Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692425 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

:pes
Tolga numaralinin altinda kaya çıkmış diyorlar ne diyorsun doğru mudur  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

vidyoyu çekmeye başladığım zaman içeriye girdi Abdullah o yüzden yakalayamadım  :evillol:
banada gölgelerde hayalet aratıyorsun :bandit:  :evillol: @ekrem86 kesin ismaildir o buralarda görünmüyor obitaş yeleği giyip baret takıp şantiyede dolaşıyordur hani obitaş çalışmıyor demiyelim diye :evillol: :evillol: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Tolga numaralinin altinda kaya çıkmış diyorlar ne diyorsun doğru mudur  :evillol:
ugraşmayın leyn kardeşim yazmış çıkmışşş dövdüm ben onu abilerrrrr  :boxin: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

:evillol: :evillol: beyler stadda acil çalışmalar başlasın yoksa forumun hali hiç iyi değil  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

ugraşmayın leyn kardeşim yazmış çıkmışşş dövdüm ben onu abilerrrrr  :boxin: :evillol:
:kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Anıtlar kurulundan izin çıkmış mı abi?  :alala:  :kop: :kop:
o iş kolay biz yıkmaya başlayalım izinler arkadan gelir :D

Çevrimdışı Fatih

http://www.bursa.bel.tr/yeni-stadyum-yeni-sezona-hazir/haber/17971/

stadtaki son durum yeni sezona bizle beraber açılacak timsah arena türkiye 2 harika stad kazanıyor :ok:

stadtaki son durum videosuda haberde mevcut çatıyıda görmek seyretmek isteyenler için :ok:
Helal olsun, bana gore nefis bi stad yaptilar... Bitmis haliyle mac izlemeyi sabirsizlaniyorum...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Helal olsun, bana gore nefis bi stad yaptilar... Bitmis haliyle mac izlemeyi sabirsizlaniyorum...
zor izlersin :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı TØLGA

:D bu akşam temizlik olur inş  yetkilileri göreve çagrıyorum @Necmi @Efe @MURAT @SaLVaDoR @ekrem86 @SDemirsoy  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Ekrem

banada gölgelerde hayalet aratıyorsun :bandit:  :evillol: @ekrem86 kesin ismaildir o buralarda görünmüyor obitaş yeleği giyip baret takıp şantiyede dolaşıyordur hani obitaş çalışmıyor demiyelim diye :evillol: :evillol: :kop: :kop: :kop:
:D@Necmi abi asıl sen beni o emekçiyi gördüğüm anda görecektin heycandan elim ayağıma dolaştı. :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

:D@Necmi abi asıl sen beni o emekçiyi gördüğüm anda görecektin heycandan elim ayağıma dolaştı. :kop: :kop:
tabi heyecanlanmayacak bir durum değil :kop:

Çevrimdışı Deniz

İsmail abi ve sametin sesi çıkmıyor günlerdir obitaş tarafında çalışanlar muhtemelen onlar  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

İsmail abi ve sametin sesi çıkmıyor günlerdir obitaş tarafında çalışanlar muhtemelen onlar  :evillol:
Mustafadanda ses yok :D onlar obitaş çalışmaya başlamadan ortaya çıkmazlar :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Mustafadanda ses yok :D onlar obitaş çalışmaya başlamadan ortaya çıkmazlar :evillol: :evillol:
:evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

kaç para la bir yöneticilik ala ala  :fkr: :evillol:
çok para valla hiç bulaşma ben bulaştım kurtulamıyorum :bandit:

Çevrimdışı Deniz

tabi salvador için birşey diyemem :lol:
Birgün hızını alamayacak başlığı silecek @SaLVaDoR  :kop: :kop: