-13 yaşındaki çocuğunla maça gidenmi kaldı sanıyodun biletsizlerin turnike kitlemeleri Yüzünden polisten yediğimiz gazın haddi Hesabı yok ...
Bunlarda Yaşanmış gercekler

Çevrimdışı Easthanbool

@bjk_mabet Alıntı.
Eski açik numaralı köşe temel çalışmaları(son temel betonu alani )
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Anıl

@MURAT sende amma abarttın senede bir maca gelen hiç gelmesin Gül'ü seven dikenine katlanır sen 12-13 yaşındaki çocuğunla maça gidenmi kaldı sanıyodun biletsizlerin turnike kitlemeleri Yüzünden polisten yediğimiz gazın haddi Hesabı yok ...
Bence yanlış düşünüyorsun @Oktay abi. Herkesin maddi durumu her maça bilet alacak veya kombine alacak düzeyde olmayabilir. Şehir dışından sadece derbilere geliyor veya gelebiliyor olabilir. Yurtdışında yaşayıp İstanbul'da olduğu zaman denk gelip tek maça gitmek isteyen olabilir. Kale arkaları 50 lira olur normal maçlarda passolig 25 lira stada gittisi geldisi 100 lira ve bunu herkes veremeyebilir malesef :)

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet Alıntı.
Eski açik numaralı köşe temel çalışmaları(son temel betonu alani )
:You_Rock_Emoticon:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

@Oktay bey kusura bakmayın ama kullandığınız tabir oldukça yanlış bana göre.Ne yazık ki herkesin durumu aynı değil.Kimisi sadece 1 maça gelebiliyor.
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2014, 20:35:39 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Caner

abi sen eminsin değil mi standartsın :evillol: bizde mi sorun var yoksa  :kop:

stat bugün devam ediyorsa karşımızdakiler taraftarın beşiktaşın arkasındaki varlığını biliyorlar , stat bugün hoşumuza gitmeyen şeyler olsa da imkanlar dahilinde iyi yapılıyorsa, içimizdekiler yine taraftarın uyumadığını bildiği için.ne güzel.
ne adamsın sen ya , zaman ayarsız c4 koymuş foruma  :evillol:
şuna içim cız etti.burada şimdi konuşulan kapasitenin daha fazla olabileceği.42 olmadı da 45 bin oldu diyelim.50 yapmak için koltukların arası çok kapanmadı desek.5 bin için sorun yapmazlar sanırım.ya da yarın öbürgün 50 bin olsa koltuk arası çok mu sorun olur.yani merdiven boşluğu değil sonuçta. @Caner

böyle yazdım.tek tek alıntıyla ayrı mesajda kalabalık yapmamak için ama içimde de kalmasın diye forumda patlattım :D

Dün yazdıklarıma Necmi abi de cevap vermişti ama dönemedim. Necmi abi UEFA'nın böyle bir kuralı olmadığını (50.000'den az statlara ŞL finali verilmiyor) söylemişti. Haklı kesinlikle, elit stat olması yeterli. Fakat demek istediğim, uefa'nın böyle bir yazılı kuralı olmasa da, böyle bir "yazısız kuralı" var. Aşağıda 20 yıldan bu yana şampiyonlar ligi finaline ev sahipliği yapan statlar var ve hiç birisi 50.000'den az kapasiteli değiller. Dahası, elit stat (kategori 4) 2006'de uygulanmaya başlamış ve 2006'dan bu yana finale ev sahipliği yapan statların hiç birinin kapasitesi 60.000'den az değil. Yani demem o ki, evet şampiyonlar ligi finaline ev sahipliği yapmamıza engel bir kural yok, ama 42.000 kapasiteyle, son zamanlarda seçilen statlara bakarsak, buna pek imkan yok. Hadi çok güzel bir stat yapıyoruz, manzarası teknolojisi harika diye 50.000 olsaydı kapasitemiz yine bir ihtimal. Ben isterdim ama olmasa da çok dokunmaz, fakat Uefa kupası finalini oynatacağımız kesin.

Platini'de 2007'de,  şampiyonlar ligi finali ortalama 70.000 kapasiteli stadyumlara verilmesini istediğini söylemiş.. İngilizce'si şurada

Although the minimum stadium capacity for category four is 8,000, no stadium with a capacity less than 40,000 has been selected to host a UEFA Europa League Final, and no stadium with a capacity less than 60,000 has been selected to host a UEFA Champions League Final, since these regulations were introduced in 2006.

After the 2007 UEFA Champions League Final, UEFA President Michel Platini stated that he wanted European Cup finals to be held at stadiums with an average capacity of 70,000 to solve security issues.

