hahahahhhaha nası bi hayatım var sanıyorsunuz merak ediyorum:) karnım ağrıdı

ne üzümü sabah stat akşam forum
standart Türk ailesini yetiştirdiği bi çocuğum 
abi sen eminsin değil mi standartsın

bizde mi sorun var yoksa
@bjk_mabet bunu sen mi yazdın yoksa twitter gibi ekip olarak mı yazıyorsunuz burada da

"Günaydın Volkan. Temelimde aşkla yükselmeye devam ediyorum "
Metamfetamin ne ya?
Biraz fazla uzak kaldik herhalde oralara.
kafa yapıcılardan

breaking bad dizisinde belgesel tadında öğrenilebilir

dizi de güzeldir tavsiye ederim herkese.
Adamların ciddi memnuniyetsizliği var.Açıkcası üzüldüm onlar adına.Biz yatıp kalkıp stadımızın güzelliğine dua edelim
işte farkımız bu.beşiktaşlı her şeyi kolay beğenmediği için, hep söylendiği için en iyi yapılmaya çalışılıyor.arada bir farklı görüşler çarpışıyor ama kazanan beşiktaş ve beşiktaşlı oluyor.eğer tek bir ses çıksaydı o zaman bize de susanlar gibi bir yapı çıkardı.
stat bugün devam ediyorsa karşımızdakiler taraftarın beşiktaşın arkasındaki varlığını biliyorlar , stat bugün hoşumuza gitmeyen şeyler olsa da imkanlar dahilinde iyi yapılıyorsa, içimizdekiler yine taraftarın uyumadığını bildiği için.ne güzel.
vay be desene geniş bişe html ? soracagım ama
prof olmayn kişiler _? üniversitede mi doc. felan mı kullanır
ben istesem yapabilir miyim bilgisayarım da evde bu işleri dediklerin dreamzart la ismi bile garip :iscrewy:
ne adamsın sen ya , zaman ayarsız c4 koymuş foruma
Aslında tam tersi, ŞL finali istiyorsak kapasite kapasite demeliyiz çünkü 50.000 aşağısındaki stadyumlara ŞL finali verilmiyor. Uefa finali veriliyor. He biz 50.000 yaparsak bu sefer de koltuk aralarındaki mesafe standartları karşılamıyor. O yüzden ŞL finali bizim stat için hayal biraz. Bunu detaylarıyla bir yerde okumuştum bulunca paylaşırım.
şuna içim cız etti.burada şimdi konuşulan kapasitenin daha fazla olabileceği.42 olmadı da 45 bin oldu diyelim.50 yapmak için koltukların arası çok kapanmadı desek.5 bin için sorun yapmazlar sanırım.ya da yarın öbürgün 50 bin olsa koltuk arası çok mu sorun olur.yani merdiven boşluğu değil sonuçta.
@Canerböyle yazdım.tek tek alıntıyla ayrı mesajda kalabalık yapmamak için ama içimde de kalmasın diye forumda patlattım