Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686583 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Zoro

Çevrimdışı ONUR KOLCU

BJK MABETİN ATTIGI FOTOGRALARI PAYLAŞABİLECEK Bİ BABAYİĞİT YOKMU :)

Çevrimdışı ALI RIZA

empisayn nedir diye kimse sormayacak mı. :lol:
forza beşiktaş forumunda yıllar önce çok geyiği dönen bir konu. o zamanlar forum üyeliğim yoktu ben de tam olarak bilmemekle birlikte duyduğumu anlatayım. forzanın ana forumunda stada empisaynlar yerleştirildi türünde bir topic açılır ve bir kaç sayfa boyunca ''çok güzel olmuş, bravo yönetime'' türünde yazılar yazılır. en sonunda biri dayanamaz ve ''iyi güzel de empisayn ne ki?'' diye bir soru sorar ve işte o anda empisayn hakkında süper bir geyik döner herkes empisaynın ne olduğu hakkında bi yerlerinden bişeyler sallar. halen orda dönen geyikler forzada efsane niteliğindedir.
forzabesiktas.com forumunda efsane olmuş bir konudur.

stada hareketli reklam panoları alınmış ve bu forzada bu konu olarak açılmış, ilk 1 2 sayfada herkes hayırlı olsun falan demiş geçmiş ama kimse empisayn'ın ne olduğunu bilmiyor. en sonra birisi "hayırlı olsun da aga bu empisayn nedir?" diye sorunca konu patlıyor. çok komik tanımlar oluyordu.

http://www.kartalsozluk.com/sozluk.php?t=empisayn
https://eksisozluk.com/empisayn--1992626
bence bulaşmayın makara :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ŞU FOTOĞRAFA BAKINCA  BENİM İÇİN DUNYANIN EN GÜZEL STADI İNŞAA EDİLİYOR. İÇİMİ Bİ HEYECAN KAPLIYOR.

Çevrimiçi Necmi

BJK MABETİN ATTIGI FOTOGRALARI PAYLAŞABİLECEK Bİ BABAYİĞİT YOKMU :)
internet bende berbat açılmıyor twitter uyuz oldum resimleri bırak almayı göremedim bile :bandit:

Çevrimdışı Erol Akçınar

bjk_mabet twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı Erol Akçınar

bjk_mabet twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı BRK

iyi bakarsaniz mabetin attigi fotonun birisinde vip koltuklar gozukuyor

Çevrimdışı WarrChief

haydaaaa ankaradaki arkadasımıza bileti aktaramıyormusuz konu dısı ancak bu konuda bilgi geldi arkadaslar:((

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kombinesi olanlarda bilet alacakmis. biz transfer filan derken yönetim yine golü atmış. ankaradaki arkadaşlar için seviniyorum ama en azından bir açıklama ile kombine sahiplerinden özür dilenebilirdi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Salih A.

vip koltuklar gökhantürkmen7 hesabından
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi murat

kapalı ve açık tribünler aynı sıraya sahip olsa kapasite olarak hangisi fazladır murat kardeşim  :)
biraz geç gördüm ahmet abi eski açık hemen hemen kapalıdan 1000 kişi daha fazla kapasiteye sahip. yeni açık  eski açıktan 4000 kişi fazla.tahminim şöyle 9000 kapalı 8500 numaralı 10000 bin eski açık 14 bin yeni açık 1850 loca. bu hesap en düşük kapasite hesabı 43350 olarak çıkıyor.merdivenlerden birer sıra eksik olursa 44850 gibi olur.koltuk araları 1cm daha daraltılırsa benim tahmin tutar :D

Çevrimdışı WarrChief

kombinesi olanlarda bilet alacakmis. biz transfer filan derken yönetim yine golü atmış. ankaradaki arkadaşlar için seviniyorum ama en azından bir açıklama ile kombine sahiplerinden özür dilenebilirdi.

ücretsizmiş ben paralı diye sandım ama demekki otobüs kaldırma muhabbetinin zorlu olacagından dolayı bu yola bavuruldu

altkatların siyah olacagını dusunmeye basladım

Çevrimdışı brci

sonunda fotolar ..... harika elinize emeğinize sağlık  :claps:

Çevrimdışı Salih A.

biraz geç gördüm ahmet abi eski açık hemen hemen kapalıdan 1000 kişi daha fazla kapasiteye sahip. yeni açık  eski açıktan 4000 kişi fazla.tahminim şöyle 9000 kapalı 8500 numaralı 10000 bin eski açık 14 bin yeni açık 1850 loca. bu hesap en düşük kapasite hesabı 43350 olarak çıkıyor.merdivenlerden birer sıra eksik olursa 44850 gibi olur.koltuk araları 1cm daha daraltılırsa benim tahmin tutar :D
vip ve 1903 tribünlerini eklememişsin bunlar yaklaşık 3000 demek

Çevrimiçi murat

vip ve 1903 tribünlerini eklememişsin bunlar yaklaşık 3000 demek
ben herşey dahil hesaplıyorum.ayrıca hesaplamalar passodaki sıra sayısına göredir.projedeki sıra sayısına göre yaptığım 46 bin tahmini doğru oluyor.

Çevrimdışı kartal14

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ücretsizmiş ben paralı diye sandım ama demekki otobüs kaldırma muhabbetinin zorlu olacagından dolayı bu yola bavuruldu

altkatların siyah olacagını dusunmeye basladım
ücretsiz değil. kombinesi olanlarda bilet alacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türker

yani,sende 41903 e uyduramadın .teşekkürler kardeşim . :)

Çevrimdışı ahmet türker

forza beşiktaş forumunda yıllar önce çok geyiği dönen bir konu. o zamanlar forum üyeliğim yoktu ben de tam olarak bilmemekle birlikte duyduğumu anlatayım. forzanın ana forumunda stada empisaynlar yerleştirildi türünde bir topic açılır ve bir kaç sayfa boyunca ''çok güzel olmuş, bravo yönetime'' türünde yazılar yazılır. en sonunda biri dayanamaz ve ''iyi güzel de empisayn ne ki?'' diye bir soru sorar ve işte o anda empisayn hakkında süper bir geyik döner herkes empisaynın ne olduğu hakkında bi yerlerinden bişeyler sallar. halen orda dönen geyikler forzada efsane niteliğindedir.

stada hareketli reklam panoları alınmış ve bu forzada bu konu olarak açılmış, ilk 1 2 sayfada herkes hayırlı olsun falan demiş geçmiş ama kimse empisayn'ın ne olduğunu bilmiyor. en sonra birisi "hayırlı olsun da aga bu empisayn nedir?" diye sorunca konu patlıyor. çok komik tanımlar oluyordu.

http://www.kartalsozluk.com/sozluk.php?t=empisayn
https://eksisozluk.com/empisayn--1992626
bence bulaşmayın makara :)
büyük oğlum anlatmiştı ,forzada efsane olmuş ,sağol kardeşim  :)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Salih A.

Her türlü gidecez ama kombinelilere terbiyesizlik bu yaptıkları başka bir şey değil
Pişkinliğe bak hayret
Ne demek geçmiyor kombine?.
Feyenoord maçında yokladılar burda yaptılar yani
Sözleşme açığından faydalandılar
:) kardeşim terbiyesizlik klübün kasasına 3 kuruş fazla para sokmaya çalışmakmı ? o kombine sana satılırken olimpiyatta ki maçlar bedava denildi vodafone arena için satıldı o kombineler en ucuz bilet 25 tl klube 25 tl fazla paran geçti diyemi terbiyesiz oldular

Çevrimdışı kartal14

Çevrimdışı ahmet türker

kameranın hemen önünde  birden beton fışkırtıcı uzanınca evin içine beton dökecek sandım. :kop:  :kop: