Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677770 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

skype gelen sohbete katılan herkese cok çok teşekkürler yine anıtlar kurulu sorusu cıkmış biraz acıklamaya çalışayım bu gece madem açtık cuvalın ağzını azcık ip ucu vereyim
bekliyoruz :D

Çevrimdışı Deniz

Devreye sensör bağlantısı tasarlıyorum ama sensörlerim de açık bir gözüm burda  :D

%90 böyle bir görüntü olacak.Bence kötü durmuyor :)

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı asi_kartal

Skype ekibinden varsa yeni bilgiler paylasirlarsa seviniriz :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı bjk_mabet

proje hazırlanırken ve projeyi hazırlıyan ekip dedi ki eski stadtan hatıra kalsın yeni stada birşeyler ve 19 mayıs kapısı(eski acığın olduğu bayrakların altında olan kapı)ve kuleler kalsın denildi ve proje buna göre onay aldı ...sonra inşaat başlayınca kulelerin bize sorun cıkaracağı duvarın problem olucağı anlaşıldı ve revizyonlar yapılmaya başlandı ama anıtlar kurulu dediki biz projeyi böyle onayladık ve bu kuleleri gecmemezsiniz...stad yapmanın heycanı ile kaynayan bu konu sonradan biraz dert oldu başımıza yani kendi ayağımıza sıkmış gibi olduk.kapasite konusunda çok bi değişim yaratmasada belki işler biraz daha kolay olup zaman acısından kar edebilirdik:) diyeyim..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi murat

proje hazırlanırken ve projeyi hazırlıyan ekip dedi ki eski stadtan hatıra kalsın yeni stada birşeyler ve 19 mayıs kapısı(eski acığın olduğu bayrakların altında olan kapı)ve kuleler kalsın denildi ve proje buna göre onay aldı ...sonra inşaat başlayınca kulelerin bize sorun cıkaracağı duvarın problem olucağı anlaşıldı ve revizyonlar yapılmaya başlandı ama anıtlar kurulu dediki biz projeyi böyle onayladık ve bu kuleleri gecmemezsiniz...stad yapmanın heycanı ile kaynayan bu konu sonradan biraz dert oldu başımıza yani kendi ayağımıza sıkmış gibi olduk.kapasite konusunda çok bi değişim yaratmasada belki işler biraz daha kolay olup zaman acısından kar edebilirdik:) diyeyim..
kandıramadınızmı daha büyük daha görkemli bir kule yapacağız deseydiniz :D

Çevrimdışı ALI RIZA

ahh başkan ahh

Çevrimdışı asi_kartal

Abi bu anlatima gore kuleyi gecemessiniz demek ihanettir . Sanki 50 sira daha yapilacak da izin vermemisler yani orada ufak bi revizeye izin vermeyip ulke meselesi haline getirep 50 100 yillik yapilara boyle sacma mantiksiz engeller koyan Anitlar kurulna sevgilerimi en agir bicimde burdan soyluyorum seref yoksunlari..  :s20:
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2014, 02:08:17 asi_kartal ]

Çevrimdışı Deniz

Şu istanbulda hissedilen depremde 2 dozer darbesi vuralım demiştim ben dinlemediniz soran olursa depremde yıkıldı derdik :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tarık_1903

Evet var bu başlıkta inceleyebilirsiniz
http://besiktasarena.com/index.php?topic=922.0

Kusura bakmayın görmedim açılmış zaten forum bilgi için teşekkürler:)

Çevrimdışı iyimserure

ama daha önceki projelerde de hep eski açık tarafının aynen korunacağı söyleniyodu, hep stadı içeri çekme durumu vardı

Çevrimdışı Serkan7738

Kalsin bence ya hatira hic takilmiyorum oyle seylere stad ta guzel kapaaitede guzel :)

Çevrimdışı ahmet türker

Eleştirmemek ise adaleti arayan insanların yapacağı en son şeydir.
her şey bittikten sonra mı bu bir, ikincisi adalet eleştiri ile aranmaz , adalet hukukla kanunlarla aranır ,biz burada adalet aramıyoruz . hangi adaletten bahsediyorsun ,burada bir stad yapılıyor onun seklini konuşuyorsun . bu kadar mimarın bu kadar mühendisin senin düşündüklerini düşünmediğini mi zannediyorsun  biz dişarıdan bakıyoruz şurası olmuş burası olmamış diye ahkam kesiyoruz .bu mimarlar dese ki al o zaman sen yap. ben sadece eleştiri yaparım mı diyeceğiz değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı bjk_mabet

kandıramadınızmı daha büyük daha görkemli bir kule yapacağız deseydiniz :D
abi kandırırdıkta kandırmasınada tapelerimiz olurdu yakışmazdı bizleri....

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı tarık_1903

bu gece beton dökümü yok heralde kolon falan yok mu hiç :))

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Ekim 2014, 02:19:48
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Ya mumkunati olsayfi yapilirdi hem necmi abi defalarca soyledi orasi 15'e dusmese daha yuksek olsa bile max.720 kisi fazla olacakti bana sorarsaniz ben dalgali tribunu daha cok seviyorum hem prekast koltuk falan takilinca bence hic dekotu gorunmeyecek (su an biraz kotu gorundugunu kabul.ediyorum)

Çevrimdışı bjk_mabet

bu gece beton dökümü yok heralde kolon falan yok mu hiç :))
eski acık rampanın orada olması lazım ama bu saate kadar bitmişte olabir...

Çevrimdışı tarık_1903

eski acık rampanın orada olması lazım ama bu saate kadar bitmişte olabir...

anladım abi teşekkürler bilgi için :)

Çevrimiçi Necmi

ama daha önceki projelerde de hep eski açık tarafının aynen korunacağı söyleniyodu, hep stadı içeri çekme durumu vardı
anıtlar ön cephenin yıkılacağı hiç bir projeye onay vermezdi vermedide arkadaşların yanıldığı bir şey var bizim stadımız tarihi eser değil tarihi bir lokasyonda yapılıyor ve şehrin imajlarından biri dolmabahçe tarafındaki cephenin haklı yere korunması isteniyordu bir eser tarihi eser olmasa bile bırakacaksınki tarihi eser olsun bazı yapılar şehir kimliği olduğu için korunur inönü stadıda istanbulun kimliklerinden biri zaten şu anda yapılanda yenileme projesi eskisinin karakteristlik özelliklerini taşıyor ön cephede mümkün olduğu kadar gizleniyor yeni ve modern bir yapıya dönüştürüyor ve bittikten sonra gene çivi çaktırmazlar anıtlar kurulu tarafından yapının korunması kötü bir şey değilki tam tersine değerine değer katar birde simetriden bahseden arkadaşların simetriyle ilgili yanlış bilgiye sahip olduğunu düşünüyorum bizde esasıyla simetriyi bozan yeni açıktır hiç kimse yeni açığı niye böyle yaptık demiyor eski açık numaralı ve kapalının devamı niteliğinde ama yeni açığın bu stadla alakası bile yok simetrisi bozuk diyen arkadaşlar 15 sıraya itiraz ediyorsunuzda 30 sıraya neden etmiyorsunuz 15 sıra bozarken 30 sıra bozmuyormu arkadaşlar eski açığın 15 sıra olması gerçekten kapasiteyi etkilemiyor taş çatlasa 750-800 koltuk gibi fark ediyor ama oranın alçaklığı bizim stadımıza mimari bir fark getiriyor zaten her şeyden önemlisi kapasite sınırı var istersen yüzbin kişilik stad yap devlet 42000 bilet satabilirsin diyor ve bunun sadece anıtlarla ilgisi yok bilimum kurumun şartı yani anıtlar ellibin yapın derse genede yapamayız emniyet belediye valilik kültür bakanlığı hepsi karşı buna insanlar sokaklarında bir bina yapılıyormuş gibi konuşuyor hiç kimse yapılan yapının öneminin farkında değil

