Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6674982 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

skorbordlar 2 köşede dikdörtgen panel şeklinde olacak,ortada veya 360 olmayacak.Meksikada ne iş yapıyorsun Fırat?
yüzde 90 Restaurant işletiyordur  :bandit: @F1RAt @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

skorbordlar 2 köşede dikdörtgen panel şeklinde olacak,ortada veya 360 olmayacak.Meksikada ne iş yapıyorsun Fırat?
Meksika'da ne iş yapılır ki, USA sınır güvenliğinden kaçıyordur....

Çevrimdışı F1RAt

Fransa da université okuduktan sonra, Meksika ya geldim. Mobil platformlara oyun tasarlayip yapiyorum. ILk yaptigim oyun, sadece ios platformu icindi, su anda uzerinde calistigim oyun ise, ios, android, windowsphone ve facebook icin oacak. Meksika da yasamamin aslinda isimle bir ilgisi yok. Evlendim ve 6 yildir buradayim fakat yakinda yeniden fransaya donucem. Bu arada Turkiyeden ayrildigimda 18 yasindaydim ve 12 ila 18 yas arasinda inonudeki hic bir maci kacirmadim. umarim yakinda Turkiyeye donup, SEREF BEY de, sizlerle birlikte yerimi alirim.

Çevrimdışı SDemirsoy

doğru mu Fırat? :D
abi benim tanıdığım bir kaç kişi vardı meksika da Türkler restaurant işletiyorlar çoğu Fırat istisna kalmış :D

Çevrimdışı F1RAt

Eger tanidiginiz birileri varsa ve Turk restoranti isletiyorlarsa, adreslerini bilmeyi cok isterdim. Esim, universite de Besiktas formali 2 kisi gordugunu soyluyordu bir ara ama ben daha hic denk gelmedim.

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı SDemirsoy

Eger tanidiginiz birileri varsa ve Turk restoranti isletiyorlarsa, adreslerini bilmeyi cok isterdim. Esim, universite de Besiktas formali 2 kisi gordugunu soyluyordu bir ara ama ben daha hic denk gelmedim.
abi vardı da kapattı ya  :) araştırırım ama yine senin için :)

Çevrimdışı F1RAt

Çevrimdışı F1RAt

Metamfetamin ne ya?  :) Biraz fazla uzak kaldik herhalde oralara.

Çevrimdışı yigitcan1903

Metamfetamin ne ya?  :) Biraz fazla uzak kaldik herhalde oralara.
Ya bırak şimdi  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Fransa da université okuduktan sonra, Meksika ya geldim. Mobil platformlara oyun tasarlayip yapiyorum. ILk yaptigim oyun, sadece ios platformu icindi, su anda uzerinde calistigim oyun ise, ios, android, windowsphone ve facebook icin oacak. Meksika da yasamamin aslinda isimle bir ilgisi yok. Evlendim ve 6 yildir buradayim fakat yakinda yeniden fransaya donucem. Bu arada Turkiyeden ayrildigimda 18 yasindaydim ve 12 ila 18 yas arasinda inonudeki hic bir maci kacirmadim. umarim yakinda Turkiyeye donup, SEREF BEY de, sizlerle birlikte yerimi alirim.
eşin Mexican anlaşılan ordanda bir taraftarımız olmuş ne güzel,işinde başarılar diliyorum. :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Ya bırak şimdi  :evillol:
:kop:
Metamfetamin (kristal meth); uyarıcı ve halüsinasyon özelliği olan sentetik bir maddedir.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı F1RAt

Evet esim meksikali ama Besiktas in maci oldugu gunler, evden kaciyor desem yeridir. Bu arada, Metamfetamin nedir gercekten bilmiyorum aciklarsan sevinirim.

Çevrimdışı F1RAt

Eeee, o zaman beni neden boyle bir madde ile bagdastirdiniz?

Çevrimdışı yigitcan1903

Evet esim meksikali ama Besiktas in maci oldugu gunler, evden kaciyor desem yeridir. Bu arada, Metamfetamin nedir gercekten bilmiyorum aciklarsan sevinirim.
Takılıyorum hocam Ahmet abi açıklamış  :D
Meksikada ne iş falan deyince

Çevrimdışı Deniz

Fırat hocam DEA diyorlar yani narkotik :).arkadaslar breaking bad ci  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

cevabı yukarıda verdim hocam,yalnız mexican mafia senin bu cavabına çok üzülür ,darılırlar  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

neyse konu dağılmasın Meksikada bu tür işlerin çok olduğu için söylemiş @yigitcan1903 baronlar falan filan @F1RAt

Çevrimdışı SDemirsoy

şuan süzerden fotoğraf alma isteme operasyonuna başladım  :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Fırat daha çok katılımını bekleriz  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

@FARUK ta bugün hasta yoğunluğu fazla galiba ortalıkta yok :bandit: