Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690923 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Tamam tamam gitmiyoruz...  :evillol: olursa gideriz farazadan konuşuyoruz işte
''Ankara'ya gitmenin en güzel yanı istanbul'a geri dönüşündür''

Çevrimdışı Deniz

izmirdeki stadda 3 takım maç yapıyor diye biliyorum.4. takımı kaldırmaz o stad
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anil

Ankaraya niye bukadar üzülüyorsunuz anlamadım çok bencilsiniz.Bırakında bikerede biz izleyelim beşiktaşı  :icool: :D

Çevrimdışı yigitcan1903

''Ankara'ya gitmenin en güzel yanı istanbul'a geri dönüşündür''
Ankara'nın tek güzel yanı Beşiktaş'ın Ankara'ya gelebilme ihtimalidir :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

hızlı trenle gideriz sıkıntı yok Değişiklik olur herkese bıktık zulümpiyattan doğu tribünden batıya taksiyle gitsek 10 lira yazar bu zulümpiyatta  :bandit:

Çevrimdışı pascal26

yeni salon için bazı arkadaşlar her branş için ayrı salon olacak gibi yazmış ama bence böyle olmaz. basketbol için inşaa edilen salon yeni nesil salonlar gibi zemini 2 saatte sökülüp yeni zemin takılabilir olanlardan olacaktır. bkz. ülker arena. antrenman içinse sanırım böyle büyüklükteki salonlarda 2 adet antrenman salonu da oluyor. güzel bir planlamayla bütün takımlarımız tek salonda oynayabilirler gibime geliyor. akatlardaki yer bizim mi bilmiyorum ama eğer bizimse gelsin paralar demek istiyorum.

Tek salon buz hokeyine kadar herşey için yetecek. O işler artık çok kolay;

Çevrimiçi Necmi

Ankaraya niye bukadar üzülüyorsunuz anlamadım çok bencilsiniz.Bırakında bikerede biz izleyelim beşiktaşı  :icool: :D
bize farketmez ha olimpiyata gitmişsin ha ankaraya aynı şey :D maç 7de 9 da biter saat birde evdeyiz olimpiyattanda aynı saatte dönüyoruz :evillol:

Çevrimdışı Anil

bize farketmez ha olimpiyata gitmişsin ha ankaraya aynı şey :D maç 7de 9 da biter saat birde evdeyiz olimpiyattanda aynı saatte dönüyoruz :evillol:
hahahahaha oda doğru  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

kombineler geçermi yoksa biletmi almamız gerekir :D

Çevrimdışı ilhan

Abi inan o kadarda sürmez. bak  ASAŞ stadı diyorlar eğer orası olursa şehir merkezine girmeden otobandan yarım saat daha kazanırsınız. Haaa bu arada mangalda ne istersiniz arkadaşlar et, balık, tavuk, sucuk ????

Çevrimdışı yigitcan1903

Maltepeydi dimi bi de senin abi 
Vallaha daha rahat dönersin  :evillol:
Kesinleşirse 10 gün var maça,olimpiyattaki gibi tanımlarlar herhalde kombineleri

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben Geldim Hekese Selamlar özet geçecek olan var mı _? ne olmuş anıtlardan izin var mı _? yeni gelişmeler neler  :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

8 yılım geçti Ankara'da gidip simit yemeden dönmem. Hele bi kesinleşsin Angaralılar en iyisini ayarlar zaten. Bu arada "la" demeye alışın. "n" yok. Küfür değil sesleniş.  :kop:

Çevrimdışı Deniz

Ben Geldim Hekese Selamlar özet geçecek olan var mı _? ne olmuş anıtlardan izin var mı _? yeni gelişmeler neler  :alala:
Hos geldin :) .stadda calismalar %30-40 hizinda.zamanla işçiler memleketlerinden gelirler.su an durum stabil :)

tolgaya gore :hafriyat devam ediyor, anitlar kurulu yeni izin verdi,stadin altinda da tarihi eser yokmus :kop:

Çevrimdışı Abdullah

8 yılım geçti Ankara'da gidip simit yemeden dönmem. Hele bi kesinleşsin Angaralılar en iyisini ayarlar zaten. Bu arada "la" demeye alışın. "n" yok. Küfür değil sesleniş.  :kop:
:kop: :kop:

Çevrimdışı KUMANOVALI

ulaşım aynı dolmabahçe gibi müthiş zaten :D

bundan sonrasını okumadım  :D

ondan sonrası son satır orayıda oku bari :naughty:

artı olarak z.burnuna hava kara deniz yoluyla gelebiliriz ; lütfen yani  :bandit: :bandit:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi

Maltepeydi dimi bi de senin abi 
Vallaha daha rahat dönersin  :evillol:
Kesinleşirse 10 gün var maça,olimpiyattaki gibi tanımlarlar herhalde kombineleri
kombine tanımlaması yaparlarsa Ankaralı kardeşlerimize bilet kalmaz :D burdanda kimse gitmez stad gene boş kalır :evillol:

Çevrimdışı ilhan

Amet Nur ÇEBİ'nin açıklamasına göre kesinleşti Ankara  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı bangelero torpedo

ben maçın ankara'da olabilme ihtimalini pek düşünmüyorum.

1.) olimpiyat zeminden dolayı oynanmıyorsa söylenir tff ye sivasla toraman konusu masaya yatırılarak bu maçlık anlaşılır.

2.) kombine alan 13.000 kişinin çoğu istanbul bunu taraftara nasıl anlatacak yönetim.

3.) eğer sivasla anlaşılmaz ve şehir dışı kavramı belirirse öncelik izmirdir bu unutulmaz.

Arkadaşlar tekrar merhaba,
Forumun ankara kanadından sesleniyorum, bilenler bilir.
Ben Beşiktaşın Ankarada oynama ihtimalini sevdim :) Cebimde otlu peynir kokusu :P
Geyik bi kenara, kombine alan arkadaşların çoğunun yeni stadımızda yerini ayırtmak ve kulube katkı sağlamak amacıyla bu işlemi yaptıklarını düşünüyorum. Kim olimpiyat stadında tüm sezon maç izlemek (ki bu kombine almak manasına gelir) ister ki? Avrupa kupası maçlarımızda bile kombine sahiplerinin maça gelmediklerini düşünüyorum. Kaldı ki yağmur fırtına etkisi altındaki lig maçlarına gelsinler.
Bu nedenle, Kulubumuz iç saha maçlarını dışarıda (umarım ankarada) oynasa kombine sahipleri çok da itiraz etmezler bence. Çok itiraz edene bir maçlık parası iade edilsin, maksat haksız kazanç olmasın kulup adına  :tabe:

Ankaralıyım ama ASAŞ'ta maç izlemedim, umarım Beşiktaşımla aynı anda tanışırız bu stadda. Tribünler çok büyük süpriz olmazsa tamamen dolacaktır eminim.
Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım yine de, ama heyecan verici bir gelişme bu gerçekten.

Ankarayı bilmeyenlere bi küçük bilgi; Stad Ankaranın kuzey batısında olup İstanbul yolu üzerindedir, İstanbula Ankara merkezden en az yarım saat daha yakındır.
BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN...

Çevrimdışı ALI RIZA

Hos geldin :) .stadda calismalar %30-40 hizinda.zamanla işçiler memleketlerinden gelirler.su an durum stabil :)

tolgaya gore :hafriyat devam ediyor, anitlar kurulu yeni izin verdi,stadin altinda da tarihi eser yokmus :kop:
harfiyat mı  :alala: :alala: :alala: :alala:  :alala: tolga  harfiyat nerden alınıyor  :alala:  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

:D kombine sahiplerine tur düzenlicekmis klüp
Bu arada faikleri dinlemeyin arkadaslar :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan

Avrupanın en modern stadlarından bir diyo ya la :super: :super: