Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6680857 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kartal1903

Adanalı sayısı artıyor biraz daha artsın bir ara kebaba gideriz  :bandit:

+1 ekleyelim sayıya  :D
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı kyiv

Herkese hayırlı pazarlar, sivas maçına gideceklere nacizane tavsiyem sıkı giyinmeleri.Hoş Ankaralı arkadaşların konuştuğu yerde bizim tavsiyede bulunmamız yersiz ama Yenikentte askerlik yapmış biri olarak özellikle geceleri çok soğuk olduğunu söyleyebilirim.

Çevrimdışı serti67

yagmur basladı kamera aının ekran ıslandı zaten demırlerın arasından gormek ıcın sasıı oluruyoruzz bıde yagmur pazar seyrımız pert
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

benim araçta navigasyon var bize yolu gösterir ama haritayı güncellemem gerekir :D
Bu haritadan çözebilecek ben bir tek @Efe olur diyorum.
Necmi abi bi yol haritası çizip "Sivas Maçı İçin Ankara'ya" başlığına attım ama Murat beğenmedi bide sen bak, çözene mangal benden  :lol: :lol:
Sıkıntı yok Ankara'da Ayaş çıkışından çıkıp sağa gidilecek. Çiçekdağlı'nın haritasından problem yok Murat; Ankara tuhaf o kadar.... Necmi Abi navigasyonu boşver, Yandex Navigasyon var yükle onu harita falan güncellemene gerek yok.
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2014, 10:41:37 ysariusta ]

Çevrimdışı Efe

Evt gune basladik bakalim bugun neler yapacaklar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı erty

Çevrimdışı Anıl

Numaralıda dün betonlanan yere kolonlar mı dikilmiş ben mi yanlış görüyorum :o_o::o_o:

Çevrimdışı Efe

Numaralida dun betonlanan tablanin ustune kolonlar hemen konmus bu ay sonuna kadar numarali iyice ortaya cikacak gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Numaralida dun betonlanan tablanin ustune kolonlar hemen konmus bu ay sonuna kadar numarali iyice ortaya cikacak gibi gorunuyor

ÇİÇEKLER HARİKA ADAMLAR YA :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Fırat Akyürek

kameranın açısı iyice kapandı nasıl olacak ? yeni kameralar takılacak mı aslında bütün köşelere takılsa ve biraz daha kaliteli görüntü verse süper olur bilgisi olan var mı ?
Ferman Padişahın ise Tribünler Bizimdir !!

Çevrimdışı Deniz

kameranın açısı iyice kapandı nasıl olacak ? yeni kameralar takılacak mı aslında bütün köşelere takılsa ve biraz daha kaliteli görüntü verse süper olur bilgisi olan var mı ?
Büyük ihtimalle takılmayacak en azından yakın zamanda böyle bir gelişme olmayacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Haberler geliyor...
o kadar yorucu bir hafta olduki haberler konusunda benimde haberim yok stat dan haber almak için gireyim bi bakayım dedim :D yeni uyandım birazdan stada gideceğim.
şu anlık bi haber yok malesef :)

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

o kadar yorucu bir hafta olduki haberler konusunda benimde haberim yok stat dan haber almak için gireyim bi bakayım dedim :D yeni uyandım birazdan stada gideceğim.
dun tabla bitti bugun 2.kat loca katinin kolonlari konuyor yan bolumde de 1.kat locanin tablasi icin kalip calismasi var eski acik arkada temel calismalari suruyor bjk_mabet baya aydinlanmissindir :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

en azından kabanın ne zaman biteceği ile ilgili hem tahmin de buluna bilirsiniz  :tabe: :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı bjk_mabet

Öncelikle iyi pazarlar.Biraz bilgi iyi gider bence. :bigstar: :bigstar:
numaralının biraz daha hızlı olması için için kolonların değil ama kirişlerin çelik yapılması planlanıyor.vodafone alt yapı için yakında saha içersine girecek.belgesel çekimi gerçekleşicek.eski acık rampanın olduğu yerde su şebekesi geciyor.oradaki borunun güzergahı değişicek...
iç tarafta 1 aydır duran duvar yapımı tekrar başladı..

Çevrimdışı bjk_mabet

dun tabla bitti bugun 2.kat loca katinin kolonlari konuyor yan bolumde de 1.kat locanin tablasi icin kalip calismasi var eski acik arkada temel calismalari suruyor bjk_mabet baya aydinlanmissindir :D
tabla akşam 5 gibi bitmişti numaralıda zaten.gece boyu beton vardı hatta bi kısmı şu an yerde uzanan pantolonun pacalarında stadın bi kısmını eve getirmişim :)

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi bayramdan önceki iş temposunu ne zaman yakalarız?İşçilerin izinleri ne zaman bitiyor genel olarak ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı erty

Foruma gelmen heyecan yaratıyor, canın sağolsun mabet 

Çevrimdışı Deniz

Yanlıştan önülmüş beyler  :claps: :claps: .Kombinesi olup maça gelenlerin paraları geri iade edilecekmiş

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59732/

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi bayramdan önceki iş temposunu ne zaman yakalarız?İşçilerin izinleri ne zaman bitiyor genel olarak ?
işcilerin coğu dün ve bugün geliyor salı yada çarşamba biraz daha hızlanır işler...

Çevrimdışı quentine83

mabet eski açık numaralı ne zaman birleşecek.bide eski açık artık çok uzadı.ağırlık verilecek mi yoksa ağırlık numaralıda mı olacak...
İsmet Yarkın ONUR