Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694005 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy ihsan coşkun a kalsa stad bitti zaten :D
tabi :) bi hareketlilik de pek yok gibi şuan şantiye de

Çevrimdışı melofaz

Ben yeni acıkta ilk testere kirislerini yaparlarlar diye tahmin ediyorum oylede olması gerekir arka kısımlar catı ile beraberde olabilir eger verilen tarihde acmak istiyorlarsa mabedimizi  :ok:
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Deniz

tabi :) bi hareketlilik de pek yok gibi şuan şantiye de
buu hafta böyle geçer bence.gelecek hafta hızlanmaya başlar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Seda turen e tesekkur ederiz
Obitasta calismaya baslamis numarali birlesimindeki kolonlarin demir iskeltleri konuyor isler normale donuyor pazartesiden itibaren 90 kalacak :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben yeni acıkta ilk testere kirislerini yaparlarlar diye tahmin ediyorum oylede olması gerekir arka kısımlar catı ile beraberde olabilir eger verilen tarihde acmak istiyorlarsa mabedimizi  :ok:
Ön kısmı yükseltirken mecburen arka kısmı da yükseltmek zorundalar önce ön tarafı yükseltelim sonra çatıyla beraber arkayı yaparız düşüncesi çok doğru değil kanaatimce. Bu da o taraftaki işin daha uzayacağını gösterir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Ön kısmı yükseltirken mecburen arka kısmı da yükseltmek zorundalar önce ön tarafı yükseltelim sonra çatıyla beraber arkayı yaparız düşüncesi çok doğru değil kanaatimce. Bu da o taraftaki işin daha uzayacağını gösterir.
tam tersine ilk başta tribün bölümü ve sütunlar bitmeliki 3-4 aylık çatı yapımı başlasın arka kısım nisanda bitsede olur çok önemli değil ama çatıyı taşıyacak bölümü bitiremezsen çatıyıda bitiremezsin koltuklarıda sahayıda birbirne bağlantılı işler bunlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şuan çiçeklerde hareket baya arttı numaralıda tablada çalışma var alt kısımda da demirciler demir örüyorlar  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tam tersine ilk başta tribün bölümü ve sütunlar bitmeliki 3-4 aylık çatı yapımı başlasın arka kısım nisanda bitsede olur çok önemli değil ama çatıyı taşıyacak bölümü bitiremezsen çatıyıda bitiremezsin koltuklarıda sahayıda birbirne bağlantılı işler bunlar :)
Ben yapılabilirlik anlamında söylemiştim. Ön tarafa kolon,tabla, beton vs filan atarken arka tarafı es geçemezler diye düşündüm. Ön tarafı yükselttikten sonra arka tarafta o çalışmayı yapamazlar. Yinede mabet daha iyi yorumda bulunacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

eski açık arkadaki duvar ile arada bırakılan açıklık burada net görünüyor arkadaşlar merak edenler için.

Çevrimdışı Efe

obitaş tarafında da bi kaç kişi yürüyor tribünden tablaya doğru çıktılar  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açık arkadaki duvar ile arada bırakılan açıklık burada net görünüyor arkadaşlar merak edenler için.

ben bunu gittiğimde çekmiştim ama o gün fotolar patlamıştı varsa bende yine koyayım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

obitaş tarafında da bi kaç kişi yürüyor tribünden tablaya doğru çıktılar  :D
Yolunu kaybetmiş acemi Çiçekler çalışanıdır onlar :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

ben bunu gittiğimde çekmiştim ama o gün fotolar patlamıştı varsa bende yine koyayım :)

iyi olur efe numaralı ve yeni açık tarafından çekilen fotolarda boşluk bırakılmamış gibi görünüyor
maketteki boşluk yapılmadı mı sorusuna cevaben :)

Çevrimdışı Efe

evt yeni açıkta işçiler göründü bu arada numaralıda kolonlar kalıplanmış beton baaşlıyor nihayet :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

iyi olur efe numaralı ve yeni açık tarafından çekilen fotolarda boşluk bırakılmamış gibi görünüyor
maketteki boşluk yapılmadı mı sorusuna cevaben :)

ama silmişim yok bulamadım  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı melofaz

Bence hicbir sıkıntı olmaz tek sorun beton atmada olur onuda bos birakilan yerleden atabilirler birde yanılmıyorsam portatif fıskırtici gelmisti hala oralardamı bilmiyorum onuda biir sekilde hallederler ama ilk basta tribunler ve sutunlar biter catı ondan sonra baslar catı ile beraber eger ole olmazsa zaten bu sezon orda mac oynamak hayel olur
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Efe

obitaşın vinci dönüyor numaralı birleşiminde kolon demirleri konuyor belki kalıplamada yapılır bugün beton başlayacak belirli bölümlerde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmett.67

Koskoca Beşiktaş İstanbul'da Olimpiyat stadı dışında maç yapacak stad bulamıyor. Kimse stadını başkasıyla paylaşmak istemiyor. Bahane de hazır, çimler bozulur... Bir (.................) yalvarmadığımız kaldı. Bu yüzden kimsenin yavaş ve savsak kalmaya hakkı yok. artık tatil de yok. İnşallah her şey 4/4 lük tam gaz gider. :s20:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Koskoca Beşiktaş İstanbul'da Olimpiyat stadı dışında maç yapacak stad bulamıyor. Kimse stadını başkasıyla paylaşmak istemiyor. Bahane de hazır, çimler bozulur... Bir (.................) yalvarmadığımız kaldı. Bu yüzden kimsenin yavaş ve savsak kalmaya hakkı yok. artık tatil de yok. İnşallah her şey 4/4 lük tam gaz gider. :s20:
Sonuna kadar katılıyorum dostum  :claps:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ilhan

obitaşın vinci dönüyor numaralı birleşiminde kolon demirleri konuyor belki kalıplamada yapılır bugün beton başlayacak belirli bölümlerde :)
Sağol kardeşim ya sayende canlı izliyor gibiyim şu an.

Çevrimdışı Efe

http://msaatchi.com/en/movie/21/fb

çatının yapılışı bu şekilde olacak sadece görünüm biraz değişebilir yeni simülasyonda saha ve tribün bölümünde bulunun çelik taşıyıcılar ilk konacaklar onların üstünede orta yuvarlakta bulunan çelikler yerleştirilip birleştirilecekler prekastlar bittikten sonrada çelik halatlarla sütünlara bağlantıları yapılacak bu halatların altınada tahtalar serilecek prekastlara zarar verilmemesi için çatı çok çabuk bi şekilde havaya kaldırlabilir bu iz inşaatın elinde olan bişey :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Statta ufak bir kanser tedavi merkezi de açılmalı bence biz Beşiktaşlılar için  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Geovani

İstanbul Büyükşehir belediyesinin finanse ettiği bir kulüp ve binlerce milyonlarca Beşiktaşlıların olduğu insanların vergileriyle yapılan bi stad ve hala adamlar çim bozulur muhabbetinde.....sizin yoktur ama varsa haysiyetinizi s.....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR