Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673103 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Bursanın stadını inceledim biraz detaylı.Kale arkaları gerçekten güzel.kapalı tribünleri de iyi.Ama diğer tribün rezil.Stadı doldurabilirler mi?hiç sanmıyorum.Ama dolu stadında iyi baskı kurabilirler ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi acaba Ankara ya kırmızı forma ilemi gelsem:) arkasında yazan yazıyı biliyorsun :sevinc
bilmem o soğukta formanın arkasını kimse görmezki yada görür sen bir hafta hasta yatarsın :D @bjk_mabet

Çevrimdışı ALI RIZA

bilmem o soğukta formanın arkasını kimse görmezki yada görür sen bir hafta hasta yatarsın :D @bjk_mabet
o kadar soguk degildir gömlek üstü veya sweet üstü giysin :)
arkadan ne yazıyor : 34 bjkmbt 34 mü  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

@Deniz orada okudum 7-8 sene kadar.. o stad bitsin tüm koltuklar satılır.Yanlız bilmiyorum  bursaspor ile belediye başkanı arasında bir sorun vardı rahmetli başkan zamanında çözüldümü..
Bence kale arkaları bizimkinden daha iyi gibi geliyor...

@kceptel den haber varmı bu arada bilen duyan ....?

Çevrimdışı aa.aslan

Akyazı stadı prekast işinde bize gelen ikinci kat çıkışlarına kadar zor bela takan vincin bir benzeri orada en tepeye kadar takıyor.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Necmi

Bjk_mabet denilen bir kişi aracılığıyla stadyum çalışmaları hakkında her gün bilgi alınıyor. Bu kişi stadyum inşaatında çalışan bir çaycı sadece, ama hiç bir muallak kalmadı akıllarında çünkü bütün sorulanları cevapladı.

:alala: dışardan öylemi görünüyor hiç muallak kalmamış :D gerçi şu ana kadar yapılan toki dahil en fazla stad konusunda bilgilenen Beşiktaş taraftarı oldu bunun içinde @bjk_mabet e çok teşekkür ederiz kamera konusundada o kadar laf eden akyazı kamerasını örnek gösteren arkadaşlar trabzon forumunu bir okusun  :evillol: yüz kişilik kotası varmış kimse izleyemiyor devlet gücüyle bu kadar yapabilmişler burdan kamera içinde emeği geçen arkadaşlara teşekkürleri iletelim kamera yayını banamısın demiyor daha takıldığını görmedim :ok:

Çevrimiçi Necmi

millet skype gelin  :kop: :kop: :kop: :kop:
yok ben yatacağım gece gece millet tavana vuruyor sonra :evillol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 03:26:34
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Su an o kadar cok "iyikk " diyorum ki
İyiki besiktasliyim
İyiki stadi.kendimjz yapiyoruz
İyiki fikret orman ve ekibi var
İyiki @bjk_mabet var
İyiki besiktasta 5 sene yasadim
İyiki bu forum var  :claps: :ok:

Çevrimdışı auysal4

Bursanın stadını inceledim biraz detaylı.Kale arkaları gerçekten güzel.kapalı tribünleri de iyi.Ama diğer tribün rezil.Stadı doldurabilirler mi?hiç sanmıyorum.Ama dolu stadında iyi baskı kurabilirler ..

Passolig den vzgecilirse stadi rahat doldururlar . Tabi takimlarinin durumu ve fiyatlarda etkili

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı KLEBERR

Ben Beşiktaş çocuğuyum...

ysariusta

• Ziyaretçi

hahahahhhaha nası bi hayatım var sanıyorsunuz merak ediyorum:) karnım ağrıdı  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
ne üzümü sabah stat akşam forum :)standart Türk ailesini yetiştirdiği bi çocuğum :)
Benim ailem Fransız mı la  :alala:  :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2014, 09:12:19 ysariusta ]

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın Gençler kendini genç hissedenler :)

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ilhan

Abi abartmayın o kadarda soğuk değil Ankara.Şu an gömlekle geziyorum.

Çevrimdışı ahmetx

öyle demeyin,akşamları hava birden soğuyor özellikle stadın bulunduğu yer zulumpiyat gibi dişler birbirine vurabilir. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

öyle demeyin,akşamları hava birden soğuyor özellikle stadın bulunduğu yer zulumpiyat gibi dişler birbirine vurabilir. :D
Bi üçlü çekeriz kendimizden geçeriz  :D
Uzun süre sonra İnönü atmosferini yaşayacağımızı düşünüyorum inşallah

Çevrimdışı Abdullah

Aynen abi çok soğuk değil şu an ama akşam 7'den sonrasına garanti veremem :evillol: El de mont taşımakta fayda var.  :icool:

Çevrimdışı Abdullah

@bjk_mabet abi bordomavi forumundan uzaklaştırılmışın  :kop:

Çevrimdışı F1RAt

Sevgili arkadaslar, sizleri taa Meksika dan  :bandit: oyle zevk alarak takib ediyorum ki, tahmin bile edemezsiniz. Yaptiginiz is cok degerli. Sizlerden tam 8 saat gerideyim ve bu sebebten dolayi forumu bazen mesaj mesaj takib edemiyorum. Hadi itiraf edeyim, bazen cok yazmissaniz bir 5 sayfa atliyorum. Bu yuzdendir ki, daha once konustugunuz bazi konulari gozden kacirmis olabilirim, kusuruma bakmayin.

Bu skorbord konusunda bir gelisme var mi acaba? Cati nin ortasinda asili 360 derece bir skorbord olma ihtimali var mi, ya da agirlik nasil bir tip skorbord dan yana basiyor?

Cevaplayabilen kardeslerim olursa cok sevinirim. Allah islerinizi rast getirsin.

Çevrimdışı yigitcan1903

Sevgili arkadaslar, sizleri taa Meksika dan  :bandit: oyle zevk alarak takib ediyorum ki, tahmin bile edemezsiniz. Yaptiginiz is cok degerli. Sizlerden tam 8 saat gerideyim ve bu sebebten dolayi forumu bazen mesaj mesaj takib edemiyorum. Hadi itiraf edeyim, bazen cok yazmissaniz bir 5 sayfa atliyorum. Bu yuzdendir ki, daha once konustugunuz bazi konulari gozden kacirmis olabilirim, kusuruma bakmayin.

Bu skorbord konusunda bir gelisme var mi acaba? Cati nin ortasinda asili 360 derece bir skorbord olma ihtimali var mi, ya da agirlik nasil bir tip skorbord dan yana basiyor?

Cevaplayabilen kardeslerim olursa cok sevinirim. Allah islerinizi rast getirsin.
Skorbord çapraz köşelerde iki adet olacak
Yeni açık numaralı-eski açık kapalı köşelerinde

Çevrimdışı ahmetx

skorbordlar 2 köşede dikdörtgen panel şeklinde olacak,ortada veya 360 olmayacak.Meksikada ne iş yapıyorsun Fırat?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum