Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687096 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

en altta daha fazla istatistik var
http://besiktasarena.com/index.php?action=stats
oradan bakılıyor
Unutmayın Atak 1 Numaradan Başlar...  :bandit: @Deniz
3 tane pcden bağlansam senin rekora yetişemem zaten @SaLVaDoR  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

YANİ OKADAR HAFRİYAT VE KABA İNŞAATIN %60 70 CİVARINDA 10 AY GİBİ SÜREDE YAPILDI DİYELİMKİ KABA İNŞAAT OCAK SUBATTA BİTTİ. 6 AY GİBİ SÜREDE YAPAMAYACAKLARSA ARTIK DİYECEK BŞEY YOK..
6 ayda yapılacak olan işleri aşağıda yazıyorum.Bir kısmı aynı anda yapılabilecek işler bir kısmı da birbirini takip eden işler şeklinde olacak.

*Numaralı ve Eski Açık birleşim bölümünün inşaası
*Numaralı ve Yeni açık iç inşaat (Localar v.s)
*Numaralı ve Yeni Açık Prekast Montajı (Bu hızda giderse çok yavaş, bir iki vinç daha gelirse durum farklı olabilir)
*Çatı Montajı(Gerilmesi, Kaplaması, Güneş Panelleri v.s) Elimizde 2-3 ayda bitirilebileceğine dair hiçbir veri yok sadece tahmin yürütüyoruz.
*Koltuk Montajı
*Çimin hazırlanması
*Dış Kolonların Küfeki Taşı Kaplanması
*İnce işçilik
*Çevre düzenlemesi (Çamurun içinden girmicez sanırım stada)

Yapılamayacak diye bir şey yok hepsi yapılır ama kaba inşaat ne kadar erken biterse diğer bölümlerde yaşayabileceğimiz olası sürprizlerden o kadar az etkileniriz. İfade etmek istediğim sadece bu.
[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2014, 15:33:22 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

biz dessoyla anlaştık mı anlaşacağız mı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Devalüasyon riski kabayı bitirmemizle pek alakalı değil.eğer öyle birşey olur sa çatıyı da ödeyemeyiz yani stad yine bitmemiş olur.Stad tamamen bitmeden devalüasyon olursa her türlü zarar ederiz.Ki sadece biz zarar etmeyiz stadda çalışan firmalardan birçoğu iflas riski ile karşı karşıya olur.Ama öyle birşey olmasına ihtimal vermiyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

biz dessoyla anlaştık mı anlaşacağız mı?
Gayri resmi anlaştık ama iş resmiyete dökülmedi daha @ahmetx

Çevrimdışı ahmett.67

.
Bu ay sonunda Ağustosa yetişip yetişmeyeceğini anlarız. 15 gün kaybetti Obitaş. Bu kadar geride olmalarına rağmen hala tatilde olmalarını ve buna rağmen çoğu kişinin emekçi hikayesi anlatmasını anlamıyorum. Hepimiz emekçiyiz ama bu sözleşmeye imza atarken bu şartları göz önünde bulundurmalısın. Şurda işçilerin çalıştıkları süre zaten maksimum 7-8 ay. Çoğu taşeron işçiler, izin hakkı dediğiniz şey 2. senede elde ediliyor. Hadi onu geçtim 100 kişilik ekibi varsa 50 sini gönderir 50 sine daha sonra izin verir. Böyle bir firmanın İstanbul'da sadece bir tane şantiyesi yoktur, işçi değiştirir bir şekilde şu an olduğu gibi bomboş kalmasını sağlamaz. Her dakikamı ekran başında geçiriyorsam, stat bir an önce bitsin diye tüm imkanlarımla kulübe destek olmaya çalışıyorsam, yöneticiler kapı kapı oynayacak stat arıyorsa, futbolcular bozuk zemin yüzünden patır patır sakatlanıyorsa ben kendi adıma bu vurdumduymazlığı  dile getirmek zorundayım. Herkes bi sevgi kelebeği nedense Obitaş'a karşı :) Aktar bile giydiriyor artık :)
katılıyorum :claps:

Çevrimdışı sherlock

Süzer plazanın açısı gayet güzel,kamerayı oraya biryere koyabilsek fena olmaz gibi   :)

Çevrimdışı ahmetx

stadı beklemeye gerek yok,antrenman sahalarından başlayalım dessoya
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

stadı beklemeye gerek yok,antrenman sahalarından başlayalım dessoya
Antrenmanı nerde yapacaz abi?Stadımız yok bir antrenmansız mı kalalım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Devalüasyon riski kabayı bitirmemizle pek alakalı değil.eğer öyle birşey olur sa çatıyı da ödeyemeyiz yani stad yine bitmemiş olur.Stad tamamen bitmeden devalüasyon olursa her türlü zarar ederiz.Ki sadece biz zarar etmeyiz stadda çalışan firmalardan birçoğu iflas riski ile karşı karşıya olur.Ama öyle birşey olmasına ihtimal vermiyorum.
Çatıyla ilgili parçaların yapımının sürdüğünü söyledikleri ve ödeme durumunu tam olarak bilmediğim için o kısmı dile getirmedim ama haklısın  :ok:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

ümraniyede 1 tane antrenman sahası yok ki  3tane var yahu
 :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Antrenmanı nerde yapacaz abi?Stadımız yok bir antrenmansız mı kalalım  :evillol: :evillol:
Milli takım tesisleri var Türkiye'nin en eski ve büyük kulübüne açar devletimiz  :iscrewy:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Dostum kartı ben kuryeyle istedimde acaba plastik geçici biletleride 19 mayıstan alabilicezmi yoksa yenikentemi gitmek gerekecek onlar için bir bilgin varmı
Geçici biletler hakkında bilgim yok
Kulüp duyuru yapar sanırım bu konuda

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçici biletler hakkında bilgim yok
Kulüp duyuru yapar sanırım bu konuda
Geçici bilet olabilir Avrupa maçlarında olduğu gibi ama tabi Ankara'da bunun hangi kanallardan dağıtımının yapılacağı önemli.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Geçici bilet olabilir Avrupa maçlarında olduğu gibi ama tabi Ankara'da bunun hangi kanallardan dağıtımının yapılacağı önemli.
Yok geçici passodan bahsediyorum
Passonun 19 Mayısta da yeri var ordan dağıtılır

Çevrimdışı ALI RIZA

3 tane pcden bağlansam senin rekora yetişemem zaten @SaLVaDoR  :evillol:
3 pc olsa da olmaz ki zaten diğer hesaplar pasif olur :) tek giriş yaparsın  :bandit: @Deniz
stad resimleri yok mu

Çevrimdışı dropoon

kapalı bitsin gersinler 3 tarafa brandayı, sersinler hazır çimi oynayalım burda. kapalı bile dolu dolu yeter takım puan kaybedior.yaz arası çatıydı hibritti yapılsın.

@aktar_ismail im nerelerdesin özlettin kendini :)

İşler bu aralar iyice yoğunlaştı @Necmi abi, hürmetler :)

Obitaş haddinden fazla izin yapınca sinirlendim @Necmi abi  :lol:

Çevrimdışı quentine83

ben anladım artık.bu paletli vince kota koymuşlar.günlük bilmem kaç adetten fazla takma diye.yoksa başka bir sebebi olamaz yatışın...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

obitaş adı gibi gerçekten ortadoğu standartlarında tatil yapıyor  :kop:

Çevrimdışı attila_metu

@aktar_ismail ciddi misin yoksa bizimle kafa mı buluyorsun :)

Çevrimdışı Efe

öyle deme Efe,çatı çok teknik vedetay bir çalışma her türlü gecikmeye hazırlan bence
bursada ayni catiyi 2.5 ayda havaya diktiler  :) biz tamamini dikeriz merak etmeyin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Karamsar değil gerçekçiyiz,geçen sene bu zamanlar 30 ağustos mu,29 ekim mi açılır diyorduk hatırlarsan  :alala:
bence biraz abartiyorsunuz gercekci konusmayi gercek subat 2014 te stadin catisinin bitmesi bizzat verilen tarih cati isini ve cim isini bukadar buyutmeyelim cati haziranda bitse dahi agustosta mac oynacak hale gelir stad
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

fazla izin yapmadı normal bu 8 gün bu gün sona eriyor insanlar memleketlerine gidiyor kaç günde dönebilirki bırakalım dinlensinler hasret gidersinler bu son izinleriydi @aktar_ismail