ben maçın ankara'da olabilme ihtimalini pek düşünmüyorum.
1.) olimpiyat zeminden dolayı oynanmıyorsa söylenir tff ye sivasla toraman konusu masaya yatırılarak bu maçlık anlaşılır.
2.) kombine alan 13.000 kişinin çoğu istanbul bunu taraftara nasıl anlatacak yönetim.
3.) eğer sivasla anlaşılmaz ve şehir dışı kavramı belirirse öncelik izmirdir bu unutulmaz.
Arkadaşlar tekrar merhaba,
Forumun ankara kanadından sesleniyorum, bilenler bilir.
Ben Beşiktaşın Ankarada oynama ihtimalini sevdim

Cebimde otlu peynir kokusu :P
Geyik bi kenara, kombine alan arkadaşların çoğunun yeni stadımızda yerini ayırtmak ve kulube katkı sağlamak amacıyla bu işlemi yaptıklarını düşünüyorum. Kim olimpiyat stadında tüm sezon maç izlemek (ki bu kombine almak manasına gelir) ister ki? Avrupa kupası maçlarımızda bile kombine sahiplerinin maça gelmediklerini düşünüyorum. Kaldı ki yağmur fırtına etkisi altındaki lig maçlarına gelsinler.
Bu nedenle, Kulubumuz iç saha maçlarını dışarıda (umarım ankarada) oynasa kombine sahipleri çok da itiraz etmezler bence. Çok itiraz edene bir maçlık parası iade edilsin, maksat haksız kazanç olmasın kulup adına

Ankaralıyım ama ASAŞ'ta maç izlemedim, umarım Beşiktaşımla aynı anda tanışırız bu stadda. Tribünler çok büyük süpriz olmazsa tamamen dolacaktır eminim.
Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım yine de, ama heyecan verici bir gelişme bu gerçekten.
Ankarayı bilmeyenlere bi küçük bilgi; Stad Ankaranın kuzey batısında olup İstanbul yolu üzerindedir, İstanbula Ankara merkezden en az yarım saat daha yakındır.