Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691804 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Mustafadanda ses yok :D onlar obitaş çalışmaya başlamadan ortaya çıkmazlar :evillol: :evillol:
:D@Necmi abi asıl sen beni o emekçiyi gördüğüm anda görecektin heycandan elim ayağıma dolaştı. :kop: :kop:
belki adama telefon filan gelmiştir çabuk çık oradan diye
obitaşın mustafanın emeğine

ismailin çabasına biraz daha fazla karşılık vermesi lazım(biraz fren yaparak yazdım) :)

Çevrimdışı sağduyu

İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı selçukaras

arkadaşlar bir kaç sorum olacak eğer bilen varsa lütfen yanıtlasın.

1- 404 405 406 rakip tribün 410-411-412 aynı sıra ve saydım 1852 kişi

42000 ise en az %5 2100 kişi eder. bu sayılar nasıl tutturulacak, bilen var mı acaba.
    stadımız 46000 e çıkarılsa %5 i 2300 kişi eder. orası az değil mi rakip tribün için

2- çarşı grubu e bilete karşıydı ve yeni açık onlara verilmişti.
    şimdi tek tek baktım yeni açıkta baya bir kombine satılmış son 10 günde
    çarşı mı aldı bu kombineleri, yoksa başka bir alengirmi çeviriyorlar. kim alıyor yeni açık kombineleri

eğer cevaplarsanız çok sevinirim ve şimdiden çok teşekkürler.

Çevrimdışı TØLGA

@SaLVaDoR nerdesin sana ihtiyac var  forumun gururu
Sayfa gereksiz muhabbetle dolu silelim pleaseee  :evillol: :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Geovani

@Necmi abi espanyolun maçında dikkat ettim ayrıca brezilya ligindede yeni yapılan stadlara bakıyorum sanki bizim tribün yırtıkları daha ufak gibi duruyor keza konyada öyle,bunun bi standartı var mı yani uefa talimatlarında yoksa minimum ve maksimum ölçüler mi var
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

Birgün hızını alamayacak başlığı silecek @SaLVaDoR  :kop: :kop:
yok o işi Altuğ iyi beceriyor :bandit: başkasına fırsat kalmıyor :D

Çevrimiçi murat

arkadaşlar bir kaç sorum olacak eğer bilen varsa lütfen yanıtlasın.

1- 404 405 406 rakip tribün 410-411-412 aynı sıra ve saydım 1852 kişi

42000 ise en az %5 2100 kişi eder. bu sayılar nasıl tutturulacak, bilen var mı acaba.
    stadımız 46000 e çıkarılsa %5 i 2300 kişi eder. orası az değil mi rakip tribün için

2- çarşı grubu e bilete karşıydı ve yeni açık onlara verilmişti.
    şimdi tek tek baktım yeni açıkta baya bir kombine satılmış son 10 günde
    çarşı mı aldı bu kombineleri, yoksa başka bir alengirmi çeviriyorlar. kim alıyor yeni açık kombineleri

eğer cevaplarsanız çok sevinirim ve şimdiden çok teşekkürler.
demekki orası 1852 değil 2100 kişi yada daha fazlası. görünmeyen koltuklar var :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi espanyolun maçında dikkat ettim ayrıca brezilya ligindede yeni yapılan stadlara bakıyorum sanki bizim tribün yırtıkları daha ufak gibi duruyor keza konyada öyle,bunun bi standartı var mı yani uefa talimatlarında yoksa minimum ve maksimum ölçüler mi var
uefada pisivuar boyutlarının bile standartı var  :D benimde dikkatimi çekti daha büyükler tokide sanırım daha büyük bizim tribün girişlerimizinde sayısı az :tabe:
bizde genişlik 5,15 az değil yan yanaiki araç geçer :bandit: stad heybetli olduğu için küçük görünüyor :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

demekki orası 1852 değil 2100 kişi yada daha fazlası. görünmeyen koltuklar var :D
bence ölçü taraftar koltuğuna göre hesaplanmıştır :D

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

bu arada numaraalıda 1.kat localarda tabla bölümü kalıp işleri bitmek üzere yarın demirleme işleri hızlanır ve hafta sonu ilk tabla betonunu görürüz diyorum yarında kolonlara beton başlar bence hatta numaralıda birde perde var  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

uefada pisivuar boyutlarının bile standartı var  :D benimde dikkatimi çekti daha büyükler tokide sanırım daha büyük bizim tribün girişlerimizinde sayısı az :tabe:
bizde genişlik 5,15 az değil yan yanaiki araç geçer :bandit: stad heybetli olduğu için küçük görünüyor :D

aynen abi samsunun yapılan stadına baktım 33000 kişilik stadın üst tribünlerinde 10 tane çıkış koymuşlar....bursanın tribün yıtıklarıda ufak duruyor dediğin gibi stadın büyüklüğünde kayboluyor sanırım ama sanki bizimkiler küçük gibi  :D ya da ben öyle görüyorum  :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

bu arada numaraalıda 1.kat localarda tabla bölümü kalıp işleri bitmek üzere yarın demirleme işleri hızlanır ve hafta sonu ilk tabla betonunu görürüz diyorum yarında kolonlara beton başlar bence hatta numaralıda birde perde var  :D
Efe dört günü nasıl geçirdin merak ediyorum sıkıntıdan patlamışsındır :D

Çevrimdışı Efe

Efe dört günü nasıl geçirdin merak ediyorum sıkıntıdan patlamışsındır :D

gece bak bak kameraya bişey yok sıkıl dur bugünkü fotolar ilaç oldu abi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

aynen abi samsunun yapılan stadına baktım 33000 kişilik stadın üst tribünlerinde 10 tane çıkış koymuşlar....bursanın tribün yıtıklarıda ufak duruyor dediğin gibi stadın büyüklüğünde kayboluyor sanırım ama sanki bizimkiler küçük gibi  :D ya da ben öyle görüyorum  :D
diğer stadların ölçülerini bilmiyorum ama banada bizimkiler küçük geliyor geçen bir stad gördüm orda biri duruyordu o kadar küçük görünüyorduki yarığın içinde bu ne dedim
bizde hemen yırtığın üstüne giriş tüneli koymaları hoşuma gitmedi ama yapmasalar bu sefer sağlı sollu iki tane koymaları gerekecekti :bandit:

Çevrimiçi murat

3 adet yırtıktan yaklaşık 500 koltuk kaybediyoruz.çiriş çıkışlardan yaklaşık 2000 koltuk kaybediyoruz.merdivenlerden ise 3750 veya 5000 civarı koltuk kaybımız oluyor.benim son yaptığım hesaba göre 43 bin 250 veya 44bin 500  civarı bir rakam çıkıyor.

Çevrimdışı Deniz

3 adet yırtıktan yaklaşık 500 koltuk kaybediyoruz.çiriş çıkışlardan yaklaşık 2000 koltuk kaybediyoruz.merdivenlerden ise 3750 veya 5000 civarı koltuk kaybımız oluyor.benim son yaptığım hesaba göre 43 bin 250 veya 44bin 500  civarı bir rakam çıkıyor.
Loca ve Vip dahil mi abi ?

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı TØLGA

Yazi yazmaya korkuyom heee bi pot kircam diyee gene :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK