Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688659 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

@bjk_mabet abiii işler ne zamana hızlanır malzeme çıksın şu forumada
yada söyle bir bombada konu dağılsın pleaseeeeee  :bandit:
Mabette bugün bizi iyi kekledi hee bir şeyler var onda da hadi hayırlısı çıkar kokusu yakinda :sevinc

Çevrimiçi Necmi

sen gene iyi :D bize eski açık duvar dibinden foto atıcak 1 ay oldu
şafak bekler gibi o fotoyu bekliyoruz  :D :D aklında biliyorumda fotoda çekmiyor
zaten sözü var unutmaz müsait degil heral  :sevinc
adamın kaç gündür bir taraflarından ter damlıyor :D bir rahat yüzü göremedi

Çevrimdışı TØLGA

adamın kaç gündür bir taraflarından ter damlıyor :D bir rahat yüzü göremedi
çaycılık zor zanaat tabi abi doğrudur  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

obitaşın emekçilerinin azlığı olmasa işler iyi düzeyde bence pazartesi onlarda tam kadroya ulaşırlar çiçekler zaten deli gibi çalışıyor pazartesi onlarda tam kadroya ulaşırlar sıkıntı yok şimdilik :)
[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2014, 01:18:51 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Temizlik 5 sayfa öncesine kadar sildim keyfi değil kendi mesajlarım a kadar silinmiştir ve arkadaşlar dostlar konuları kendi alanlarında yazarsak diğer konularda hareketlenir...
Slaven bilic lig tv kapak lafı
http://besiktasarena.com/index.php?topic=349.msg74559#new

Kombine Transferleri için
http://besiktasarena.com/index.php?topic=483.0

Sivas Maçı için Görüşler
http://besiktasarena.com/index.php?topic=822.msg74566#new

Çevrimiçi Necmi

şimdi bişey söylicem kimse yanlış anlayıp üstüne alınmasın bu mesajlar neye göre siliniyor ?? ben birşey yazmışım necmi abi alıntılamış cevap vermiş
benim yazdığım silinmiş necmi abinin alıntıladıgı cevap verdigi duruyor ?? mantıklı bi soru silmeden bir cevap veripte silersen sevinirim
benim mesajı silmeye cesaret edememiştir :bandit: geçen fena hırladım :D şaka bir yana sohbetimizi ettik arada bir temizlik gerekiyorki konu şişmesin 1000 sayfadan sonrasını forum kaldırmıyor o yüzden stad başlığında bir konu kapattık gereksiz konu dışı mesajları silelimki hem gündüz işyerlerinden takip edenlere zulüm olmasın hemde arşiv temiz kalsın hemde ikide bir sayfa kapatmayalım

Çevrimdışı auysal4

mac Ankara'da oynanirsa , kombinemi transfer edebilirim isteyen olursa , ben zaten Londra'da yasadigim icin hic bir maca gidemiyorum maksat katki olsun idi . Saygilar

Çevrimdışı brci

@brci senin ayarlarıda düzelttim artık mail gelmez e posta adresini düzeltebilirsin yoksa sana ulaşmak gerekir önemli postaları da görmezsin şu an sana PM gelirse bir tek onları bildirecek birde mentionsları :D

Teşekkür ederim Necmi abi hemen düzeltiyorum :)

Çevrimiçi Necmi

İstanbuldan sivas maçına gitmek isteyen arkadaşlar bu sayfayı ziyaret etsin
http://besiktasarena.com/index.php?topic=922.new#new

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mabette bugün bizi iyi kekledi hee bir şeyler var onda da hadi hayırlısı çıkar kokusu yakinda :sevinc
Son iki keredir kekliyor hepimizi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı gokhanson

MİLLİ TAKIM MAÇLARINDA NİYE GEÇERLİ DEĞİL PASSOLİG ,HENTBOL DA BİLE VARKEN?

Çevrimdışı kaanzor

Stada girişler problemlimi hala passoligde oturdumu sistem arkadaşlar
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Burak Akay

Tam kameranın önündeki kolonlara kalıp yapılıyor çiçekler gayet hızlı gibi ama obitaş durgun gibi duruyor
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı serti67

ıstedıgınız kadar dırek dıkın betonlayın efe hocam bı delık bulur ordan fıskırtıcıyı goruru bıze haber verırr:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın Hayırlı Cumalar... Obitaş  çalışıyor mu ?   :)   Bu arada Şehit Olan polislerimize Allah rahmet eylesin.. Yakınlarına sabırlar versin..

Çevrimdışı SDemirsoy

ıstedıgınız kadar dırek dıkın betonlayın efe hocam bı delık bulur ordan fıskırtıcıyı goruru bıze haber verırr:)
mübarek Kartal gözü var @Efe Abide  :icool:
[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2014, 09:59:47 SDemirsoy ]

Çevrimdışı ahmett.67

Tam kameranın önündeki kolonlara kalıp yapılıyor çiçekler gayet hızlı gibi ama obitaş durgun gibi duruyor

Tam tersi olsa şaşarım zaten. :ebebe:

Çevrimdışı Abdullah

mac Ankara'da oynanirsa , kombinemi transfer edebilirim isteyen olursa , ben zaten Londra'da yasadigim icin hic bir maca gidemiyorum maksat katki olsun idi . Saygilar
http://besiktasarena.com/index.php?topic=923.0  @auysal4 abi bu başlığa yazarsan kaybolmasın mesaj arada kombine devir işi hala net değil sanırım. Netleşince oradan iletişim kurmak daha kolay olur.  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

obitaşın resmi internet sitesinde devam eden projesi yok görünüyor,bunlar tam çakma yahu  :alala:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

MİLLİ TAKIM MAÇLARINDA NİYE GEÇERLİ DEĞİL PASSOLİG ,HENTBOL DA BİLE VARKEN?
Uluslar arası maçlarda uygulayamazlar

Çevrimdışı Efe

mübarek Kartal gözü var @Efe Abide  :icool:
bu gidisle bende goremeyecegim artik kapaliya alinmali kamera
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

bu gidisle bende goremeyecegim artik kapaliya alinmali kamera
@rubi_tobin abi söylemişti zamanı var diye daha bekleyeceğiz abi..

Çevrimdışı ahmet türken

şu forumda bir efenin gözlerine ,birde mustafanın azmine hayranım arkadaş.

Çevrimdışı Serkan7738

kapalı üst prekastlar yeni açık birleşimi hariç yarın akşama kadar bitermi sizce ?

Çevrimdışı quentine83

daha önce konuşulmuştur ama sabah aklıma takıldı.biz bu çıkışları ortada yaparak localardan kar ettik.peki çıkışları yukarıdan yapsaydık kaç loca kaybedecektik.ve kaybettiğimiz locaların yerine kaç koltuk kazanacaktık.bunu hesaplayan oldumu acaba??(gerçi en büyük karımız tribün bütünlüğü ve görünüm olacaktı ama geçti artık)
saygılar.
İsmet Yarkın ONUR