Çevrimdışı ahmet türker

kim istemezdiki buraya 55 bin kişilik stad yapılmasını ,eski açığın sıra sayılarını ilk kafaya takanlardan biri benim . her türlü araştırmayı da yapmaya çalıştım baktım ki olacak gibi değil kabullenmekten başka çare olmadığını gördüm . üstelik bilen arkadaşların anlattığına göre zaten stad olabilecek en büyük halde yapılmış . stadın bu haline en çok üzülenlerdenim ,üzülmekle de sadece kendime dert yaratacağımdan, elimdeki ile mutlu olmanın en iyisi olduğunu düşündüm ve konuyu kafa olarak kapattım . :)

Çevrimdışı bjk_mabet

anıtlar ön cephenin yıkılacağı hiç bir projeye onay vermezdi vermedide arkadaşların yanıldığı bir şey var bizim stadımız tarihi eser değil tarihi bir lokasyonda yapılıyor ve şehrin imajlarından biri dolmabahçe tarafındaki cephenin haklı yere korunması isteniyordu bir eser tarihi eser olmasa bile bırakacaksınki tarihi eser olsun bazı yapılar şehir kimliği olduğu için korunur inönü stadıda istanbulun kimliklerinden biri zaten şu anda yapılanda yenileme projesi eskisinin karakteristlik özelliklerini taşıyor ön cephede mümkün olduğu kadar gizleniyor yeni ve modern bir yapıya dönüştürüyor ve bittikten sonra gene çivi çaktırmazlar anıtlar kurulu tarafından yapının korunması kötü bir şey değilki tam tersine değerine değer katar birde simetriden bahseden arkadaşların simetriyle ilgili yanlış bilgiye sahip olduğunu düşünüyorum bizde esasıyla simetriyi bozan yeni açıktır hiç kimse yeni açığı niye böyle yaptık demiyor eski açık numaralı ve kapalının devamı niteliğinde ama yeni açığın bu stadla alakası bile yok simetrisi bozuk diyen arkadaşlar 15 sıraya itiraz ediyorsunuzda 30 sıraya neden etmiyorsunuz 15 sıra bozarken 30 sıra bozmuyormu arkadaşlar eski açığın 15 sıra olması gerçekten kapasiteyi etkilemiyor taş çatlasa 750-800 koltuk gibi fark ediyor ama oranın alçaklığı bizim stadımıza mimari bir fark getiriyor zaten her şeyden önemlisi kapasite sınırı var istersen yüzbin kişilik stad yap devlet 42000 bilet satabilirsin diyor ve bunun sadece anıtlarla ilgisi yok bilimum kurumun şartı yani anıtlar ellibin yapın derse genede yapamayız emniyet belediye valilik kültür bakanlığı hepsi karşı buna insanlar sokaklarında bir bina yapılıyormuş gibi konuşuyor hiç kimse yapılan yapının öneminin farkında değil

:You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon:

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abinin şu cümlesi işin özeti  :claps: :claps:

Çevrimdışı asi_kartal

Ufak bi revizeyle olabilecek bi seye engel konulmasi ne kadar sacma. Bazi arkadaslar suan ki gorunum icin iyi diyebilir ama cogu kisi icin 15. siraya dusen yer cok kotu ayrica bunun kapasiteyle alakasi yok arkadslar tamamen estetik icin bu haykirislar ve anitlar kurulu denilen bir kurumun akla mantiga sigmayan engellemesinedr. Sinirden uykum kacti  :s20:

Çevrimdışı ahmet türker

bu stad güzel veya değil ,güzellik  göreceli bir kavram kişilere göre değişir , ben şimdi barnebau yu beğenmiyorum ,beğenenlere illaki kendi fikrimi nasıl kabul ettirebilirim ,beğenenlere saygı duymak zorundayım .tersi durumda sadece kendimi üzerim .

Çevrimdışı melih

yazıldı mı daha önce bilmiyorum ama kameranın yeri ne zaman değişecek ?
Temelinde aşk var!