Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676362 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı manyak1903

yardım hesabı olacağı için valilikten izin alman gerekir. belli şartlarda ve süreli izin veriliyor diye biliyorum.

Valilik federasyon Gençilk spor bakanlığı vs prosedürü çok o işin ama bence olmasın milletin dilinden kurtulamayız her ne kadar niyetimiz iyi olsa bile

Zamaninda GS yapti da dalga konusu oldu bagis hesabi

Bu denenmeli diye düşünüyorum.Bir de GS tamamen durumunu kurtarmak içindi.Bizimkisi daha farklı.FB ne yaptı , sponsorumuz taraftarımız dedi , fb nin yaptığı kötü mü değil , üstelik durumu iyi idare ettiler.

Biz de taraftar yuvasını kendi yapıyor diyerek yapabiliriz , reklam sloganları düşünülebilir tabii ki.bizimkisi stat yapmak için belli bir şey.bence bunu iyi düşünsünler.belimizi kırmaya ,kimsenin nazını çekmeye gerek yok.bu yapılmazsa ilerideki senaryolar daha kötü olabilir.

En mantıklısı bu ve dalga konusu olma gibi bir şey söz konusu bile olmaz.Forma alan aldı ,zaten onun da belli kısmı kulübe kalıyor.Herkes 100 lira veremez belki ama 20 40 50 damlaya damlaya göl olur.Buna katılacak çok sayıda taraftar vardır ayrıca kimisi de fazla miktar yatırır.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

Arkadaşlar vodafone arena kapalı tribün ile Şükrü saraçoğlu kapalı tribün uzunluklarını-yüksekliklerini bilen var mı ? (Fenerin kapalı üstte 8 çıkış var  :busted_cop: Ayrıca söylemeden geçemiyeceğim fenerli ziyaretçi arkadaşlar alınmasın bu stada nasıl güzel diyorlar ya  :alala:)

özellikle kale arkası tribünlerde bizimkisi de fenerinkinde olduğu gibi üst sıra girişler en önde olamaz mıydı ?
hadi ortada olması gerekiyor diyelim , merdiven boşlukları çatal değil de emiratesteki gibi düz görünümde yapılamaz mı ? emirateste de yanlarda kötü var onların gibi değil de ,şu ortadakiler gibi düz olanlar.bunu yapması zor olmasa gerek diye düşünüyorum.yapılamıyorsa nedenini merak ettim.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı FARUK

Ali Durmuş ‏@drmsali1903
twitter hesabından alıntıdır

Çevrimdışı Türkay

Şu sütunları görünce ne kadar muhteşem bi stadımız var çok daha iyi anlıyorum.   :claps:

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-12.10.2014-122.jpg[/img]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Obscura Quae Vocem

Numaralı üst testere kirişleri hazır çelik olursa berbat bir görüntü olur.Tıpkı Bordeaux stadı gibi.

Çevrimdışı SDemirsoy

Numaralı üst testere kirişleri hazır çelik olursa berbat bir görüntü olur.Tıpkı Bordeaux stadı gibi.
:hosgeldin çelikleri görmeyeceksin ki prekastlardan sonra :alala:

Çevrimdışı FARUK

öğle saatlerinde çekilmiş Sezin S. foursquare hesabından alıntıdır

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Üstüne zaten prekast gelecek. Ne açıdan çirkin görünecek? Bu arada  :hosgeldin
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

çelikleri bırakırsak 1 ay erken iş yapmış oluruz... böyle düşünmek lazım  :ok: kesin bir durum yok orası yapılınca belli olacak

Çevrimdışı Serhat Akkaya

benden önce davranmışsın :) olmadı bu yazdım bi kenara  :boxin:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Üstüne zaten prekast gelecek. Ne açıdan çirkin görünecek? Bu arada  :hosgeldin
dışardan demek istedi herhal
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Hoşbulduk.Ben stadyumdan ümitliydim ancak sürekli yama yapar gibi farklı farklı işler yapılması hevesimi kaçırdı.Dışarıdan bakılınca çelikler gözükmeyecek mi?

Çevrimdışı SDemirsoy

Hoşbulduk.Ben stadyumdan ümitliydim ancak sürekli yama yapar gibi farklı farklı işler yapılması hevesimi kaçırdı.
kesin bir durum söz konusu değil çelik ile ilgili sadece 'yapılabilir' denildi ihtimal olarak şuan elinden geleni yapmaya çalışıyor herkes farkı şeyler derken ne gibi şeyler hevesinizi kaçırdı ?

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

kesin bir durum söz konusu değil çelik ile ilgili sadece 'yapılabilir' denildi ihtimal olarak şuan elinden geleni yapmaya çalışıyor herkes farkı şeyler derken ne gibi şeyler hevesinizi kaçırdı ?

Bazı tribünlerde çelik taşıyıcılar kullanılıyor ama bildiğim kadarıyla ilk zamanlar kullanılmadı.Bunun yanında proje değişime uğradı,araç giriş çıkışları değişti,skorboard konusu belirsiz,deplasman tribünü yeni açık tribüne verildi,merdivenler çatallaşıyor,dış sütunlarda gözle görülür çatlaklar var.

