Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676260 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Hoşbulduk.Ben stadyumdan ümitliydim ancak sürekli yama yapar gibi farklı farklı işler yapılması hevesimi kaçırdı.Dışarıdan bakılınca çelikler gözükmeyecek mi?
çelik kısımların dışa bakan kısımlarına mutlaka bir çözüm bulunur,kaplama boyama gibi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

Aslında eski açığın arka tarafını biraz daha hızlı yapıp ora daha fazla yükselse mabet daha fazla yapılmış gibi gözükecek sanki.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serkan7738

Arkadaş çelik kullanılacak dediysek silindir çelik boru dayyıcaklar demedikki testere kirişlerle aynı şekilde sadece beton değil çelik olacak üstüne prekast gelecek arka sütunlarda değişen birşey olmayacak onlar yine beton eğer yapılırsa fazladan 1 ay kazandıracak :D

Çevrimdışı WarrChief

ahmet nur cebinin demeclerinden bir bolum bizi ilgilendire

Vodafone Arena’da gecikme korkusu

Vodafone Arena Stadyumu’nun açılma durumu hakkında da bağlayıcı bir tarih vermek istemediğini söyleyen Çebi, sözlerini şöyle noktaladı; “Bu sezon bitmeden orada maç oynamayı çok istiyoruz. Ancak inşaat hali, zaman zaman tempo düşüklükleri olumsuz yansıyabilir, bu konuda korkumuz var. Bunu aşmak istiyoruz ama inşaatlarda gecikmeler olması da bu işin doğasında var”.

Çevrimdışı arda

istediğin kadar eleştirebilirsin değerli kardeşim ,burada sohbet ediyoruz ,ben şahsen hiç de kızmıyorum ,sohbet edecek konu çıkıyor .herkesin hep beraber aynı fikirde olması zaten mümkün değıl . :)

Seninle aynı fikirdeyim Ahmet abi, herkes aynı fikirde olmasın ki fikirler çarpışsın, ilerleme gelişme olsun. Ama birşeyi de netleştirmemiz gerekiyor. Beşiktaş bir semt mi bir futbol takımından mı ibaret yada bir futbol A.Ş. mi yada, cevabı bizim kim gibi hissettiğimize bağlı. Taraftarmıyız, seyircimiyiz, müşterimiyiz müşteri herzaman haklı diyerek incik cıncık talepler sunacak yada yerlisimiyiz anılarımıza semtimize sevabıyla günahıyla sahip çıkacak. Kimiz biz! Abbasağadaki nefes, AVM'lerdeki yavru kartallar mı?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Obscura Quae Vocem

Arkadaş çelik kullanılacak dediysek silindir çelik boru dayyıcaklar demedikki testere kirişlerle aynı şekilde sadece beton değil çelik olacak üstüne prekast gelecek arka sütunlarda değişen birşey olmayacak onlar yine beton eğer yapılırsa fazladan 1 ay kazandıracak :D

Çelik testerelerin üstüne prekast geldiği zaman dışarıdan bakılınca görüntü kirliliği olacak.Bir taraf beton diğer taraf çelik.Kimin aklına gelmişse çok yanlış düşünmüş.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çelik testerelerin üstüne prekast geldiği zaman dışarıdan bakılınca görüntü kirliliği olacak.Bir taraf beton diğer taraf çelik.Kimin aklına gelmişse çok yanlış düşünmüş.
Hocam.. Kesin bir şey yok çelik ile ilgili yapılsa bile bir şeyler düşünülür sadece bizim aklımıza mı gelecek görüntü kirliliği ? onlarda düşünür bulurlar bir çaresini tekrar diyorum çelik kesin değil..

Çevrimdışı TØLGA

Abilerim heyecan yapmayin daha celik olacak diye kesin bisey yok haftaya NETLEŞECEK ins  :kop: :kop:
Ancak banada kalsa beton olmasi yonundeyim 3tarafi öyle yapildi cünkü benim fikrimde budur  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Obscura Quae Vocem

Hocam.. Kesin bir şey yok çelik ile ilgili yapılsa bile bir şeyler düşünülür sadece bizim aklımıza mı gelecek görüntü kirliliği ? onlarda düşünür bulurlar bir çaresini tekrar diyorum çelik kesin değil..

Ülke olarak estetik anlayış konusunda sorunlu olduğumuz için ihtimaller bile beni endişelendiriyor.Beklemekten başka çare yok.

Çevrimdışı Oktay

Seninle aynı fikirdeyim Ahmet abi, herkes aynı fikirde olmasın ki fikirler çarpışsın, ilerleme gelişme olsun. Ama birşeyi de netleştirmemiz gerekiyor. Beşiktaş bir semt mi bir futbol takımından mı ibaret yada bir futbol A.Ş. mi yada, cevabı bizim kim gibi hissettiğimize bağlı. Taraftarmıyız, seyircimiyiz, müşterimiyiz müşteri herzaman haklı diyerek incik cıncık talepler sunacak yada yerlisimiyiz anılarımıza semtimize sevabıyla günahıyla sahip çıkacak. Kimiz biz. Abbasağadaki nefes, AVM'lerdeki yavru kartallar mı?

Sen kimmisin??? Önce bol suyla bi yüzünü yıka sonra dolabını aç formanı giy ve derin nefes al işte Ozaman kimsin anlıcan  :D

Çevrimdışı ahmetx

@FARUK Gökhan Türkmenle irtibata geçebilir misin,vinçlerden haftalık bir panorama çekse fotoları çok bilgilendirici oluyordu.

Çevrimdışı WarrChief

Ülke olarak estetik anlayış konusunda sorunlu olduğumuz için ihtimaller bile beni endişelendiriyor.Beklemekten başka çare yok.

hocam celik candır cann bosver takılma bana sorarsan bunun teknik detayından cok zamanı dusun baya faydası olacak

Çevrimdışı SDemirsoy

o zaman bekleyip göreceğiz ondan sonra değerlendiriz  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

Seninle aynı fikirdeyim Ahmet abi, herkes aynı fikirde olmasın ki fikirler çarpışsın, ilerleme gelişme olsun. Ama birşeyi de netleştirmemiz gerekiyor. Beşiktaş bir semt mi bir futbol takımından mı ibaret yada bir futbol A.Ş. mi yada, cevabı bizim kim gibi hissettiğimize bağlı. Taraftarmıyız, seyircimiyiz, müşterimiyiz müşteri herzaman haklı diyerek incik cıncık talepler sunacak yada yerlisimiyiz anılarımıza semtimize sevabıyla günahıyla sahip çıkacak. Kimiz biz. Abbasağadaki nefes, AVM'lerdeki yavru kartallar mı?
hepsi birden olabilirmi bilmem ama herkesin aidiyet duygusu farklı olabilir , ama kimsenin kendini müşteri gibi görmediği kesin ,ayrıca beşiktaş gibi yurdun her yanına dağılmış hatta avrupada tarftarı olan bir klubü istesek te beşiktaş semtine sıkıştıramayız eskidende böyle idi şimdide değerli kardeşim .ayrıca yönetim kurulunda olanların da taraftarı müşteri gibi görebilecek bir cehalette olmayacağını düşünüyorum bu insanlar okumuş yetişmiş insanlar ,bu insanları basite indirgemek hiç te hoş olmazdı tabi bunlar benim fikirlerim. :)

Çevrimdışı ahmetx

@asi_kartal
saraçoğlu maraton tribünü 127 m zannedersem,yükseklik 28 m

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ahmet türker

estetik konusu çok derin bir konu ,bu konuyu büyük filozoflar da felsefi olarak çok tartıştılar .güzellik göreceli bir kavram ,kişiye göre değişir ,hatta ülkelere ve ülkelerin yörelerine göre bile ,bir filozof  demiş ki . estetik çıkarsız mutluluk vaat eder.bize göre güzel olanla mutlu olmaya bakmamız sanki en doğrusu gibi geliyor bana ,değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu kadar olumsuz düşünmek için çaba sarf ediyormusun değerli kardeşim..

Çevrimdışı tayfun

yeni açıkda beton işleri var sanırsam.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Sabah demistim bu imza günlerinin çoğalması gerekiyor diye. Yeni bir imza günü daha olacakmış.

Cenk Tosun ve Veli Kavlak,Vialand AVM Kartal Yuvası'nda Taraftarlarımızla Buluşacak

Yıldız futbolcularımız Cenk Tosun ve Veli Kavlak 16 Ekim 2014 Perşembe günü, Vialand AVM Kartal Yuvası'ndan alacağınız ürünleri imzalamak için saat 14:30-15:30 arasında sizlerle mağazamızda buluşacak.

Tüm taraftarlarımızı Vialand AVM Kartal Yuvası'na bekliyoruz.

Adres: Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi Şehit Metin Kaya Sokak No:11 Mağaza No:69 EYÜP / İSTANBUL
Tel: (0212) 777 48 83
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Yönetime ve inşaat aş ye kızmamak lazım.

Yepyeni bir firma ve ilk işi İstanbul'un en değerli noktasında en çok izin alınarak tamamlanıcak olan stadı yapmak.

Buna tabi ilave olarak dünya kadar borç ve Uefa tarafından sıkı takipte soz konusu.

Ben su ana kadar gecen sure icerisinde iyi bir performans sergilendiğini düşünüyorum.

Daha iyi olabilir miydi tabiki tartışılabilir ama çalışan emekçilerin,abilerimizin kardeşlerimizin bu konuda yıpratılmaması gerektiğini düşünüyorum.

@bjk_mabet mesela hangimizden daha az ister stadın imkanlarının en iyi şekilde kullanılmasını ?

Burda her yönümüzle tüm ekibe destek olmak boynumuzun borcudur bana göre .

İnşallah önümüzdeki projelerde ki buna en yakını yeni basketbol salonumuz olarak duruyor daha tecrübeli daha hızlı bir sonuç elde etmeye.

Çevrimdışı Necmi

Hoşbulduk.Ben stadyumdan ümitliydim ancak sürekli yama yapar gibi farklı farklı işler yapılması hevesimi kaçırdı.Dışarıdan bakılınca çelikler gözükmeyecek mi?
anıtlar kurulu onaylı bir projede mimari değişiklik yapamazsın onaylanan proje neyse onu yaparsın uygulama sana kalmış istediğin gibi yapabilirsin uygulamayada yama denmez dünya üzerinde yapılan her proje uygulama aşamasında değişikliğe uğrar bazıları zorunlu değişikliktir bazıları yeni çıkan malzemelere uydurmak için yapılır ama onaylattığın proje sadece kaba inşaatın projesidir iş dekorasyon projelerine gelince inşaat yapıldığı sürece devam eder bizimde şu an olduğu gibi daha locaların nasıl olacağı belli değil mimarlar çiziyor bu saatten sonra numaralı testere kirişlerinin çelik olma ihtimali bence yok kaldıki olsa bile numaralıda görünmez orası zaten VIP Basın Protokol tribünlerinin olduğu yerler ve kapanacaktır numaralı tribünde dışardan göreceğin şey sadece kolonlar olur içersi hep kapalı olacaktır bir kat protokol olacak bu kapalının en üst katına denk geliyor numaralıda onun üstüne bir kat daha çıkacak orasıda basın bölümü dolaşım alanları olacak ve bunlar kapalı alanlardır @Obscura Quae Vocem  :hosgeldin

Çevrimdışı Necmi

Yönetime ve inşaat aş ye kızmamak lazım.

Yepyeni bir firma ve ilk işi İstanbul'un en değerli noktasında en çok izin alınarak tamamlanıcak olan stadı yapmak.

Buna tabi ilave olarak dünya kadar borç ve Uefa tarafından sıkı takipte soz konusu.

Ben su ana kadar gecen sure icerisinde iyi bir performans sergilendiğini düşünüyorum.

Daha iyi olabilir miydi tabiki tartışılabilir ama çalışan emekçilerin,abilerimizin kardeşlerimizin bu konuda yıpratılmaması gerektiğini düşünüyorum.

@bjk_mabet mesela hangimizden daha az ister stadın imkanlarının en iyi şekilde kullanılmasını ?

Burda her yönümüzle tüm ekibe destek olmak boynumuzun borcudur bana göre .

İnşallah önümüzdeki projelerde ki buna en yakını yeni basketbol salonumuz olarak duruyor daha tecrübeli daha hızlı bir sonuç elde etmeye.

:alala: belki daha öncesinde başka şeylerde olabilir :D