Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6672374 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

stat için Osmanlıspor para almıyormuş bizden  :D elektrik suyu falan ödeyeceğiz halı saha kiralama gibi :)

Olcay : Abi sıcak su gelmiyoor yaa...
Samet Ankara'nın suyu pahalıdır. İçinde her türlü maden var... :kop:

Çevrimdışı Türkay

Bizim stadın arazisini şuan da yeryüzünde alabilecek bir takım yok galiba. Milyar eder o arazi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı quentine83

fotolar için teşekkürler kardeşimize.
fotolardan gördüğüm kadarıyla eski açık ağır ilerliyor.numaralı eski açıktan önce bitecek bu artık benim kafama iyice girmeye başladı.çok az adam ayırıyorlar oraya.bide birileri lütfen başkanı şu pixelli koltuk işinden caydırsın.safkan simsiyah bir tribün varken alacalı bulacalı koltukta neymiş ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı sado

:dontknow: tokinin ölçülerini bilmiyorum bilen bir arkadaş yazabilir 1 metre kısa demedim bir metre daha uzun dedim bizim tribün yüksekliğimiz 30 metreydi projeye göre daha sonra 3 metre daha yükseldi çatıyla arasındaki mesafe 4 metreye düştü güncellenmiş projeler elimde yok o yüzden projeye göre konuşmuyorum hesap yapıyorum kesin doğru kabul edemeyiz tahmini diyelim benim hesaplarıma göre eski açık 28 metrenin üstünde duruyor ama dediğim gibi benim hesabım :D @sado

Tesekkürler @Necmi  abi peki mabetin söyledıgi 120 metre yükseklik 27,70 rakamlara ne dıyorsun :) fenerın maraton tribüne kıyasla söyledıgı rakamlar bunlar bızım stad için.
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

ysariusta

• Ziyaretçi

@quentine83 enseyi karartma bence. Biraz ferah bak stada. Sen, arkasından deniz manzarası izlediğin camda parmak izini görüyorsun. Biraz akışına bırak, yapılan işi izle. Bir bitsin hele. Belki alacalı (pixel ney la) görünüm daha güzel olacak. Belki, stad hep full çekecek koltuk moltuk görmeyecez.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı FARUK

Tesekkürler @Necmi  abi peki mabetin söyledıgi 120 metre yükseklik 27,70 rakamlara ne dıyorsun :) fenerın maraton tribüne kıyasla söyledıgı rakamlar bunlar bızım stad için.

27.70 kapalı arkada görünen çatı sütunlarının en üst noktasının kotu
yani şuan kapalının en üst noktası deniz seviyesine göre +27.70 metre de
ama kapalının seyircinin ayağının olacağı yer -2.68 kotunda
toplam yükselik 30 metre yi geçiyor

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı sallapati

stat abi fikrinin @bjk_mabet ten esinlenildiğini düşünüyorum. Stat abi yokken bjk mabet zaten bize stat abilik yapıyordu  :)

Çevrimdışı Erol Akçınar

[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 20:46:53 Erol Akçınar ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Easthanbool

stat abi fikrinin @bjk_mabet ten esinlenildiğini düşünüyorum. Stat abi yokken bjk mabet zaten bize stat abilik yapıyordu  :)

Hala da yapmaya devam ediyor sağ olsun, var olsun :) :serefe:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmet türker

@quentine83 enseyi karartma bence. Biraz ferah bak stada. Sen, arkasından deniz manzarası izlediğin camda parmak izini görüyorsun. Biraz akışına bırak, yapılan işi izle. Bir bitsin hele. Belki alacalı (pixel ney la) görünüm daha güzel olacak. Belki, stad hep full çekecek koltuk moltuk görmeyecez.
(piksel ney la )  :kop:  :kop:

Çevrimdışı asyakartalı

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı ahmet türker

Başkan stadta denetlemedeydi @bjk_mabet in baretini imzalamıştı mabet alem adamsın vesselam enerji full  :D
fotolar için teşekkürler değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı LifesGood®

Merhaba arkadaşlar, bir şeyi uzun zamandır merak ediyordum bugüne sormak kısmetmiş. Aşağıdaki resimde görüldüğü üzere eski açık kirişlerde bir bağlantı var yatay şekilde. O daha önce kapalıda veya diğer eski açık kirişlerinde yoktu acaba burada niye kondu ve öyle devam edecek gibi gözüküyor. Büyük ihtimal kara kartallar bunun nedenini yazmıştır ama kaçırdım işte, şimdiden teşekkür eder iyi geceler dilerim. :icool:
http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=878.0;attach=16969;image

Çevrimdışı Deniz

Mabet yine tweetleri karıştırdı anlasilan :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Merhaba arkadaşlar, bir şeyi uzun zamandır merak ediyordum bugüne sormak kısmetmiş. Aşağıdaki resimde görüldüğü üzere eski açık kirişlerde bir bağlantı var yatay şekilde. O daha önce kapalıda veya diğer eski açık kirişlerinde yoktu acaba burada niye kondu ve öyle devam edecek gibi gözüküyor. Büyük ihtimal kara kartallar bunun nedenini yazmıştır ama kaçırdım işte, şimdiden teşekkür eder iyi geceler dilerim. :icool:
http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=878.0;attach=16969;image
akadaki kolanlara yaslanmadığından ortadan destek yapılıyor kardeşim . :)

Çevrimdışı asyakartalı

@bjk_mabet

11 aralıkta izmirden totenham maçı için olimpiyata gelicem.gün içinde semtte olucam.stada geldiğimde içeriden stadı görme şansım olurmu.en azından birkaç kare fotoğraf ?

Çevrimdışı ekesicil

harika olmuş bu video çok hoşuma gitti

51. saniyedeki soruyu soran benim haha

makara olsun diye sormustum cevap gelmisti ne gülmüstüm ama  :kop: :kop: :kop: