Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6674906 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

@quentine83 , @SDemirsoy teşekkürler hocam :)
bu arada twitterda bugün 15:00 dan sonra  vodafone un bazı futbolcular ve taraftarlar la reklam filmi çekimine başlayacağı söyleniyor
ne kadar doğru bilmem :)

Çevrimdışı murat

Arkadaşlar herkese merhaba, aranıza bugün katılmış bulunuyorum. Bu kadar düzgün bir ortamı neden bu zamana kadar fark etmedim diye kendime kızıyorum doğrusu, neyse geç olsun ama temiz olsundan hareketle herkese tekrar merhaba diyorum.

Umarım bundan sonra bende en az sizin kadar katılım sağlar elimden geleni yaparım, şimdi burada kendimi tanıtmak isterim lakin yeri değil, hem nasıl olsa zamanla tanışırız selamlar, sevgiler.
Hoşgeldin aramıza.en azından nerede bu millet niye yazmıyorlar diye bir yerlerde geride bırakmamışız.1 sene geriden de olsa kalıcı mekanımızda bulmuşsun :evillol:

Çevrimdışı Altuğ

@faith merhaba hoşgeldin katılımlarını bekliyoruz.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ilhan

Arkadaşlar Ankara ANKAMALL AVM Kartal Yuvasından hizmet veren Passo kart ve bilet işlemleri bu gün 12:00'den sonra Armada AVM'ye taşınacak bilginiz olsun

Çevrimdışı SDemirsoy

@quentine83 , @SDemirsoy teşekkürler hocam :)
bu arada twitterda bugün 15:00 dan sonra  vodafone un bazı futbolcular ve taraftarlar la reklam filmi çekimine başlayacağı söyleniyor
ne kadar doğru bilmem :)
biz ne güne duruyoruz hocam bizi oynatsınlar  :D @FARUK

Çevrimdışı Yakup

Konu Dışı: Veli Kavlak ve Cenk Tosun bugün saat 14:30-15:30 arası vialand avm de imza gününde olacak.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı melih

Resmi site de ne zamandır fotoğraf yayınlamıyor.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar herkese merhaba, aranıza bugün katılmış bulunuyorum. Bu kadar düzgün bir ortamı neden bu zamana kadar fark etmedim diye kendime kızıyorum doğrusu, neyse geç olsun ama temiz olsundan hareketle herkese tekrar merhaba diyorum.

Umarım bundan sonra bende en az sizin kadar katılım sağlar elimden geleni yaparım, şimdi burada kendimi tanıtmak isterim lakin yeri değil, hem nasıl olsa zamanla tanışırız selamlar, sevgiler.
:hosgeldin

Çevrimdışı kaanzor

Eski açıkta ay sonuna kadar üst kat testereler dahil bitermi köşeye kadar acaba? :bandit:

Biterse kapalı eski açık köşedeki vinç sökülürmü?
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 13:31:49
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Eski açıkta ay sonuna kadar üst kat testereler dahil bitermi köşeye kadar acaba? :bandit:

Biterse kapalı eski açık köşedeki vinç sökülürmü?
Necmi ab efe abi mabet (stad) abi daha iyi bilirler ama zor gibi bence bana gore kasim sonuna anca biter eski acik ust kirisler

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 13:32:53

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı Efe

Eski acikta calismalar cok hizli hem demir oruluyor hemde kalip cakiliyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

doğru mu bu Ankaralılar  :D
Safları sıklaştırırız herkes girer
Satış 6 bin demiş Necmi abinin favori sitesi

Çevrimdışı ugurkartalizma

Bu arada maça gelecekler için forma üstü ince bir mont yeterli olacaktır.Sadece çıkınca üşürsünüz biraz.Asaş stadının üstü komple kapatıldı içerde rüzgardan etkilenme gibi bi durum olmuyor pek.Çevresi açık ve şehir dışı oldugu için terli terli çıkınca üşütürsünüz ama  :bandit: Ha bide gelirken giderken yanlış yola girmeyin özellikle gece hapishane tarafına giderseniz sağlam bi tırsma yaşayabilirsiniz çok fena biryer diğer cezaevleri gibi değil...   :poops: :pes  :evillol:

Çevrimdışı ugurkartalizma

doğru mu bu Ankaralılar  :D

Bu dayının passoligden haberi yok,kesin maça da gelmiyodur

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta testreleri kaliplamaya devam ediyorlar arkada demirleme var gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kaanzor

Necmi ab efe abi mabet (stad) abi daha iyi bilirler ama zor gibi bence bana gore kasim sonuna anca biter eski acik ust kirisler

Anladım valla bitse o vinç ordan sökülsede prekasta başlasalar süper olur diye düşünmüştüm bi an  :evillol: :evillol:

Teşekkürler
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 13:39:42
Arkadaslar ben de ankaradayim ve bu hafta sonu maca gitmeyi ve forum ekibiyle bulusmayi cok istiyorum ama siyasi ve ideolojik sebeplerden dolayi passolig almadim ve almiycam bu maca bi baskasinin kombinesiyle girebilme ihtimalim var mi ?? Varsa eger istanbulda olan birisi forum ekibiyle kombinesini gonderir mi ???

Çevrimdışı Efe

Hafriyatta suruyor numarali icin temel aciyorlar buyuk ihtimal
Şampiyon Beşiktaş JK