Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687048 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

kapalı bitsin gersinler 3 tarafa brandayı, sersinler hazır çimi oynayalım burda. kapalı bile dolu dolu yeter takım puan kaybedior.yaz arası çatıydı hibritti yapılsın.
tek kapalı yetmez eski açığı da yapsınlar olur.suni çim yapılır 3 ay için.asıl sorun kamyonlar alttan gitse bile mecburen saha içine girmek zorunda.demircilerde saha üstünde çalışmak zorunda.stad etrafında çalışma alanı yok.bu yüzden bitmeden sahayı açmak imkansız gibi.diyelim bir çözüm bulundu ve kaba bitirildi çatıyı nasıl gerdireceğiz.süreci dahada uzatır.keşke saha dışında yeterli alan olsaydı.

@aktar_ismail ciddi misin yoksa bizimle kafa mı buluyorsun :)
Ciddiyim tabiki, sonuçta çalışmadığı ortada, 2 ay süren harika çalışmalarından sonra benim için hayal kırıklığı oldu.
Her bayramda neredeyse 2 hafta birşey yapmıyorlar.

Çevrimiçi murat

Ciddiyim tabiki, sonuçta çalışmadığı ortada, 2 ay süren harika çalışmalarından sonra benim için hayal kırıklığı oldu.
birde obitaşın toparlanıp organize olması en az bir hafta daha sürüyor.

Çevrimdışı ahmetx

bence biraz abartiyorsunuz gercekci konusmayi gercek subat 2014 te stadin catisinin bitmesi bizzat verilen tarih cati isini ve cim isini bukadar buyutmeyelim cati haziranda bitse dahi agustosta mac oynacak hale gelir stad
Bilmiyorum abartıyor muyum ama hislerim de umarım yanılırım. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

arkadaşlar ,kapalının resmini çekecek biri yokmu acaba. prekastları en üste kadar koyuyorlar gibi geldi bana ,eğer öye olursa 23 sıraya çıkıyor. :D

Çevrimdışı ahmet türker

fazla izin yapmadı normal bu 8 gün bu gün sona eriyor insanlar memleketlerine gidiyor kaç günde dönebilirki bırakalım dinlensinler hasret gidersinler bu son izinleriydi @aktar_ismail
necmi kardeşim bir soru soracağım . kapalının uzunluğu yeni açıkla mukayesesi nedir .yani açıklar mı daha uzun kapalılarmı. :)

Çevrimdışı Kartal Ç

Localar aynı tasarımda tek tip olarak mı sahiplerine teslim edilecek yoksa 3 yıllığına alan kişiler localarını duvarı elektriği suyu gibi baz işleri hazır olarak alıp kendi isteklerine göre mi dizayn edecek (ofis amaçlı kullanım vs) en azından yarısı bile kendi dizayn edecekse zamandan epey tasarruf ederiz gibi. ki o kadar para veriyorsam ve 3 yıl kullanacaksam kendi keyfime göre yaptırmak isterim içini şahsen.

Bir de malum 2. tribün katının prekastları için kullandığımız vinç çatı seviyesinden de yüksek. çatının gerdirmelerine başlamak için alt katları sonraya bırakıp tüm 2. kat prekastlarının monte edilmesini de beklememiz gerekecek. kalan 3 tribünün tüm 2. katına prekast montajı ne kadar sürer yaklaşık?

Çevrimdışı ahmet türker

ben Ağustosa yetişir fikrimden vazgeçmek üzereyim,ileri bir tarihe atma ihtimalim yükseldi bu 2 ay ki performansa göre tarihte güncelleme yapacağım. :bawling:
ne yalan söyleyeyim beni de bir korku aldı değerli kardeşim. :alala:

ne yalan söyleyeyim beni de bir korku aldı değerli kardeşim. :alala:
Benim gibi rahat birisini bile korku aldı  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

yeni açıktan kaynaklanıyor aslında kardeşim. :)

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail güzelde kelimemi biblo gibi duruyo maşallah :D
Prekastlar tamamen bitince çekilecek ilk resmin çıktısını alıp duvarımıza asar izleriz o zaman @Oktay , güzele bakmak sevaptır  :D

Çevrimdışı nurtaç

keşke çatımız akıllı olmasaydıda kapalılar ve yeni açık 3 kat eski açık şimdiki gibi ve üstünde çatısız şekilde olsaydı sizcede o zaman stadımız daha heybetli ve güzel olmazmıydı? ne dersiniz?

