Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6672290 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Salih A.

gece tayfasının stadla ilgisi yok zaten makara yapmaya geliyorlar ne varsa gündüzcülerde var :bandit:
:evillol: :evillol: :evillol:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Deniz

:alala: onlar hepten yitik Beşiktaşlılar doktor ne yerlerse yesinler demiş :tabe:
Kestin yani bizden ümidi  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

trabzonun forumuna cevap yazdım :)
sen oraya yazdın şimdi ben oraya 24 saat takip mi edeyim ayrıca oradan ünlemler de serbest olur  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı İrfan

We are Electric..!

Çevrimdışı ALI RIZA

gece tayfasının stadla ilgisi yok zaten makara yapmaya geliyorlar ne varsa gündüzcülerde var :bandit:
@Necmi abi son 6 sayfanın kabasını alır süzer sıkar kurutur 2 sayfa çıkartırım  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi son 6 sayfanın kabasını alır süzer sıkar kurutur 2 sayfa çıkartırım  :kop: :kop: :kop:
Ona ne şüphe :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

trabzonun forumuna cevap yazdım :)
Eline sağlık abi çok güzel ve şık olmuş  :claps:

Çevrimdışı melofaz

acaba mabet ile ilgili o yazıyı yazan arkadaş mabeti orda görünce ne tepki verecek çok merak ediyorum  :lol: :lol:
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Salih A.

acaba mabet ile ilgili o yazıyı yazan arkadaş mabeti orda görünce ne tepki verecek çok merak ediyorum  :lol: :lol:
yarın haberi gelir :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı bjk_mabet

"Bu kişi stadyum inşaatında çalışan bir çaycı sadece..."  :ebebe: :kop: harbi çaycı sanıyorlar ha  :D
ama çaycıyım :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı sağduyu

passosuz bilet olsa bunca insan neden passo çıkarmaya uğraşıyor mazosişt miyiz biz :D

:s20:  :s20:  :s20:

Yeni Türkiye de çocukları paso kartsız alıyorlarmı?
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı İrfan

Annem : Yeter artık her gece her gece stada bak bak bıkmadın, mezunda oldun git kim yapıyosa oraya işe gir bari hepten kurtul...  :D

@bjk_mabet abi elektrik işleri başlamıyor mu ben bi cv yollasam ana-baba boş konuşmaz derler :) Bu vesileyle işe girmiş olurum valla motivasyonum tavan çalışırım  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı bjk_mabet

Annem : Yeter artık her gece her gece stada bak bak bıkmadın, mezunda oldun git kim yapıyosa oraya işe gir bari hepten kurtul...  :D

@bjk_mabet abi elektrik işleri başlamıyor mu ben bi cv yollasam ana-baba boş konuşmaz derler :) Bu vesileyle işe girmiş olurum valla motivasyonum tavan çalışırım  :)
elektirik işleri -3,90 kotunda kapalıda başladı bunun için 5s mühendisliğe başvurabilirsin:)

Çevrimdışı melofaz

Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

passosuz bilet olsa bunca insan neden passo çıkarmaya uğraşıyor mazosişt miyiz biz :D
:evillol: :lol: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Boş ver güzel sohbet oluyor :D yazılım konusu hariç :bandit:

Çevrimdışı İrfan

elektirik işleri -3,90 kotunda kapalıda başladı bunun için 5s mühendisliğe başvurabilirsin:)

Seni referans yazayım mı abi peki :) Stadda çaycı diye  :ebebe:
We are Electric..!

Çevrimdışı ALI RIZA

Boş ver güzel sohbet oluyor :D yazılım konusu hariç :bandit:
aslında yazılım konusunu uzatacaktım programlama dillerini fortrana kadar gidecektim neyse o zaman o da kalsın bu gece  sitede de silme olmasın  :evillol:

Çevrimdışı sağduyu

Seni referans yazayım mı abi peki :) Stadda çaycı diye  :ebebe:

Zamane gençliği işte. Bizim zamanda gazete ilanlarını falan takip ederdik. İrfan az daha gayret, mabette biraz destek, sabah mülakata...
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet başkanın dediği 17 milyonluk çatı etfe için miydi ptfe için miydi abi ?

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimiçi murat

adamlar dertli stadı şekilsiz buluyorlar kameradan memnun değiller.stadı seyretmek sınırlı .stad şeklinden muzdaripler antalya stadına bile güzel diyorlar o derece yani :D