Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673160 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

sana cevap yazdım o sırada pc kapandı :D cevap gitti şansına küs :evillol: numaralı iki kademede yapılacak sanırım localardan sonra bir kat daha var ben çelik yapılacağını sanmıyorum bekleyip göreceğiz bilemedim şimdi çelik yapılarla ilgili bilgim yok bildiğim bir şeyi uyduracaksan yapmamalısın dere geçerken at değiştirilmez atalarımız bunu boşa söylememiş
Bekleyip göreceğiz o zaman abi

Çevrimdışı WarrChief

balıkesire yapılan koltukların aynısıysa aynı malzemeyse hayal kırıklıgına ugruyacam  renk değil kalitede sorun var umarım o urunden değildir tabi insan ne arıyor bir koltuktan oda ayrı mesela sadece oturacaz tepincek değiliz :bandit:

Çevrimdışı Deniz

balıkesire yapılan koltukların aynısıysa aynı malzemeyse hayal kırıklıgına ugruyacam  renk değil kalitede sorun var umarım o urunden değildir tabi insan ne arıyor bir koltuktan oda ayrı mesela sadece oturacaz tepincek değiliz :bandit:
balıkesire yapılan koltuklar kalitesiz mi ? :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Niye Balıkesir kullanıyor diye mi kalitesiz  :D

Çevrimdışı WarrChief

tolga paylasmıs geçmiş sayfalarda  onu gordum uzuldum:((

Çevrimdışı Serkan7738

pikselli güzel , böylemi tabir ediliyo bilmiyomda o şeydeki koltuklar varya maketteki heh onlar güzel ben sevdim onları hem çatal merdivende belli olmuyo onda ( çatallı merdiven pikselli koltuk güzel tabirler uyduruyoruz )  :sevinc

Selamlar..Tamamen Siyah, yazılar Beyaz çıkışlar ve merdivenler kırmızı derim naçizane :)

Fazla renkli oldu derseniz kırmızılar gri olabilir :D

Çevrimdışı manyak1903

favorim her daim full siyah.

buyurun;

eline sağlık , kolayına gelirse bu resimdeki alt kattaki renkleri ters yapıp üst kata uyarlayabilir misin ? (demek istediğim üst kat beyaz ağırlıklı üst tarafa doğru siyah piksel,merak ettim de nasıl olacak :D )

bir de nasıl yaptın acaba :D photoshop kullandıysan hangi özellikle yaptın anlatabilir misin ? çok iyi yapmışsın. @juggerhaunt
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 15:33:36 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı KUMANOVALI

sitede bir gariplikmi var bana mı öyle geliyor
sayfa refresh olurken sıkıntı çıkartıyor   :iscrewy:

neyse

numaralı da fışkırtıcı çalışıyor

an itibari ile.....
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı murat

Hazır yapacak birini bulmuşuz  :tabe: :D bir tanede benim için en üst ve en alt düz siyah ortaya doğru beyazlaşan bir piksellik çalışma yapabilir misin.siyah yine çok olsun locaların hemen üst ve altına doğru beyazlasın :bandit:

Çevrimdışı bangelero torpedo

Sivas maçı için şöyle bişey yazdım ilgili bölüme, bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın...

Arkadaşlar, maçın ankarada oynanacağının kesinleştiği tarih 09.10.2014'tü. Bu tarih itibariyle Beşiktaş passolig satış rakamını bilen var mı? Ben 13.10.2014 tarihinde 63.594 adet, 14.10.2014 tarihinde 64.591 adet olduğu bilgisine sahibim. Yani 1 günde satılan beşiktaş pasolig kart sayısı 1000 civarında. Satılan bu kartların sivas maçı için satıldığını düşünürsek sayı bana çok az geldi. O yüzden soruyorum 9 ekim itibariyle kaç passolig satılmıştı diye...

Stad boş kalacak diye korkan bir Ankaralı yazdı  :by2:

BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN...

Çevrimdışı ahmetx

Necmi abi bizim koltuklar Avustralyadan getirildi çok kaliteli,diğerleri çakma demişti.  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

buda olabilir fena değil,merdiven ve çıkışları füme de düşünebiliriz.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı murat

A SPOR da ümit milli maçı varmış şimdi başlıyor.daha önce haberim olsaydı giderdim.tribünler bomboş :by2:

Çevrimdışı Yakup

A SPOR da ümit milli maçı varmış şimdi başlıyor.daha önce haberim olsaydı giderdim.tribünler bomboş :by2:

stadyum ?
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

ptfe membran örtü stadyumu aydınlık tutar,uğultuyu önler ama sevmediğim bir yönü var. :alala:

Çevrimdışı WarrChief

Necmi abi bizim koltuklar Avustralyadan getirildi çok kaliteli,diğerleri çakma demişti.  :lol:

hahaha harbimi hakketten bi tuhaf çünkü

Çevrimdışı ahmetx

hahaha harbimi hakketten bi tuhaf çünkü
Necmi abi meseleye ışık tutacaktır. :bandit:

Çevrimdışı Efe

Foto bekliyorum ama sadece beklemekle kalacagiz heralde :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Hazır yapacak birini bulmuşuz  :tabe: :D bir tanede benim için en üst ve en alt düz siyah ortaya doğru beyazlaşan bir piksellik çalışma yapabilir misin.siyah yine çok olsun locaların hemen üst ve altına doğru beyazlasın :bandit:
baya baya yemek tarifi gibi olmuş  :kop:

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Kutay K.

bilge kardeşimden, an itibarı ile ritz carltondan bir foto..