Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673181 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

bende bunu soruyorum işte hazır testere kiriş gelirse çelikten neden üzeri betonlanacak ? betonlanması içinde etrafına demir sörülmesi gerekir
vidalama sistemiyle olmaz sanırım olursa üstünde yük fazla olacak sanırım prekastlar ve taraftarlar gelecek bende alt ve yandan demir kolona örülecek içine çelik kalıp yerleştirip etrafı demir vurulup kalıpla betonlanacak bu işlem 1 günlük iş sanırım düz demiri yukarı çek kalıbı içine koy etrafı tekrar demirle betonla... İnşaat sektöründe var mı örnek amerikadaki gökdelenler misalimi _? nasıl bişe acaba  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Örnekler bunlar çelik tribün yapımları

Çevrimdışı ahmetx

@juggerhaunt son fotoda siyah bölümü 2.katın çıkışlarına kadar uzatırmısın pixeller o noktadan başlayacak  şekilde.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Örnekler bunlar çelik tribün yapımları
madem böyle yapacaklar tüm hepsini yapaydılar  :kop: :kop: :kop:
böyle bişe olursa numaralı 15 gün sonra biter  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Hiçbir mantığı yok. Tamamen projeyi tasarlayanların veya yönetimin sorumlu her kimse onun işgüzarlığı. bjk_mabet'dın dediğine eski stadın anısı kalsın diye başta o şekilde tasarlamışlar sonradan birşekilde yükseltiriz demişler, anıtlar kurulu da biz o projeye izin verdik deyip yükselmesine izin vermemiş.

Tamamen mantık dışı işler işte. En başından diyorum stad işi karadüzen planszı programsız gidiyor. Kervan yolda düzülür hesabı iş yapıyorlar. Başlarda hatırlayanlar hatırlar, herşey gizli falan deniliyordu biz de bekliyorduk yakında çıkar diye. Meğersem hiçbir şey belli değilmiş. Ne skorbord ne otopark ne güneş paneli..vs.vs

Baksanıza staddısz 2. sezonumuz geçiyor. Hala maç yapacak stad arıyoruz Ankara'ya falan gidiyoruz. Başakşehire rica minnet ediyoruz.

Yazmayım yazmayım diyorum ama dayanamıyor insan.. Yahu biraz anlayış, destek.. Adamlar ellerinden geleni yapıyorlar.. Bu stadın bir şekilde bir an evvel yapılması gerekiyordu. Bunu yapmakta Başkan'ın lehine değil aleyhineydi. Stadı yapmayıp işine bakabilirdi. Ona rağmen doğru olanı yaptı ve stadı yıktı, yapıyor.

Bu kadar güzel bir projeye plansız programsız demek, bu kadar hızlı giden bir projeye yavaş demek olmuyor. Hatalar elbet vardır. Böyle projelerde bazen başta düşündüğün gibi olmayan durumlar olur. Bazı şeyleri de zamanı gelince halletmeye çalışırsın. Önemli olan bütünün nasıl olduğudur. Önemli olan böyle bir lokasyonda, bu hızla, bu kadar güzel bir stadı yapmaktır. Yerinden olmamaktır.

Lütfen biraz onların yerine koymaya çalışın kendinizi. Gerçekten bu kadar borcun içinde kulübü ayağa kaldırmak için nasıl canla başla çabaladıklarını görmüyor musunuz?  Zaman zaman bu koşturmaca içinde bi şeyleri atlasalar da biraz emeklerine saygı duymak lazım. Beşiktaşlıya bu yakışır.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

@juggerhaunt  eline sağlık hocam benimde favorim full siyah ama alt kat siyah üst kat beyaz olacak umarım pixelsiz olur bence

Çevrimdışı SDemirsoy

madem böyle yapacaklar tüm hepsini yapaydılar  :kop: :kop: :kop:
böyle bişe olursa numaralı 15 gün sonra biter  :kop: :kop: :kop:
:D :D o zaman şubatta açarız  :)

Çevrimdışı FARUK

Barıs Kale instagram hesabından alıntıdır
üst çıkış birisi tamam diğerinin kalıbı başlamış

Çevrimdışı SDBabuz

Komple siyah yapılıp beyazları üstüne BJK veya figür için kullanamazlar mı acaba ? neden bilmiyorum ama üst kat sırf beyaz olunca ısınamadım ben sanki çıplak gibi stad

Çevrimdışı juggerhaunt

@juggerhaunt  eline sağlık hocam benimde favorim full siyah ama alt kat siyah üst kat beyaz olacak umarım pixelsiz olur bence

eyvallah abi. aynen inş pixelsiz olur.
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı ahmetx

Komple siyah yapılıp beyazları üstüne BJK veya figür için kullanamazlar mı acaba ? neden bilmiyorum ama üst kat sırf beyaz olunca ısınamadım ben sanki çıplak gibi stad
üst kat full beyaz yapmazlar güzel görünmüyor :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

koltuk renkleri ne zaman belli olur acaba belli olsada rahatlasak  :s20:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

koltuk renkleri ne zaman belli olur acaba belli olsada rahatlasak  :s20:
Valla abi beyaz da sipariş edildi denildi.yani o iş biraz yaş.keşke sesimizi duysalar da beyaz üretimini durdurup full siyah üretseler.üretilenler de yazı için kullanılsa..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Full siyah muazzam  :claps:
Aslında burda @juggerhaunt un seçeneklerinden bir anket yapsak öğrensek eğilim ne yönde acaba?

Çevrimdışı ahmetx

Aslında burda @juggerhaunt un seçeneklerinden bir anket yapsak öğrensek eğilim ne yönde acaba?
aman bu işleri bize bırakmasınlar bir iç mimar karar versin yoksa ortaya karışık böyle şeyler çıkabilir.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı WarrChief

bakalım başarabilirsek @bjk_mabet in bu konuda güzel bir fikri var şimdilik bu kadar başarılı olursak anlarsınız :evillol:

belgesel varmıs ne gerek var bosverin:))

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

biraz Rahatsızlanmış Adem Abi Mustafa Geçmiş olsun Diyelim :ok:
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AÇİL ŞİFALAR O OLMAYINCA BURALARIN Bİ TADI KALMIYOR :)
A-DEM BA BA

Çevrimdışı FARUK

bunu Samet te paylaşmış ama bu biraz daha büyük hali

Çevrimdışı juggerhaunt

aman bu işleri bize bırakmasınlar bir iç mimar karar versin yoksa ortaya karışık böyle şeyler çıkabilir.

hahaha yok artık abi bu kadar da değil  :) ama arkadaşın dediğine katılıyorum. yapsınlar 4 5 çeşit kombinasyon, oylamaya koysunlar. yani en azından koltuk renklerini bize sorsunlar. yanlış bilmiyorsan bursa'nın kale arkalarının düz olmasını taraftar istemiş. bizim de bari ufak bi etkimiz olsun.
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı SDemirsoy

efendim :D @SDemirsoy bir tuş kombinasyonuna bastım pc kapandı :evillol:
abi sorularımızı karçırıyorsun  :D @Necmi

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi ???
sana cevap yazdım o sırada pc kapandı :D cevap gitti şansına küs :evillol: numaralı iki kademede yapılacak sanırım localardan sonra bir kat daha var ben çelik yapılacağını sanmıyorum bekleyip göreceğiz bilemedim şimdi çelik yapılarla ilgili bilgim yok bildiğim bir şeyi uyduracaksan yapmamalısın dere geçerken at değiştirilmez atalarımız bunu boşa söylememiş

Çevrimdışı SDemirsoy

bu akşam karanlığa kalmaz isem fotoya giderim arkadaşlar  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Yok belli seçenekler olacak
Siyah beyazın değişik varyasyonları