Çevrimdışı ahmet türker

o kadar çok, birşeyleri beğenmeyen var ki .allah yönetim kuruluna sabır versin . :)

Çevrimdışı emmioglu

geçirgenliği böyle oalcak galiba :bandit:

ptfe

düz membran

Çevrimdışı ahmet türker

Bazı tribünlerde çelik taşıyıcılar kullanılıyor ama bildiğim kadarıyla ilk zamanlar kullanılmadı.Bunun yanında proje değişime uğradı,araç giriş çıkışları değişti,skorboard konusu belirsiz,deplasman tribünü yeni açık tribüne verildi,merdivenler çatallaşıyor,dış sütunlarda gözle görülür çatlaklar var.
bir şeyleri beğenmeme hakkın var tabi de .  peki güzel yanlarını yazsan neleri yazardın sevgili kardeşim. :)

Çevrimdışı SDemirsoy

1- Çelik taşıyıcılar kolonların içinde destek amaçlı estetik olarak zaten gözükmeyecekler 2-Araç giriş çıkışları değişmedi planlandığı gibi sadece yeni açık kapalı köşesi tribün yırtığı iptal edildi 3-merdivenlerin çatallaşması konusuna hiç girmeyelim yapılabilecek en iyi ve az çıkış kapıları yapılıyor 4- dış sütunların tamamına küfeki taşı kaplaması gelecek  :ok: @Obscura Quae Vocem

Çevrimdışı WarrChief

yahu o kadar cok sey sonradan yapıldıki biz demiyormuyduk taa baslarda sutunlara onem versinler sonra arkayı yaparlar diyen
sonrasında hızlı olsun diye çelik yapalım diyen biz değilmiydik bu kapalıdaki hafriyatın cok onceden yapılabiliceğini biz anlatmıyormuyduk:))
yani zamanlama ve planlamada kesinlikle hatalar oldu burası net ama gec olsun guc olmasın birsekilde hatadan donus yapılıyor

ama suna katılmıyorum tabiki begenilmeyecek taraflar olacak simdi buna kızmanız beni üzüyor herkes herseyi begenmek zorunda değil ben catı ve eski acıktan memnun değilim birde 360 tabi gerisi paramıza gore gayet guzel yapıldıgını dusunuyorum

burda ben forumun geneline soyluyorum kesinlikle ahmet abi sana değil yani genelde bunu diyen sayısı hayli fazla tamamda parasını klub veriyorsa bende en kralından elestiricem nasılsa benim paramla oluyor bunlar:)) ve bizyapıyorsak bizim istediklerimizde olmalı dimi:))
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2014, 17:30:10 WarrChief ]

Çevrimdışı ahmet türker

yahu o kadar cok sey sonradan yapıldıki biz demiyormuyduk taa baslarda sutunlara onem versinler sonra arkayı yaparlar diyen
sonrasında hızlı olsun diye çelik yapalım diyen biz değilmiydik bu kapalıdaki hafriyatın cok onceden yapılabiliceğini biz anlatmıyormuyduk:))
yani zamanlama ve planlamada kesinlikle hatalar oldu burası net ama gec olsun guc olmasın birsekilde hatadan donus yapılıyor

ama suna katılmıyorum tabiki begenilmeyecek taraflar olacak simdi buna kızmanız beni üzüyor herkes herseyi begenmek zorunda değil ben catı ve eski acıktan memnun değilim birde 360 tabi gerisi paramıza gore gayet guzel yapıldıgını dusunuyorum
   :ok:

Geç olsun ama güzel olsun.Umarım çelik kullanmazlar.

Çevrimdışı ahmetx

özellikle kale arkası tribünlerde bizimkisi de fenerinkinde olduğu gibi üst sıra girişler en önde olamaz mıydı ?
hadi ortada olması gerekiyor diyelim , merdiven boşlukları çatal değil de emiratesteki gibi düz görünümde yapılamaz mı ? emirateste de yanlarda kötü var onların gibi değil de ,şu ortadakiler gibi düz olanlar.bunu yapması zor olmasa gerek diye düşünüyorum.yapılamıyorsa nedenini merak ettim.

2. kat çıkışların biraz üstte olmasının nedeni fotolarda işaretlediğim üzere dışardan giriş kısımların biraz yukardan olmasından dolayıdır ,senin dediğin şekilde olabilmesi için dış zeminleri aşağı doğru eğimli olarak vermeleri lazımdı.

Çatal merdiven olayı kolay çıkış ve tahliye için tercih edilmiş çok kafaya takmaya gerek yok bitince kötü durmayacak.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

burda ben forumun geneline soyluyorum kesinlikle ahmet abi sana değil yani genelde bunu diyen sayısı hayli fazla tamamda parasını klub veriyorsa bende en kralından elestiricem nasılsa benim paramla oluyor bunlar:)) ve bizyapıyorsak bizim istediklerimizde olmalı dimi:))
istediğin kadar eleştirebilirsin değerli kardeşim ,burada sohbet ediyoruz ,ben şahsen hiç de kızmıyorum ,sohbet edecek konu çıkıyor .herkesin hep beraber aynı fikirde olması zaten mümkün değıl . :)