Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693482 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Loca ve Vip dahil mi abi ?
sıraları passodaki gibi hesapladım.koltukları 43 cm boşlukları yandan 2 şer cm hesapladım.

Çevrimiçi murat

o zaman ortalama 44 bin diyelim biz kapasiteye
eksik olan sıralarda yapılırsa 46 bin diyelimde benim tahmin tutsun. :D
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2014, 01:30:34 MURAT ]

Çevrimdışı Geovani

@MURAT abi bende başından beri 44000 le açılacağını düşünüyorum 41903 seyirci koltuğu denilir totalde bende 44000 veya kusuratlı olacağını düşünüyorum.bi kaç sene sonra bilemeyiz ne olur  :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ibrahmsr

İsmail abi ve sametin sesi çıkmıyor günlerdir obitaş tarafında çalışanlar muhtemelen onlar  :evillol:
Bugün Taksim'de gördüm Samet abiyi istiklalde gezmelerde obitaşlar  :ebebe:
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı Deniz

eksik olan sıralarda yapılırsa 46 bin diyelimde benim tahmin tutsun. :D
Anitlar kuruluna 42 deriz :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

@MURAT abi bende başından beri 44000 le açılacağını düşünüyorum 41903 seyirci koltuğu denilir totalde bende 44000 veya kusuratlı olacağını düşünüyorum.bi kaç sene sonra bilemeyiz ne olur  :D
çok ideal bir rakam olur 44 bin.fazlasına hayır denmez. :D

Çevrimdışı Deniz

Bugün Taksim'de gördüm Samet abiyi istiklalde gezmelerde obitaşlar  :ebebe:
Vay cakal samet.. istiklalde gezecegine gitsin suzerden foto ceksin :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

katılıyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çok ideal bir rakam olur 44 bin.fazlasına hayır denmez. :D

benim için  vip ve localar hariç 40 bin seyirci koltuğu koysunlar kafi zaten loca ve viplerle 44 bin oluyor gayet yeterli 30 bin kombine satarız 2 bin misafir seyirci bileti 8 binde her maç satışa çıkan biletle harika olur  :ok:
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2014, 02:13:57 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın Bayram ve kurban telaşıyla giremedim kurbanlığı kaçırdım elimden kovalamaca falan :D akşam istiklaldeydim molotoflardan kaçıyordum ne gezmesi :D @Deniz

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Günaydın arkadaşlar... Eee bayram bitti inşallah çalışmalar bayram öncesinden dahada hızlı ilerler... Stadımız bitsin artık valla ekrana bakmaktan gözlerim bozuldu...
TURSAN

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydınlar ,

Tat,l b,tt, işe geri döndük . Çalışma pek yok sadece mühendisler eski açık tarafından kontrol yapıyorlar... Öyle böyle işte... :sevinc

Çevrimdışı ilhan

Canlı yayın izleyen arkadaşlar Obitaş çalışmaya başladı mı? Nasıl gidiyor çalışmalar.

Çevrimdışı ahmetx

diğer stadların ölçülerini bilmiyorum ama banada bizimkiler küçük geliyor geçen bir stad gördüm orda biri duruyordu o kadar küçük görünüyorduki yarığın içinde bu ne dedim
bizde hemen yırtığın üstüne giriş tüneli koymaları hoşuma gitmedi ama yapmasalar bu sefer sağlı sollu iki tane koymaları gerekecekti :bandit:
Bünyamin Dermanı  taraftarlar olarak kutlamak lazım  her türlü ayrıntıyı düşünmüş,benimde gözüme yırtıkların üzerindeki çıkışlar takılıyor ancak asgari sayıda çıkış kapısı ancak böyle elde edilirdi.Zaten ya çıkış sayısını arttırıp,çıkışları minimize edecektik yada çıkış sayıları minimize edip çıkış genişliği bu şekilde olacaktı kaldı ki çıkışların genişliği oldukça dar.Ama çıkışlar keşke 20.sıradan başlasaydı Dragao da çıkışlar 21.sıradan başlamış kamerada hiç sırıtmıyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

sıraları passodaki gibi hesapladım.koltukları 43 cm boşlukları yandan 2 şer cm hesapladım.
Murat koltuk ihalesinde,taraftar koltukları 44 cm,vip koltuklar 50 cm di.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

günaydın Bayram ve kurban telaşıyla giremedim kurbanlığı kaçırdım elimden kovalamaca falan :D akşam istiklaldeydim molotoflardan kaçıyordum ne gezmesi :D @Deniz
Aman samet dikkat et kendine daha suzerden foto cekeceksin  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı KAP

Rampa var dediler geldik  :evillol:

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Yakup

Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.

tolga harikasın dostum  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Pazartesiye kadar slow motion gider herşey. Yok izindeler, yok tatilden döndü dönecekler derken pazartesi anca iş başı yapar büyük kesim çalışan.

Çevrimdışı FARUK

Gökhan türkmen instagram hesabından alıntıdır