Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687761 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

:( kötü olmuş. Neyse başka zaman inşallah. Takım burada kazanınca belki kalan maçlar hep burada oynanır  :bandit:

SEVGİLİ KARAKARTAL KARDEŞİM KAZANALIMDA NERDE OLURSA OYNASIN BEŞİKTAŞIMIZ VALLAHA ANKARADA OLUR MUŞ TA OLUR HIÇ FARKETMEZ .. BİRAZDA ANKARADAKLİ KARTALLAR İZLESİN BEŞİKTAŞIMIZI.. :)

Çevrimdışı dorukkaymak

"Stadın çatısız açılması imkansııız, o kadar VIP taraftar var, ya yağmur yağarsa, caanım deri koltulaarr.." diyen  arkadaşlarımız için güzel bi foto olmuş.  :super:

Koltuklarin renkleri harika duruyor.

Çevrimdışı Efe

Evt obitastada hareket artmis kalip ve demir isleri suruyor eski acikta beton var kaliplanan kolonlar var islet iyi duzeyde :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Bu arada kameranın önüne de iki tane kolon destekleri geliyor açı iyice kapanacak @rubi_tobin abi haber yok mu yeni kameralardan  :by2:

Çevrimdışı Abdullah

:D la abartmayin bu kadar tamam güldük eglendikte yeter bu kadar gari faikleerrrr :boxin:
Yetmez ama evet  :evillol: neyse bir dahaki gafına kadar sustum
takipteyiz  :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

Obitaş'ı tokatlamak lazım,  bu kadar izin mi olur.
Ocak ayına yetişir diyorduk ama bu kadar yatacaklarını tahmin etmemiştim.  Bu gidişle Mart ayında biter.  Hürmetler  :D
@aktar_ismail im nerelerdesin özlettin kendini :)

Çevrimdışı dropoon

Çevrimdışı ofcbjk

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı tayfun

la zaten göremiyorduk bi de direk koydular kameranın önüne...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Necmi

Ntvspor ankara kesinleşti diyor klüp tur düzenleyecek deniyor...inş gideriz ama  gidemeyeceklerimiz passolig olan ankaralı kartallar transfer yaparız...passolig olmayan ankaralı kartallar passolig şimdiden başvurun bence...
@Geovani gideriz gideriz Beşiktaş nerde biz orda :D

Çevrimdışı rubi_tobin

Son durum kamera önüne direk konmaya devam ediyor.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ahmett.67

Şantiyede çalışan eleman sayıları hakkında en doğru bilgi @mabette bulunmakta sanırım. Eğer gizli bilgi değilse şu anda kaç kişi çalışıyor (Obitaş, Çiçekler ayrı ayrı olarak), İlerde kaç kişi artacak bilgi verebilirse çok yararlı olur. Çünkü şu haliyle şantiyeye bakmak (özellikle yeni açık tarafı) moralimi bozuyor. :s20:

Çevrimdışı TØLGA

Son durum kamera önüne direk konmaya devam ediyor.
abi nazire yapar gibi :D bu direk betonlanınca ne olucak?? önemli olan o
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

fatih terim ntvsporda gökhan töre konusunu konuşuyor

Çevrimdışı megiddo

direklerden sonra 2. kat loca kalıpları da başlarsa kameranın önü iyice kapanır umarım yeni kameralar çok gecikmez, kapalı üst kat ortadaki seyirci girişine bir tane hareketli kamera monte edilse tadından yenmezdi herhalde, yeni açık kapalı köşeden dönüp eski açık kapalı köşesine kadar panoramik canlı yayın izlerdik.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şantiyede çalışan eleman sayıları hakkında en doğru bilgi @mabette bulunmakta sanırım. Eğer gizli bilgi değilse şu anda kaç kişi çalışıyor (Obitaş, Çiçekler ayrı ayrı olarak), İlerde kaç kişi artacak bilgi verebilirse çok yararlı olur. Çünkü şu haliyle şantiyeye bakmak (özellikle yeni açık tarafı) moralimi bozuyor. :s20:
Obitaş bu işi en başından beri sahiplenmedi. Amaçları tüm stadın yapımını almaktı sanırım, sadece bir tribün olunca gereken ilgiyi de göstermediler. Obitaş'ın bu işi ne kadar sahiplendiğini internet sitesine girip görebilirsiniz..
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2014, 16:52:08 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Burak Akay

İlk defa helal olsun fatih terime gökhanıda savundu medyayada iyi giydirdi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kasımpaşa, İstanbul Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray. Bu takımları unutmayın arkadaşlar  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı erty

Selam arkadaşlar,

Açıldığı ilk günden beri forumun takipçisiyim ancak bugün katılmak nasip oldu.
wow - dh zamanlarından beri çoğu arkadaşı biliyorum, inşallah tanışma fırsatımızda olur.
Hasta  :ebebe: Beşiktaş'lıların yanında olmak çok sevindirici. Hiç yabancıık çekmiyorum    :sevinc

Cümletten hoş sohbetler...

Çevrimdışı ahmett.67

Kasımpaşa, İstanbul Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray. Bu takımları unutmayın arkadaşlar  :evillol:
Hepsi Beşiktaş düşmanı. :akuma:

Çevrimdışı TØLGA

Selam arkadaşlar,

Açıldığı ilk günden beri forumun takipçisiyim ancak bugün katılmak nasip oldu.
wow - dh zamanlarından beri çoğu arkadaşı biliyorum, inşallah tanışma fırsatımızda olur.
Hasta  :ebebe: Beşiktaş'lıların yanında olmak çok sevindirici. Hiç yabancıık çekmiyorum    :sevinc

Cümletten hoş sohbetler...
:hosgeldin maç ankarada oynanınca forumda ankaralı sayısı artmaya başladı :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK