Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693652 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın arkadaşlar şöyle bişey buldum bizim çıkış tünelleri ve merdiven düzeni bu şekildemi olacak acaba

Çevrimdışı levent

Canlı yayın izleyen arkadaşlar Obitaş çalışmaya başladı mı? Nasıl gidiyor çalışmalar.
herkesin geçmiş bayramını kutlar kesilen kurbanların kabul temennileri ile birlikte canlı yayında obitaş tarafında yaprak kımıldamıyor olarak görünüyor

Çevrimdışı ZEKI

Merhaba Arkadaslar, emekcilerimiz yavastan baslamislar calismaya forumda artik eski havasina donuyor. Hayırlısıyla kazasiz belasiz son 100 gun diyorum kabasinin bitimine..

Çevrimdışı testerekiriş

https://www.facebook.com/nurtengozoglu1903 kulüp çalışanı olması lazım arada bir stadtan paylaşım yapıyor dünkü resimleri baraya atabılecek kımse varmı :eyes
Bu Asla Veda Değil !

Çevrimdışı quentine83

Merhaba Arkadaslar, emekcilerimiz yavastan baslamislar calismaya forumda artik eski havasina donuyor. Hayırlısıyla kazasiz belasiz son 100 gun diyorum kabasinin bitimine..
bende senle aynı fikirdeyim @ZEKI abi.bende 100 den geri sayacağım.@Efe 90 dan geriye sayacağım diyordu dün.ama ben 100 sayacağım.
kaldı 99 diyelim...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

bence 150 den geri sayın prekastlar dahil bitmiş olur çatı halatlarını bağlayan aparatlar ya bitmiş olur yada bitmek üzere olur mart sonunda da halatlar gerilmiş olur Nisanda çatı kaplaması başlar mayısda koltuklar başlar haziran çim görürüz :)

Çevrimdışı ZEKI

https://www.facebook.com/nurtengozoglu1903 kulüp çalışanı olması lazım arada bir stadtan paylaşım yapıyor dünkü resimleri baraya atabılecek kımse varmı :eyes
Fotograflari kapali  :eyes

bende senle aynı fikirdeyim @ZEKI abi.bende 100 den geri sayacağım.@Efe 90 dan geriye sayacağım diyordu dün.ama ben 100 sayacağım.
kaldı 99 diyelim...

99 mu diyelim bugun basladilar ...  :biggrinking:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kaldı 99 diyelim...
Bence 120 günden sayın arkadaşlar :) Obitaş'ın bu performansıyla 90 gün biraz hayal, daha yeni açığın yarısı duruyor, testere kirişleri var, eski açık numaralı arası var, var oğlu var :) 120 gün daha gerçekçi bi hedef ben 120 den sayacam :) şubat ayı başında kaba tamamen bitmiş olur..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Kaba bitişi için ocak sonunu bekliyorum ben  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Murat koltuk ihalesinde,taraftar koltukları 44 cm,vip koltuklar 50 cm di.
Benim aklımda 43 kalmış.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın arkadaşlar şöyle bişey buldum bizim çıkış tünelleri ve merdiven düzeni bu şekildemi olacak acaba
çıkışın sağında ve solundaki inip çıkan merdivenlerin mantığı nedir acaba.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı quentine83

@FARUK yine radarları açmışsın.saol fotolar için.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı yldrmaydn

tam olarak aynı olmaz. çünkü bizim katlarda tribünü enlemesine bölen duvarlar olmayacak. tek parça inecek merdivenler.bir de merdiven başları hariç koltuk arkalarında da korkuluk olacak sanırım.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2014, 12:27:21 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

çıkışın sağında ve solundaki inip çıkan merdivenlerin mantığı nedir acaba.
toki arena gibi tünelin sağı ve solunda çift çıkış yapmışlar  :D

Çevrimdışı Taylan Kutlu

herkesin geçmiş bayramını kutlar kesilen kurbanların kabul temennileri ile birlikte canlı yayında obitaş tarafında yaprak kımıldamıyor olarak görünüyor

:D arada bir kameranın önünden kuş geçiyor.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Baskan sonunda bize kafayi yedirtcek.yine subatta acariz, 2. Yari evimizde oynariz diye demec vermis.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

Baskan sonunda bize kafayi yedirtcek.yine subatta acariz, 2. Yari evimizde oynariz diye demec vermis.

bayağıdır buralarda göremedim seni :)

Çevrimdışı SDemirsoy

haydaaaaaa

Çevrimdışı ahmetx

Başkan bu gece yine rüya görmüş anlaşılan. :lol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy