Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6684873 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Terbiyesizlik parayla alakalı değil şark kurnazlığı yapmalarıyla alakalı
50-100 neyse yine gidicez maça
Ama kombine almışız Ankaradan,hala taraftara çakma derdindeler
Olimpiyatta milleti açıkta bıraktıktan sonra bu geldi şimdi de
Sonra kombine satılmıyo yea diye ağlasınlar
O taraftar 3 kuruş değil 3 milyon da sokar kasaya tırını getirse o gün kartal yuvasının
Bazı şeyler paradan önemlidir,kimse enayi yerine konulmak istemez
Hediye verdim olimpiyatı ama bu maç geri aldım,var mı böyle bişey?
Ankaraya gelecek kombineli 1000-2000 bilemedin
Kalanları satışa çıkaracaktı gene
1000-2000 biletle kimse ihya olmaz,o kadar kombineliyi kazıklamazsa da acından gebermez
:claps:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Bu arada Empisayn demişken Stat abi de unutmamış bunu  :lol:  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

20 bin bilet satilsin para paradir kombine alanlarda alsin bilet bu senede boyle yapacak bisey yok para kazanacaksa sıkıntı yok herkes katkı koysun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Hesabima gore 1 milyon tlye yakin bi gelir olacak 20 bin dolarsa hic yoktan iyidir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kahyaoglueren

16 ekimde Beşiktaş Hentbol takımımız İzmitte şampiyonlar ligi maçına çıkıcak.Geçen senenin şampiyonuna Karşı oynayacağız.Forum olarak gelinicek mi acaba?  Gelirseniz görüşebiliriz abilerim :super:

Çevrimdışı kahyaoglueren

16 ekimde Beşiktaş Hentbol takımımız İzmitte şampiyonlar ligi maçına çıkıcak.Geçen senenin şampiyonuna Karşı oynayacağız.Forum olarak gelinicek mi acaba?  Gelirseniz görüşebiliriz abilerim :super:
?

Çevrimdışı serti67

vay fıskıyecı abı bızım evın balkonuna beton doktu yalaa:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yavvuzz

Canlı yayın uçtu galiba , ben izleyemiyorum ...

Çevrimdışı If Else

Terbiyesizlik parayla alakalı değil şark kurnazlığı yapmalarıyla alakalı
50-100 neyse yine gidicez maça
Ama kombine almışız Ankaradan,hala taraftara çakma derdindeler
Olimpiyatta milleti açıkta bıraktıktan sonra bu geldi şimdi de
Sonra kombine satılmıyo yea diye ağlasınlar
O taraftar 3 kuruş değil 3 milyon da sokar kasaya tırını getirse o gün kartal yuvasının
Bazı şeyler paradan önemlidir,kimse enayi yerine konulmak istemez
Hediye verdim olimpiyatı ama bu maç geri aldım,var mı böyle bişey?
Ankaraya gelecek kombineli 1000-2000 bilemedin
Kalanları satışa çıkaracaktı gene
1000-2000 biletle kimse ihya olmaz,o kadar kombineliyi kazıklamazsa da acından gebermez
Küçük hesaplara girip küçültmesinler kendilerini

@erginaslan

"ÖNEMLİ. Metin Albayrak ile konuştum. kombineler geçerli... yanlış ifade kullanılmış. şimdi resmi siteden düzeltme gelecek..."

https://twitter.com/erginaslan/status/520613656070213633
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı idilahmet

Canlı yayın uçtu galiba , ben izleyemiyorum ...
İşçiler maçı izliyor sanırım :)

Çevrimdışı idilahmet

mabet 22:30 demişti sanırım resimler için. Devre arasıda oldu. Bekliyoruz :uyucam:
[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2014, 22:34:19 idilahmet ]

Çevrimdışı Oktay

Maçın Ankara'da oynanması bile büyük jest İstanbul'da oynansa Ankara'dan kombinesi bile olsa maça gelen kaç para harcayacağının Hesabı belli Açıkça şu aralar kulübe para lazım Ankaralılar pamuk eller cebe  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı If Else

@erginaslan

"ÖNEMLİ. Metin Albayrak ile konuştum. kombineler geçerli... yanlış ifade kullanılmış. şimdi resmi siteden düzeltme gelecek..."

https://twitter.com/erginaslan/status/520613656070213633

DÜZELTME: Ergin Aslan yanlış anlama olduğunu, kombine sahiplerinin de bilet alması gerektiğini söyledi!
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı combomaxs

Çevrimdışı ZEKI

Mesele para meselesi değil diye söylüyorum sürekli maddiyata döküyorsunuz işi
Ben de para verip gidecem zaten maça,50sinde 100ünde değilim işin
Olay kandırmakla alakalı
Şu an bu kombineler Vodafone Arena'da geçmez düşüncesiyle kombine almayan taraftar haklı olabileceğini düşünüyor
Sen de demişsin işte gidecek kombineli az
Ben fazla söyledim 1000 dedim
Bu kadar kişiyle batmaz kulüp,jestini de bozmamış olur
Verilen söz paradan önemlidir
Ayrıca gidecek kombinelilere Metin Albayrak'ın baştan söylediği gibi salıya kadar biletlerini verseler 500-1000 tane neyse
kalan biletler yine satışa çıkacaktı ve stat yine dolacaktı
Boş kalma gibi bir durum olmazdı yani
Kulüp taraftarına sahip çıksın
Yöneticiler başkanlar gelir geçer kalıcı olan taraftardır
Bu kulübün sahibi de başkanın iddia ettiğinin aksine taraftardır
@yigitcan1903 bende sana katiliyorum, kombine alan kisi zaten klubune katki yapmistir. Maketten yerini almistir. Bu yapilan tamamiyle sark kurnazligidir. Baska bir sey degil. Zaten kombine alan kisi klubun kasasina parayi pesinen koymustur. Mac Ankarada degilde basaksehirde oynansaydi gene biletmi satilacakti. Ben gider biletimi alir giderim o ayri bir sey. Ama yapilani asla onaylamam. Klup resmen kombine alan insanlari enayi yerine koymustur. Veya istanbuldaki kombine sahiplerine siz gelmeyin demenin bir baska yontemidir.
[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2014, 23:23:36 ZEKI ]

Çevrimdışı Yamcho

Cümleten selam.. en başından beri takipteyim. Ankara da olduğumdan şu ana kadar passolig almak aklımızdan bile geçmiyordu. Takii sivas maçı gelene kadar. 30 kişi bugün başvurduk. Passolig olayı sıkıntı çıkarmaz ise Ankarada ölüsü bile full çeker stadın. Eyvallah..

Çevrimdışı ZEKI

ya adamlar taraftara bir sezon fiyatına iki sezonluk kombine vermiş içinden de bir maç dışarda tutmuş taraftara bak :) baba oğluna bağ vermişte oğlu bir salkım üzümü çok görmüş
bir salkim uzumluk olay degilki..klube olan guveni sarsar bu, iki sezonluk kombine vermis diyorsun vermeseydi kac bin kombine satilacagini dusunuyordu peki ? Babasinin hayrınami iki sezonluk kombine verdi. Alanlarin cogu zaten yeni stad icin aldilar. Hepimiz bu sene acilmayacagini biliyorduk. Tamam ben Baskani desteklerim secimlerde ona oy verdim. Ama bu demek degilki yanlislari elestirmeyecegiz. Bu yapilan sark kurnazligidr baska hic bir sey degildir. mayısta acarsa ben size stadi actim deyip onumuzdeki sezon icinde kombine satmaya kalkmazlarsa gorurum sizi. Yonetimin herseyine eyvallah demeyin

Vodafone Arena 10.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimiçi Necmi

ikili tartışmaya girmeyin herkes fikrini söylüyor kimse diğerinin düşüncesini benimsemek zorunda değil

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yönetim burada hataları var yalnız zaten 12 bin kombineli taraftar var maça 350 kişi gidiyor. olimpiyata gitmeyen insan ankaraya mı gidecek en fazla 50 kişi gider.. .

ayrıca kombineli adamın yerine  bilet satmazsan ankarada 20 bin kişilik statta 7 bin kişimi gidecek..

tamam yönetimi eleştirelimde napsın yani anlamadım..

kombinesi olan maça gitmek isteyene başvuru yapması halinde ücretsiz izleme imkanı sunabilirdi bunun dısında tepki koyulacak bi durum yok.

Çevrimdışı Efe

kombine olayı çok uzadı sayfalar dolmadan herkesi ilgisiz mesajını kaldırmaya davet ediyorum bundan sonrada yazılacak her ilgisiz mesaj silinecektir genel sohbet bölümünde tartışma sürebilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2014, 23:55:51 ZEKI ]

Çevrimdışı Efe

bu arada numaralıya fışkırtıcı girmişti gitti mi o gören var mı zannedersem kolon betonlaması yaptı tabla hazır değil daha :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK