Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676144 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı berk_bjk

Bugün paletli hiç çalışmadı galiba nedendir bilgisi olan var mı?

ysariusta

• Ziyaretçi

Bugün paletli hiç çalışmadı galiba nedendir bilgisi olan var mı?
küçük çalışıyordur

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Burak

Ertuğrul Ural ‏@ErUrall 16 dk. hesabından alıntıdır

Kapalıda ki prekastlar geri sökülmüş galiba  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı FARUK

sahanın ortasından yeni açığa doğru 3 tane beyaz  cisim geçti :)
uçuyormuydu nasıl ilerliyordu anlamadım  :alala:

Çevrimdışı FARUK

Sezai K. foursquare hesabından alıntıdır

Çevrimdışı Serhat Akkaya

An itibariyle yeni açıkta tahmini çalışan sayısı nedir acaba? Bilgisi olan arkadaş var mıdır?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı manyak1903

hahahahhhaha nası bi hayatım var sanıyorsunuz merak ediyorum:) karnım ağrıdı  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
ne üzümü sabah stat akşam forum :)standart Türk ailesini yetiştirdiği bi çocuğum :)
abi sen eminsin değil mi standartsın :evillol: bizde mi sorun var yoksa  :kop:

@bjk_mabet
bunu sen mi yazdın yoksa twitter gibi ekip olarak mı yazıyorsunuz burada da :)
"Günaydın Volkan. Temelimde aşkla yükselmeye devam ediyorum "

Metamfetamin ne ya?  :) Biraz fazla uzak kaldik herhalde oralara.
kafa yapıcılardan :D breaking bad dizisinde belgesel tadında öğrenilebilir  :lol: dizi de güzeldir tavsiye ederim herkese.

Adamların ciddi memnuniyetsizliği var.Açıkcası üzüldüm onlar adına.Biz yatıp kalkıp stadımızın güzelliğine dua edelim
işte farkımız bu.beşiktaşlı her şeyi kolay beğenmediği için, hep söylendiği için en iyi yapılmaya çalışılıyor.arada bir farklı görüşler çarpışıyor ama kazanan beşiktaş ve beşiktaşlı oluyor.eğer tek bir ses çıksaydı o zaman bize de susanlar gibi bir yapı çıkardı.

stat bugün devam ediyorsa karşımızdakiler taraftarın beşiktaşın arkasındaki varlığını biliyorlar , stat bugün hoşumuza gitmeyen şeyler olsa da imkanlar dahilinde iyi yapılıyorsa, içimizdekiler yine taraftarın uyumadığını bildiği için.ne güzel.

vay be desene geniş bişe html ? soracagım ama  :s20: prof olmayn kişiler _? üniversitede mi doc. felan mı kullanır  :alala:
ben istesem yapabilir miyim bilgisayarım da evde bu işleri dediklerin dreamzart la ismi bile garip  :iscrewy:
ne adamsın sen ya , zaman ayarsız c4 koymuş foruma  :evillol:

Aslında tam tersi, ŞL finali istiyorsak kapasite kapasite demeliyiz çünkü 50.000 aşağısındaki stadyumlara ŞL finali verilmiyor. Uefa finali veriliyor. He biz 50.000 yaparsak bu sefer de koltuk aralarındaki mesafe standartları karşılamıyor. O yüzden ŞL finali bizim stat için hayal biraz. Bunu detaylarıyla bir yerde okumuştum bulunca paylaşırım.
şuna içim cız etti.burada şimdi konuşulan kapasitenin daha fazla olabileceği.42 olmadı da 45 bin oldu diyelim.50 yapmak için koltukların arası çok kapanmadı desek.5 bin için sorun yapmazlar sanırım.ya da yarın öbürgün 50 bin olsa koltuk arası çok mu sorun olur.yani merdiven boşluğu değil sonuçta. @Caner

böyle yazdım.tek tek alıntıyla ayrı mesajda kalabalık yapmamak için ama içimde de kalmasın diye forumda patlattım :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

hibrit çim konusunda beni aydınlatan bir bilgi paylaşmak istiyorum.hibrit diyince olay , kafada farklı canlanıyor olabilir.

hybrid kelime anlamı karışık , melez demek.bu da doğal çimle suni çimin karıştırılması oluyor.

evet çoğunluk bunu zaten biliyor olabilir   :evillol: ama kelime hibrit olunca farklı bir algı olabiliyor.orta karışık yani :)
everything little little into the middle  :D

bu arada bakımı vesaire karşılanamayacak kadar  sorun çıkarmaz sanırım.olmayan zeminde futbolcuların sakatlanmasından iyidir.oradaki futbolcu  kaybı engellenir ve eksik olmaz galibiyet aldıkça para kazanılır.mıcırlı yolda ferrari sürüyoruz biz şu anda :D

Çevrimdışı yldrmaydn

mabet'in twitter'daki kore planlarını sadece ben mi gördüm yoksa hepimiz gördük de susma yemini mi ettik? :D fotosu bile vardı :)

@bjk_mabet
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Volkan Başaran

Kafamda deli sorular.

bu passolig denen zamazingoyu bi bok yedik aldık, neyse tecavüz kaçınılmaz ise zevk almayı bileceksin misal şimdi gideceğimden değil de bi bakayım bu ne tür bir boktur diye passo.com.tr adresine girdim.

birinci sorum şu:
madem bu passolig kişiye özel nasıl oluyor da ben beş kişilik bilet satın alabiliyorum?

sonra millet bilet yok diye kırılıyor, abi ben öylesine girdim bomboş la tribünler her yer yem yeşil.
ve son olarak, yine bu menüler arasında gezinirken "biletlerim" diye bir menüye girdim ve şöyle bir yazı ile karşılaştım,

yahu bunun adı düpedüz devlet eli ile karaborsa değil midir? Şöyle ki, ben buradan 50.-TL ye bilet alıp Ahmet'e (isim sallanmıştır) maç günü 150.-TL elden alıp bileti transfer edebilir miyim?

Cevap vereyim..

O aldığın 5 bileti mutlaka bir passo ile eşleştirmen gerekecektir.Yani 5 bilet alırsın ama biletin tamamının seninle alakası yok..

5 bilet almanın mantığı arkadaşlarınla yan yana maç izleyebilmeniz içindir..

Başkasına transfer edebilirsin ancak sana tabi Tc sini güvenip vermeyecek bir sürü insanla karşılacaksın.Bilet satmak her zaman kolay olmayacaktır..

Ben Beşiktaşın son Avrupa Kupası ve Lig maçını ücretsiz olarak twitterda vereceğimi söylememe rağmen bir kişiye zorla verdim :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hibrit çim konusunda beni aydınlatan bir bilgi paylaşmak istiyorum.hibrit diyince olay , kafada farklı canlanıyor olabilir.

hybrid kelime anlamı karışık , melez demek.bu da doğal çimle suni çimin karıştırılması oluyor.

evet çoğunluk bunu zaten biliyor olabilir   :evillol: ama kelime hibrit olunca farklı bir algı olabiliyor.orta karışık yani :)
everything little little into the middle  :D

bu arada bakımı vesaire karşılanamayacak kadar  sorun çıkarmaz sanırım.olmayan zeminde futbolcuların sakatlanmasından iyidir.oradaki futbolcu  kaybı engellenir ve eksik olmaz galibiyet aldıkça para kazanılır.mıcırlı yolda ferrari sürüyoruz biz şu anda :D
hybrid deyince benim aklıma hep Battlestar Galactica geliyor :) İzleyenler bilir :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

Gökhan Türkmen instagram hesabından alıntıdır

Çevrimdışı manyak1903

şu tribün ve kişi sayısı yeni statta olacak.statta tek bir kişi bağırıyormuş gibi tek ses çıkması herkesin besteleri bilmesi.gerçi çok fazla bestemiz var ve çoğunu biliyoruz :icool:  :busted_cop: bizi biz yapan şeylerden birisi.kırmızı forma da ne güzelmiş.

