Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690374 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Selam arkadaşlar,

Açıldığı ilk günden beri forumun takipçisiyim ancak bugün katılmak nasip oldu.
wow - dh zamanlarından beri çoğu arkadaşı biliyorum, inşallah tanışma fırsatımızda olur.
Hasta  :ebebe: Beşiktaş'lıların yanında olmak çok sevindirici. Hiç yabancıık çekmiyorum    :sevinc

Cümletten hoş sohbetler...
:hosgeldin  :)

ysariusta

• Ziyaretçi

:hosgeldin maç ankarada oynanınca forumda ankaralı sayısı artmaya başladı :)
Evet İzmir'e de bir maç şart oldu

Çevrimdışı cagdas44

Selam arkadaşlar,

wow - dh zamanlarından beri çoğu arkadaşı biliyorum, inşallah tanışma fırsatımızda olur.
Hasta  :ebebe: Beşiktaş'lıların yanında olmak çok sevindirici. Hiç yabancıık çekmiyorum    :sevinc

:hosgeldin

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Necmi

Selam arkadaşlar,

:hosgeldin

Çevrimdışı ilhan

eee kim karşılıyor bizi Ankara da  :bandit: :D
Valla  misafirperverliğimizi göstermek istedik ama mesajımız pek rağbet görmedi

Çevrimdışı ilhan

Çevrimiçi Necmi

gördük not ettik :D kesinleşmesini bekliyoruz :evillol: burda yazılan hiç bir şey özellikle mangal gözardı edilemez :D

Çevrimdışı SDemirsoy

ben karşılayabilirim :)
:)
Estafurullah abi zamanı gelsin bir program yaparız ulaşırız Ankaralı abilerimiz kardeşlerimizle de tanışmak nasip olur inşallah  :ok:

Çevrimdışı KUMANOVALI

Selam arkadaşlar,

:hosgeldin   kardeşim....  :D
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Abiler kardeşler iş yoğunluğundan pek giremedik. Kesinleştiğine göre artık yazabiliriz. Maç için gelen arkadaşları seve seve ağırlarız.  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Maç akşam olursa iyi giyinin Ankara akşamları iyi serin olur,stadın bulunduğu yer akşamları merkezden en az 3 derece soğuk oluyor etrafında yapılaşma olmadığı için. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Heh bi direk esikti tam oldu radarlari iyice acmak lazim artik bisey gorunmeyecek :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Maç akşam olursa iyi giyinin Ankara akşamları iyi serin olur,stadın bulunduğu yer akşamları merkezden en az 3 derece soğuk oluyor etrafında yapılaşma olmadığı için. :ok:

BİR NEVİ ANKARA ZULİMPİYAT DİYORSUN YANİ ABİ.. GERÇİZ ZULİMPİYAT İSTANBUL ŞEHİR MERKEZİNDE 10 DERECE FLAN SOGUK AMA :)

ysariusta

• Ziyaretçi

@SDemirsoy Hayırdır Ankarayamı gidiyosun  :D
Hayırdır @Oktay sen gelmiyor musun? Mangal varmış  :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

BİR NEVİ ANKARA ZULİMPİYAT DİYORSUN YANİ ABİ.. GERÇİZ ZULİMPİYAT İSTANBUL ŞEHİR MERKEZİNDE 10 DERECE FLAN SOGUK AMA :)
@ onur4563 Angara her zaman 15 derece daha soğuk  :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@ onur4563 Angara her zaman 15 derece daha soğuk  :evillol:

TABİ ODA AYRI  Bİ AYRINTI :)

Çevrimdışı Geovani

@Geovani gideriz gideriz Beşiktaş nerde biz orda :D

@Necmi abim sıkıntı yok minibüs kiralayabiliriz
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abim sıkıntı yok minibüs kiralayabiliriz
ne kiralayacağız arabamı yok :evillol: bende var ademide kandırmaya uğraşıyorum gerçi kanmaya hazır duruyor :evillol: iki araç on kişi demektir

Çevrimiçi Necmi

@ZEKI bu arada yan çizme haberleri alıyorum :bandit: kulağıma bazı fısıltılar geliyor :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi nerelerdesin :icool:
buradayım değerli kardeşim , :) obitaştan memnunmusun? :s20:  :s20:

Çevrimdışı quentine83

akyazı stat içi 180 derece dönebilen kamera  ya geçmiş.görüntü kalitesi de gayet güzel.koskoca vodafone şu işi bi ayarlayamadı.yada kimse sorumlusu ...
İsmet Yarkın ONUR