Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6672675 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet başkanın dediği 17 milyonluk çatı etfe için miydi ptfe için miydi abi ?
çüzdanda ne kadar para var sen onu söyle ona göre ayarlanır.şakası bi yünü ptfe
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

adamlar dertli stadı şekilsiz buluyorlar kameradan memnun değiller.stadı seyretmek sınırlı .stad şeklinden muzdaripler antalya stadına bile güzel diyorlar o derece yani :D
ooooo bildiğimiz forum basıyoruz:)

Çevrimdışı Deniz

abi bugün seni anlayamıyorum ben pek  sen mi karışık konuşuyorsun yoksa benim devreler mi yandı anlamadım :ebebe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

ooooo bildiğimiz forum basıyoruz:)

3-4 sayfa inceledim  bizim forumda olupta stadın gelişimini göremeyenlere söylüyorum adamlar vodafone arenın ne kadar hızlı gittiğini sade ve şık olduğunu söylüyorlar acaba bizden önce bitermi korkusuda başlamış forumda :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İrfan

Zamane gençliği işte. Bizim zamanda gazete ilanlarını falan takip ederdik. İrfan az daha gayret, mabette biraz destek, sabah mülakata...

Valla abi az bi omuz verin el birliğiyle bi kardeşiniz ekmek yesin :) Hem kaba bitince ince işler ne alemde acaba diye burda kesin kriz çıkar içerdede adamınız olmuş olur  :kop:
We are Electric..!

Çevrimiçi murat

etfe veya ptfe olsunda eften püften olmasın :evillol:

Çevrimdışı Efe

etfe veya ptfe olsunda eften püften olmasın :evillol:

bitsinde isterse dütfe olsun :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

abi bugün seni anlayamıyorum ben pek  sen mi karışık konuşuyorsun yoksa benim devreler mi yandı anlamadım :ebebe:
yok sorun bende vallahi daha yeni masaya oturabildim:)

Çevrimdışı melofaz

Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Valla abi az bi omuz verin el birliğiyle bi kardeşiniz ekmek yesin :) Hem kaba bitince ince işler ne alemde acaba diye burda kesin kriz çıkar içerdede adamınız olmuş olur  :kop:
15 günde kaçmayasın sonra :D

Çevrimdışı Deniz

yok sorun bende vallahi daha yeni masaya oturabildim:)
Dikkat abi laptopun şarj bitmesin yine  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı İrfan

15 günde kaçmayasın sonra :D

Yok Murat abi öyle şey olmaz bizde :) En kötü stad bitene kadar ordayım  :D :D
We are Electric..!

Çevrimdışı sağduyu

Sevgili mabet, tecrübeye ve hissiyatımda söylüyorum, bu çocuk çok yırtık, iş yapar. İrfan tahsil ne? Elektric ...???
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Deniz

Alıntı:
Kaya tarafından yazılan  Mesajı Görüntüle
Bjk nin stadyumu çok daha görkemli... Bizimki bariz sönük...

Benim gördüğüm budur...
Beşiktaş'ın stadı daha stadyum gibi duruyor.

Adamların ciddi memnuniyetsizliği var.Açıkcası üzüldüm onlar adına.Biz yatıp kalkıp stadımızın güzelliğine dua edelim

Çevrimdışı İrfan

Sevgili mabet, tecrübeye ve hissiyatımda söylüyorum, bu çocuk çok yırtık, iş yapar. İrfan tahsil ne? Elektric ...???

Elektrik Elektronik Mühendisiyim abi :) Eksik olma :)
We are Electric..!

Çevrimdışı sağduyu

İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı bjk_mabet

Trabzon formundan tepkiler..

yalnız rüya tabirlerinden resim bulmakta iyi fikirmiş:)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

bende gittiğimde mabetle top oynayayım kameraya çekelim  :lol:
ilk prekastlar konulduğunda ilk seyircisi olduk ,koltuklara ilk oturan olduk,topta oynadık biraz:) :biggrinking:

Çevrimdışı melofaz

köşeler çok sert dönüyor koltukarı yerleştirirken sıkıntı olabilir onların stadda locaları söylemiyorum bile degişik bir stad olacak ama haklarınıda yemeyelim
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Fatih

Insaat amma ilerlemis yahu... Resimlere en son agustos sonunda bakmistim heralde...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Herkese İyi geceler..  :bye:

iyi geceler

bende kaçıyorum iş beni bekler iyi geceler :uyucam: numaralıda 1 fışkırtıcı gitti galiba bu arada :D
Şampiyon Beşiktaş JK