Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673174 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Beyler bir öneride bulunacam sizler de görüşlerinizi yazın lütfen:

Tamam stadın her yerine kamera konamıyor internet hızı yüzünden ama Belli başlı 4-5 yere Fotoğraf makineleri sabitlensin 6 saate bir fotoğraf yayını yapılsın?

@rubi_tobin @bjk_mabet
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet koltuklar hangisi gibi olur sence? (kırmızıları siyah olarak düşünün.)

kırmızı resimde siyah olmaz :bandit: o kadar siyah koltuk yok :D koltuk durumlarına bakılırsa çift renk olacak büyük ihtimal alt üst olur alt siyah üst beyazda güzel oluyor :ok:

Çevrimiçi Necmi

Beyler bir öneride bulunacam sizler de görüşlerinizi yazın lütfen:

Tamam stadın her yerine kamera konamıyor internet hızı yüzünden ama Belli başlı 4-5 yere Fotoğraf makineleri sabitlensin 6 saate bir fotoğraf yayını yapılsın?

@rubi_tobin @bjk_mabet
bakalım başarabilirsek @bjk_mabet in bu konuda güzel bir fikri var şimdilik bu kadar başarılı olursak anlarsınız :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

bakalım başarabilirsek @bjk_mabet in bu konuda güzel bir fikri var şimdilik bu kadar başarılı olursak anlarsınız :evillol:
yarın ilk denemeyi yapıcam :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

:alala: :alala: :alala: :alala: :alala:
online olan mı _? bence başarılı oluruz sorun vermez...

Çevrimdışı ALI RIZA

gecen ki olay mı _? bence olur sende internet olayı nasıl _?

Çevrimdışı ahmet türker

bu arada 89  :icool:
eski açık ve numaralı için 89 olur ama yeni açık için şüpheliyim kardeşim. :)

Çevrimdışı Deniz

Güzel haberlerini bekliyoruz abi :).beklenen verim alınmazsa dediğim fikri bir düşünün hem fotolarla da timelapse yapılabilir sabit fotoğraf makinesinde staddaki değişimleri çok güzel görebiliriz  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

eski açık ve numaralı için 89 olur ama yeni açık için şüpheliyim kardeşim. :)
yok abi ordada bugün inanılmaz bi işçi sayısı varmış son zamanlardaki en kalabalık obitaş gurubunu gördüm time lapsede 3 ayda onlarda bitirecektir zaman çok iş az artık 1.kat ay sonu bitiyor tüm işçiler üst katlara geçecekler :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

gecen ki olay mı _? bence olur sende internet olayı nasıl _?
canlı olarak değil şu an için :)

Çevrimiçi Necmi

Güzel haberlerini bekliyoruz abi :).beklenen verim alınmazsa dediğim fikri bir düşünün hem fotolarla da timelapse yapılabilir sabit fotoğraf makinesinde staddaki değişimleri çok güzel görebiliriz  :ok:
deniz stadın dört tarafında çalışma var güvenli bir fiber hat çekilemiyor çeksen 24 saatte emekçiler kopartır hattıüstlerde çalışma var bir birbuçuk ay sonra çatı aparatlarıda bağlanmaya başlanır oralarda kamera olmaz tek yol süzer gibi görünüyor onlarda astronomik ücret istiyorlarmış samete söylesekte bir oda ayarlatsa kamera için süzer biliyorsun onun konusu :D

Çevrimdışı ALI RIZA

deniz stadın dört tarafında çalışma var güvenli bir fiber hat çekilemiyor çeksen 24 saatte emekçiler kopartır hattıüstlerde çalışma var bir birbuçuk ay sonra çatı aparatlarıda bağlanmaya başlanır oralarda kamera olmaz tek yol süzer gibi görünüyor onlarda astronomik ücret istiyorlarmış samete söylesekte bir oda ayarlatsa kamera için süzer biliyorsun onun konusu :D
ozaman helikopter alalım :) stat üstünde uçurtup video yayımlayalım  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

çatı 1,1.5 ay sonra diyorsun yani @Necmi abi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

canlı olarak değil şu an için :)
umarım bu sefer bizim koltukların ordan şöyle sahaya doğru bir iki kare çekersin eski açık tam orta 20. sıra :bandit: :bandit: bu arada adem sekiz takle atıyor passoyla uğraşıyorum alamıyorum diyor yanlız sesi sevinçli geliyordu :D @bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

çatı 1,1.5 ay sonra diyorsun yani @Necmi abi  :D
yani bence aparatların montajına başlanmalı  kapalıda yerleri hazır bir aya eski açığıda verirler onlar yapılırken diğer tribünler yani numaralı hazır olur yeni açık allah kerim herhalde biraz utanırda onlarda yetiştirir

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi fibere falan gerek yok ki video çekmeyecek.Belli noktalara fotoğraf makineleri konacak ve 6 saatte ya da 8 saatte 1 foto çekecek otomatik,sonra da paylaşılacak  :ok:

Çevrimdışı bjk_mabet

umarım bu sefer bizim koltukların ordan şöyle sahaya doğru bir iki kare çekersin eski açık tam orta 20. sıra :bandit: :bandit: bu arada adem sekiz takle atıyor passoyla uğraşıyorum alamıyorum diyor yanlız sesi sevinçli geliyordu :D @bjk_mabet
:D :D :D bu akşam konuşurkende çok güldürdü beni :)asıl şamata perşembe :)

Çevrimdışı Deniz

ozaman helikopter alalım :) stat üstünde uçurtup video yayımlayalım  :kop: :kop: :kop: :kop:
Bende var Quadrocopter üzerinde kamerası da mevcut video çekebiliyor :).Buna çok benziyor ama bunun biraz daha upgrade edilmiş hali,bundan daha fazla havada durabiliyor,daha yükseğe çıkabiliyor,olur da kumanda bağlantısı koparsa en son kalktığı yere geri dönüyor  :bandit: .Geliştiriyoruz hala  :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi fibere falan gerek yok ki video çekmeyecek.Belli noktalara fotoğraf makineleri konacak ve 6 saatte ya da 8 saatte 1 foto çekecek otomatik,sonra da paylaşılacak  :ok:
ayda bir foto çekip resmi siteye koymuyorlar  :bandit: hoş çektiklerindede işi değil bitmiş yerleri gösteriyorlar onların çekeceği fotodan bize hayır gelmez emin ol :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Adem abi hanımdan sopa yiyordur  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

ayda bir foto çekip resmi siteye koymuyorlar  :bandit: hoş çektiklerindede işi değil bitmiş yerleri gösteriyorlar onların çekeceği fotodan bize hayır gelmez emin ol :bandit:
Rubi yapacak abi :) .Koysunlar bir zahmet madem fiber bahane ediliyor bu bahane edilmesin düşünsene 8 saatte bir belli noktalardan fotolar geliyor çıldırırız  :sevinc

Çevrimdışı ALI RIZA

Bende var Quadrocopter üzerinde kamerası da mevcut video çekebiliyor :).Buna çok benziyor ama bunun biraz daha upgrade edilmiş hali,bundan daha fazla havada durabiliyor,daha yükseğe çıkabiliyor,olur da kumanda bağlantısı koparsa en son kalktığı yere geri dönüyor  :bandit: .Geliştiriyoruz hala  :)

süper bayılıyorum oyuncaklara :)

Çevrimdışı FARUK

Şurası azıcık yüksek ama sizin oralara yakın abi :)

Çevrimiçi Necmi

Rubi yapacak abi :) .Koysunlar bir zahmet madem fiber bahane ediliyor bu bahane edilmesin düşünsene 8 saatte bir belli noktalardan fotolar geliyor çıldırırız  :sevinc
yiğitcana söyle maçta yanına oturacak  :evillol:

Çevrimdışı Efe

yani bence aparatların montajına başlanmalı  kapalıda yerleri hazır bir aya eski açığıda verirler onlar yapılırken diğer tribünler yani numaralı hazır olur yeni açık allah kerim herhalde biraz utanırda onlarda yetiştirir
inşallah abi bugünleride gördük ben ona seviniyorum bildiğin çatıyı konuşmaya başladık hafriyat bitermi derken kazık makinası gidermi derken :D
Şampiyon Beşiktaş JK