1:20 deki gole benzer golleri daha sık atmalıyız.10 numara  rakip defansa set kurduruyor , dışarı çıkardığı topu stoperimiz arkaya kesiyor , o sırada arkadan gelen sol bekimiz kafayı vuruyor.bu bir taktik anlayışıdır,çözümdür.bunları yapabilmeliyiz.biz bunu yapıyor muyuz şu anda ben mi kaçırıyorum  :bandit:

Çevrimdışı WarrChief

yeni acıkta birseyler değişmiştir çünkü eski acıktaki o koca yarık son gordugum fotolarla anlasılıyorki su hale geldi

parca parca

Çevrimdışı ahmetx

Gökhan Türkmenden vinçden fotolar istiyoruz. :tabe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı manyak1903

hybrid deyince benim aklıma hep Battlestar Galactica geliyor :) İzleyenler bilir :)
çok takip etmedim ama melez diye ırkımsı vardı sanırım dediğin gibi : )

Çevrimdışı manyak1903

Cevap vereyim..

O aldığın 5 bileti mutlaka bir passo ile eşleştirmen gerekecektir.Yani 5 bilet alırsın ama biletin tamamının seninle alakası yok..

5 bilet almanın mantığı arkadaşlarınla yan yana maç izleyebilmeniz içindir..

Başkasına transfer edebilirsin ancak sana tabi Tc sini güvenip vermeyecek bir sürü insanla karşılacaksın.Bilet satmak her zaman kolay olmayacaktır..

Ben Beşiktaşın son Avrupa Kupası ve Lig maçını ücretsiz olarak twitterda vereceğimi söylememe rağmen bir kişiye zorla verdim :)
şimdi bileti internetten alıyorsun.kendi TC üstüne 5 tane bilete sahipsin.
biletleri başkasının kartına netten mi yüklüyoruz yoksa fiziksel bir işlem gerekiyor mu.o kişilerin kartı alıp makineye tutmak vesaire.

Çevrimdışı Volkan Başaran

şimdi bileti internetten alıyorsun.kendi TC üstüne 5 tane bilete sahipsin.
biletleri başkasının kartına netten mi yüklüyoruz yoksa fiziksel bir işlem gerekiyor mu.o kişilerin kartı alıp makineye tutmak vesaire.

5 bilet alıyorsunuz..

Biletlerin hemen yanında TC ye tanımla diye bir boşluk var. Passo.com.tr üzerinden tanımlama yapıyorsunuz. Fiziksel hiç bir bağ gerekmiyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı manyak1903

5 bilet alıyorsunuz..

Biletlerin hemen yanında TC ye tanımla diye bir boşluk var. Passo.com.tr üzerinden tanımlama yapıyorsunuz. Fiziksel hiç bir bağ gerekmiyor.
teşekkürler bilgi için, yararlı oldu.
aslında sistem mantıklı ama diğer konulara girmeyeyim şimdi :D

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2014, 17:20:49 FARUK ]

Çevrimdışı manyak1903

yahu bunun adı düpedüz devlet eli ile karaborsa değil midir? Şöyle ki, ben buradan 50.-TL ye bilet alıp Ahmet'e (isim sallanmıştır) maç günü 150.-TL elden alıp bileti transfer edebilir miyim?
aslında çoğu kişinin kombinesi bile var.ayda 45 lira ile  :by2:

18 yaşını doldurmuş öğrenci değil ve sigortalı değilseniz şuraya göz atın.

1-google'da sgk yazın.
2-üstte menüler var.orada sağ tarafta E-SGK var.fare imlecini üstüne getirin.E-Hizmetlere tıklayın.
3-açılan sayfada E-HİZMETLER UYGULAMASI diye mavi tıklanabilir bir yazı olacak , tıklayın.
4-açılan sayfada TC seçin.Bilgilerinizi girin

5-şimdi yine menülerden GSS üstüne tıklayın.Tescil Kaydı ve Borç Dökümü seçin.

oradan ne durumdasınız görebilirsiniz.

şu anki olay.

aman sakın yanlış anlama olmasın.mağdur olunmasın diye paylaşmak istedim.18 yaşını geçen arkadaşlar dikkatli olsun.Eğer ki gelir bildirimi yapmazsanız da 136 liradan kitliyorlar borcu.

bu kısımdaki boşluk olmayabilir mi , bunu kapasite için değil de ses açısından oval olması daha fazla etki eder mi onun için soruyorum.hem tam arkaya yaslanır.gerçi sanırım tribün ile çatı arasında açıklık olacak ama eski stadımızda yeni açığın oval olması bir şeyler katıyordu diye düşündüm.