Şu da ev sahipliği yapan statlar: http://www.stadiumguide.com/figures-and-statistics/lists/champions-league-final-venues/

Çevrimdışı Efe

Ben donusun 1 ay sonra falan yapilacagini dusunuyordum ama erkenden basladilar bu cok iyi 20 ocaga daha 95 96 gun var bu benim kaba bitis tarihimdi ama tum kaba o tarihe yetismeyecek onun yerine tribun kabasi icin 10_15 ocak arasini tahmin ediyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

yalnız mabetin bahsettiği 360lık video meselesini vodafone instagramdan birkaçkez yaptı dolayısıyla bu bir ilk değil ama bunu surekli yapıyorolmak buyuk avantaj

Çevrimdışı FARUK

o cisimlerden birisi bu helikopterdi sanırım :)

hocam o değildi
eski açık kapalı köşeden gelip yeni açık numaralı köşeye doğru 20metre arayla 3 tane beyaz cisim gitti sonra yeni açığa tırmandı kayboldu :)

Çevrimdışı Caner

hocam o değildi
eski açık kapalı köşeden gelip yeni açık numaralı köşeye doğru 20metre arayla 3 tane beyaz cisim gitti sonra yeni açığa tırmandı kayboldu :)

kuştur kuş :)

Çevrimdışı ahmet türker

hocam o değildi
ufo dur değerli kardeşim  :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

Ben donusun 1 ay sonra falan yapilacagini dusunuyordum ama erkenden basladilar bu cok iyi 20 ocaga daha 95 96 gun var bu benim kaba bitis tarihimdi ama tum kaba o tarihe yetismeyecek onun yerine tribun kabasi icin 10_15 ocak arasini tahmin ediyorum :)
efe kardeşim stadda yağmur mu yağıyor , banamı öyle geldi?. :)

Çevrimdışı Türkay

Abiler lig tv kameraları nereye koyacak? Hani ona göre maçları nasıl izleyeğimizi kestiririz belki.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

başkanımız bu gün renklilerin derbisi bizi ilgilendirmiyor ,maçı bile seyretmeyeceğim demiş .  :claps: :claps: ben de aynı fikirdeyim kendi maçlarını kendileri seyretsin .(daha doğrusu kavgalarını )

Çevrimdışı ahmet türker

Abiler lig tv kameraları nereye koyacak? Hani ona göre maçları nasıl izleyeğimizi kestiririz belki.
numaralı üste koyulacakmış kardeşim :)

Çevrimdışı Oktay

@Oktay bey kusura bakmayın ama kullandığınız tabir oldukça yanlış bana göre.Ne yazık ki herkesin durumu aynı değil.Kimisi sadece 1 maça gelebiliyor.
Dostum herkes isyanda sen senede bir maç diyosun senede 20 maça gelende isyan da napıcaz şimdi kimse memnun değil pire için yorganmı yakalım
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2014, 21:05:30 Oktay ]

ysariusta

• Ziyaretçi

hocam o değildi
@FARUK hayal gördün sandım ilk başta, ama sen de pek öyle biri değilsin. Görmüşsündür. Ondan eminiz. Yanlız ne gördün tabi o merak konusu. Çok güzel stat oluyor diye gelmiş olmasınlar. Dünyadan beklenti sonunda gerçekleşti ve kendilerini göstermeye mi karar verdiler. Başkan reverve edilen locaları bugünler için mi tutuyordu? Aklımda deli sorular.  :kop: :kop: :kop: :kop:
Şaka bir yana ne olabilir?

Çevrimdışı ahmet türker

Dostum herkes isyanda sen senede bir maç diyosun senede 20 maça gelende isyan da napıcaz şimdi kimseyi memnun değil pire için yorganmı yakalım
söz konusu beşiktaş ise deve için bile yorgan yakılmaz değerli kardeşim. :)

Çevrimiçi murat

Oktay ankaradakiler senede birkez seyredebiliyor yada trabzon veya başka bir yer.sadece İstanbul dak ileri düşünme.25 TL pasa 50 TL bilet ve 1 gün boyunca işinden gücünden olma@Oktay

Çevrimdışı ahmet türker

@FARUK hayal gördün sandım ilk başta, ama sen de pek öyle biri değilsin. Görmüşsündür. Ondan eminiz. Yanlız ne gördün tabi o merak konusu. Çok güzel stat oluyor diye gelmiş olmasınlar. Dünyadan beklenti sonunda gerçekleşti ve kendilerini göstermeye mi karar verdiler. Başkan reverve edilen locaları bugünler için mi tutuyordu? Aklımda deli sorular.  :kop: :kop: :kop: :kop:
akıllı stad olacak ya akıl vermeye gelmişlerdir kardeşim. :lol:

Çevrimdışı ilhan

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Türkay

numaralı üste koyulacakmış kardeşim :)

O zaman çok yukarıdan seyretmeyeceğiz maçı ama prömiyer lig gibi yakından da değil. En ideal yer herhalde  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı WarrChief

kusurları ortmek amacıyla bircok suzgecten gecildi ve sonuc:D:D