Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6672335 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Ekim 2014, 18:31:22
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Geovani abi ellerine saglik çolde su gibi geldi 😁😃😄

Çevrimdışı FARUK

Sorum çok cahilce olacak biliyorum ama bu işlerden zerre anlamadığımız için soruyorum   :poops:
Yeni açıktaki kule vinç söküldükten sonra o vincin ayağımı deniyorsa artık neyse onun olduğu alandaki boşluklar nasıl yapılacak veya inşaatlarda bunun işleyişi nasıl oluyor :aman:

hocam sökülünce en alttaki kattan aynı şekilde kalıp çakılıp demirlenir ve beton atılır sırasıyla en üste kadar çıkar
demir filizleri bırakıldı her katta

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Fotoğrafları çeken ve forumda paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı FARUK

örümcek ayaklı fışkırtıcı kullanmaya başlamışız :)
aktarma yapmışlar resmen  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

Yazmayım yazmayım diyorum ama dayanamıyor insan.. Yahu biraz anlayış, destek.. Adamlar ellerinden geleni yapıyorlar.. Bu stadın bir şekilde bir an evvel yapılması gerekiyordu. Bunu yapmakta Başkan'ın lehine değil aleyhineydi. Stadı yapmayıp işine bakabilirdi. Ona rağmen doğru olanı yaptı ve stadı yıktı, yapıyor.

Bu kadar güzel bir projeye plansız programsız demek, bu kadar hızlı giden bir projeye yavaş demek olmuyor. Hatalar elbet vardır. Böyle projelerde bazen başta düşündüğün gibi olmayan durumlar olur. Bazı şeyleri de zamanı gelince halletmeye çalışırsın. Önemli olan bütünün nasıl olduğudur. Önemli olan böyle bir lokasyonda, bu hızla, bu kadar güzel bir stadı yapmaktır. Yerinden olmamaktır.

Lütfen biraz onların yerine koymaya çalışın kendinizi. Gerçekten bu kadar borcun içinde kulübü ayağa kaldırmak için nasıl canla başla çabaladıklarını görmüyor musunuz?  Zaman zaman bu koşturmaca içinde bi şeyleri atlasalar da biraz emeklerine saygı duymak lazım. Beşiktaşlıya bu yakışır.
  :ok:  :ok:

Çevrimdışı Türkay

Ben şimdi fark ediyorum da sanırsam yeni açık orası, orada kırmızı koltuklarla BJK yazıyor. Yeni farkettim.  :lol:

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/12/Levent_Tiner_BgSZo9MIUAA6mkL.jpg[/img]

Çevrimdışı Easthanbool

hocam sökülünce en alttaki kattan aynı şekilde kalıp çakılıp demirlenir ve beton atılır sırasıyla en üste kadar çıkar
demir filizleri bırakıldı her katta

Teşekkür ederim üstad. :pray: :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

@Efe geri sayımda kaç gün kaldı,sitenin ana sayfasına geri sayım mı yapsak ne  :D
89 bugun :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Ben şimdi fark ediyorum da sanırsam yeni açık orası, orada kırmızı koltuklarla BJK yazıyor. Yeni farkettim.  :lol:

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/12/Levent_Tiner_BgSZo9MIUAA6mkL.jpg[/img]
Salvo sen de Tolgadan beter çıktın  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TURKahvesi

foto için önce yeniinönü'ye sonra sana teşekkür ediyorum

gerçekten muazzam bir stadımız olacak

kutu gibi statların tanrısı olacak bana göre

sonuçta deniz seviyesinin 8 metre altında yapılmakta

şimdiden görkemli açılışını sabırsızlıkla merakla beklemeye koyuldum

BEŞİKTAŞ Vodafone Arena stadyumu  :pray:

Çevrimdışı ahmet türker

fotoları çeken arkadaşların emeğine sağlık .teşekkürler  :)

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Geovani

Başkan stadta denetlemedeydi @bjk_mabet in baretini imzalamıştı mabet alem adamsın vesselam enerji full  :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Anil

Statı bizim cebimizden yapma sebebimiz nedir ? Hızlı bitmesini istemek mi ? Projeyi kendimiz yapmamız istemek mi ? Herkese statı devlet yapıyor biz bu ülkenin takımı değilmiyiz ?

Çevrimdışı yigitcan1903

Statı bizim cebimizden yapma sebebimiz nedir ? Hızlı bitmesini istemek mi ? Projeyi kendimiz yapmamız istemek mi ? Herkese statı devlet yapıyor biz bu ülkenin takımı değilmiyiz ?
Mülkiyetini almak istiyoruz başkan da dile getirdi

Çevrimiçi murat

Başkan stadta denetlemedeydi @bjk_mabet in baretini imzalamıştı mabet alem adamsın vesselam enerji full  :D
eline ayağına sağlık @Geovani

Çevrimdışı kyiv

Stat arazisini almaya kalksak sizce ne kadar eder? Kaç yüz milyon dolar ya da kaç milyar dolar? Emlak işlerinden anlayan?

Çevrimiçi Necmi

Stat arazisini almaya kalksak sizce ne kadar eder? Kaç yüz milyon dolar ya da kaç milyar dolar? Emlak işlerinden anlayan?
para vereceğimizi sanmıyorum :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stat arazisini almak imkansız. Orasının değeri milyar dolara yakındır..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Geovani

@MURAT ne demek abi   bi kaç gündür foto yoktu hem mabete selam vereyim bide canlı göreyim dedim
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 19:37:14 Geovani ]
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

@Geovani eline sağlık iyi geldi fotolar

Çevrimdışı yigitcan1903

Yalnız arazi değil söylediğim üstündeki taşınmazdan bahsediyorum