Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692618 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2014, 00:06:20
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ekrem

obitaş'tan sürpriz . çalışmaları izlerken 1 tane emekçi gördüm burada çalışıyordu . resmini çekmeyi atlamışım video dan alıntı yaptım.

Çevrimdışı ZEKI

@1903tolga simdi sen kapasiteyide sorarsin, catiyida sorma veya ozelden sor   :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

obitaş'tan sürpriz . çalışmaları izlerken 1 tane emekçi gördüm burada çalışıyordu . resmini çekmeyi atlamışım video dan alıntı yaptım.
Abi ben kimseyi göremedim :alala:

Çevrimdışı Abdullah

@tolga1903 simdi sen kapasiteyide sorarsin, catiyida sorma veya ozelden sor   :kop: :kop: :kop:
:kop: :kop: abi yeter bence vurmayin artık sonra Tolga da bir gafinizi yakalar dikkatli olun :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

ee obitas yarin is basi yapacak 8 ekimde calismalar basliyor obitasda

Çevrimdışı Efe

ekrem gözümün pası silindi sanki kör olmuşum 4 gündür :evillol: vodafone arenasız bi güne tahammül yok artık son sürat gitmemiz lazım obitaşta 1 kişi çalışıyosa büyük gelişme var :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bu yeni açıktaki testere kirişler kapalıdaki gibi kısa başlayıp yükselecekmi?

Çevrimiçi Necmi

:alala: Emekçi nerde :iscrewy:

Çevrimiçi Necmi

çok görme insanlarda tik oldu hayallerinde obitaşı çalışırken görüyorlar :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ekrem

vidyoyu çekmeye başladığım zaman içeriye girdi Abdullah o yüzden yakalayamadım  :evillol:
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2014, 00:26:12 ekrem86 ]

Çevrimdışı Serkan_1903

@ekrem86 fotolar süper, emeğine sağlık. Saha içinde sanki her zamankinden fazla demir stoklanmış gibi geldi, acaba eski açık rampada yakın zamanda bir aksiyon mu olacak?
Sonra dedim ki iyi ki BEŞİKTAŞ'lıyım.

Çevrimdışı Abdullah

çok görme insanlarda tik oldu hayallerinde obitaşı çalışırken görüyorlar :kop: :kop:
hahhaa ben de 2 dkdır işçiyi arıyorum  :D
Ekrem abiyle Tolga'ya bir şey olmuş. :ebebe:  Açken siz siz değilsiniz kavurma isitin da yiyin iyi olur gece gece :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Tolga: "Bence stad yapılmalı"  :kop: :kop: :kop:
bu sefer kesin mayısta kazmayı vuracaklarmış :tabe:

Çevrimdışı Haldun

@1903tolga hayirli olsun kardeş internet baglatmışsın  :lol:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Abdullah

vidyoyu çekmeye başladığım zaman içeriye girdi Abdullah o yüzden yakalayamadım.
Öyle diyorsan öyledir abi  :)
Acaba yeni açıkta hayaletler falan mı dolaniyor İsmail abi neredesin ne diyorsun bu işe :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

bu sefer kesin mayısta kazmayı vuracaklarmış :tabe:
Anıtlar kurulundan izin çıkmış mı abi?  :alala:  :kop: :kop:

Çevrimiçi murat

http://i.hizliresim.com/B9Aq5V.jpg
 :kop:
tolgayada bu resmin şuradada belki bir araç girişi vardır iyi gider :evillol:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2014, 00:30:26
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,