Çevrimdışı ayayhan

s.a
bu kameraya ne olmuş böyle sanki hapishane hücresinden seyrediyoruz mabedi

Çevrimiçi murat

necmi kardeşim bir soru soracağım . kapalının uzunluğu yeni açıkla mukayesesi nedir .yani açıklar mı daha uzun kapalılarmı. :)
ahmet abi kapalının boyunu saha ölçülerinden alırsak kapalı 105 metre en alt, en üst ise biraz daha açıklara doğru sarkıyor onada yaklaşık 120 metre diyelim.açık tribünler ise saha boyu 81 metre ve kapalı ve numaralıya 8 er metre daha geliyor en alt yaklaşık 95 metre ile başlar(kavis nedeniyle) en üstte ise ortalama 170 metre gibi oluyor..şöyle diyebiliriz kapalı 112.5 metre gibi açık tribün ortalaması ise 132.5 metre gibi oluyor.kapalıyı sahaya tam dik bölünürse  105 kapalı 140 açık olur aşağı yukarı.(not kesin rakamlar değildir) necmi abi projeden ölçüyordur şimdi :D

Çevrimdışı xsantium

Merhaba arkadaşlar eskiaçık ve numaralı birleşince paletli vinç nereden çıkacak.Tırın üzerinde geldi tünel yapılırsa oradan çıkabilirmi

Çevrimdışı Efe

artik bayram yok  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi kapalının boyunu saha ölçülerinden alırsak kapalı 105 metre en alt, en üst ise biraz daha açıklara doğru sarkıyor onada yaklaşık 120 metre diyelim.açık tribünler ise saha boyu 81 metre ve kapalı ve numaralıya 8 er metre daha geliyor en alt yaklaşık 95 metre ile başlar(kavis nedeniyle) en üstte ise ortalama 170 metre gibi oluyor..şöyle diyebiliriz kapalı 112.5 metre gibi açık tribün ortalaması ise 132.5 metre gibi oluyor.kapalıyı sahaya tam dik bölünürse  105 kapalı 140 açık olur aşağı yukarı.(not kesin rakamlar değildir) necmi abi projeden ölçüyordur şimdi :D
çok sağol değerli kardeşim . :)  bunu neden mi soruyorum kapasiteleri hangisinin fazla ? :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

kapalı ve açık tribünler aynı sıraya sahip olsa kapasite olarak hangisi fazladır murat kardeşim  :)

Çevrimiçi Necmi

Ahmet abi nasıl baktığına göre değişir kapasite olarak bakarsan açıklar büyük saha genişliği olarak bakarsan maraton büyük tribün genişliği olarak bakarsan maratonların boyu 105 Metre açıkların boyu 162 Metre kapladığı alan metrekare olarak bakarsak gene açıklar büyük :)

Çevrimdışı tayfun

BESIKTAS'IN 01.06.2014-31.08.2014 DONEMINE AIT KONSOLIDE NET ZARARI 12.187.254 TL                                   

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Necmi

kapalı ve açık tribünler aynı sıraya sahip olsa kapasite olarak hangisi fazladır murat kardeşim  :)
şu an bile eski açık kapalıdan fazla kontenjana sahip kapalı 9000 olması lazım eski açık 13000 kapasiteye sahip diye biliyorum yeni açık 15000 in üzerinde numaralıda 7 veya 8000 olması gerekiyor

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi nasıl baktığına göre değişir kapasite olarak bakarsan açıklar büyük saha genişliği olarak bakarsan maraton büyük tribün genişliği olarak bakarsan maratonların boyu 105 Metre açıkların boyu 162 Metre kapladığı alan metrekare olarak bakarsak gene açıklar büyük :)
bu gün bana birşeyler oldu, sormak istadiğimi bir türlü soramadım , aslında eşit merdiven sayılarına göre ,taban alanı hangisi büyük diye soracaktım cevabını vermişsin teşekkür ederim değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı yigitcan1903

şu an bile eski açık kapalıdan fazla kontenjana sahip kapalı 9000 olması lazım eski açık 13000 kapasiteye sahip diye biliyorum yeni açık 15000 in üzerinde numaralıda 7 veya 8000 olması gerekiyor
41903'e göre nasıl peki  :D