Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6696642 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Şu koltuk düzeni hususunda bir anket şart
Belli seçenekler koyulsun,bi bakalım sonuca
En azından bunu taraftar belirlesin
Tabii Beşiktaşın renkleri olsun,abukluğa kaçılmasın ki anketi trollemesinler
@bjk_mabet

Çevrimdışı Burak

36000 az, yüz yıllık kulübe o kadarcık stat yakışmıyor. Alt sıra sayısı az olunca şekilsiz olmuş. Bi kısım benim gibi düşünen Totenam fan ı daha da ezik hissetmemek için Vembley kadar stat yapılmazsa maçlara gitmeyecekmiş.  :kop: :kop:

Yanlış hatırlamıyorsam yeni stat yaptırıyorlardı onlar Bale'ın parası ile  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

36000 az, yüz yıllık kulübe o kadarcık stat yakışmıyor. Alt sıra sayısı az olunca şekilsiz olmuş. Bi kısım benim gibi düşünen Totenam fan ı daha da ezik hissetmemek için Vembley kadar stat yapılmazsa maçlara gitmeyecekmiş.  :kop: :kop:
36 bin gerçekten küçük  :D Harbiden de şekilsiz stat,ciddiyim
Ama "cehennemde ateşinle kavur bizi karakartal" dedik,her yere her kapasiteye gideriz
Yeter ki bazı hususlarda taraftara kulak versinler
Beşiktaşın sahibi taraftarıdır

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar merhaba, wowturkeyden beri takip ederm bu ekibi, donanımhaberde burada hep takipteydim ancak yaz boyu iş nedeniyle bakamadım. benim iki sorum var forumla ilgili. mabet hala burda mı ? ve vodafone kendine ait bir forum açtı bildiğim kadarıyla oranın kullanımı ne durumda
Bjk mabet bas aktor o olmadan olurmu  :hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Şu koltuk düzeni hususunda bir anket şart
Belli seçenekler koyulsun,bi bakalım sonuca
En azından bunu taraftar belirlesin
Tabii Beşiktaşın renkleri olsun,abukluğa kaçılmasın ki anketi trollemesinler
@bjk_mabet
En azından düşünülen düzen hakkından bilgilendirilme yapılsın  :iblush:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

En azından düşünülen düzen hakkından bilgilendirilme yapılsın  :iblush:
Belli değil henüz diyordu mabet
Belli değilse tam zamanı anket yapmak için
Açıkçası zebra yapmalarından da çekiniyorum  :D
Sonra ikna çalışmaları başlar burda nolcak zebra da siyah beyaz değil mi diye 
Zebra iyi Beşiktaşlıdır bi tanısanız çok seversiniz :evillol:
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2014, 18:46:06 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Deniz

Belli değil henüz diyordu mabet
Belli değilse tam zamanı anket yapmak için
Açıkçası zebra yapmalarından da çekiniyorum  :D
Sonra ikna çalışmaları başlar burda nolcak zebra da siyah beyaz değil mi diye 
Zebra iyi Beşiktaşlıdır bi tanısanız çok seversiniz :evillol:
Siparisn edildigine gore bir duzen vardir bence.25 bin siyah 25 bin beyaz gibi bir siparis verilmemistir bence oyle kafadan
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı WarrChief

olimpiyattaki zemin bakıma alınmıs 3 haftalık aradan sonra duzelme oalcakmıs guzel haberle geldik

bu arada stad hakikaten durdu:))

Çevrimdışı yigitcan1903

Siparisn edildigine gore bir duzen vardir bence.25 bin siyah 25 bin beyaz gibi bir siparis verilmemistir bence oyle kafadan
Valla bilmiyorum dediğin gibi desen saklanıyor da olabilir
İnşallah absürd bişey olmaz

Çevrimiçi Necmi

belkide verilmiştir kim bilir :D belkide komple siyah veya komple beyaz kaplayacak kadar koltuk vardır elimizde :D şimdi bunları konuşmaya gerek yokki koltuklar depoda kimin ne dediğinin önemi yok o koltuklar kullanılacak konya stadı gibi birileri yapmasında rengini geçtim  :bandit: düzgün yerleşim olsun üstüne taraftar oturunca koltuğun renginin ne önemi var beğenmezsek ful doldururuz koltuklar görünmez :D

Çevrimdışı yigitcan1903

belkide verilmiştir kim bilir :D belkide komple siyah veya komple beyaz kaplayacak kadar koltuk vardır elimizde :D şimdi bunları konuşmaya gerek yokki koltuklar depoda kimin ne dediğinin önemi yok o koltuklar kullanılacak konya stadı gibi birileri yapmasında rengini geçtim  :bandit: düzgün yerleşim olsun üstüne taraftar oturunca koltuğun renginin ne önemi var beğenmezsek ful doldururuz koltuklar görünmez :D
Yok abi anket yapsınlar ısrar ediyorum  :D
Bunu da kendileri belirlemesin,taraftar gözüyle bakmıyorlar birçok şeye

Çevrimdışı Gokhan_1903

abi sayenizde hepimiz filozof olucaz bu kadar düşündürmeyin bizi :)

Çevrimdışı Deniz

Komple siyah olsun beyaz yazi yazilsin beyaz koltuklar depoda beklesin :)

Çevrimdışı mehmetthedum

Daha evvel de paylaşmıştım, gaziler büfenin arkasında piksellerden oluşan bir kartal başı ve gözleri var.

Bence siyah,gri,beyaz koltuk karması ile kapalının komple 1.katına pek yakışır o desen.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı melofaz

beyaz olursa her koltuk sahibine bir sprey boya versinler biz boyarız sıkıntı yok :D
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı TØLGA

Daha evvel de paylaşmıştım, gaziler büfenin arkasında piksellerden oluşan bir kartal başı ve gözleri var.

Bence siyah,gri,beyaz koltuk karması ile kapalının komple 1.katına pek yakışır o desen.
katılıyorum benimde cok hosuma gitmisti yapilabilirse böyle bisey mükemmel olur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

beyaz olursa her koltuk sahibine bir sprey boya versinler biz boyarız sıkıntı yok :D
B planım o zaten  :D
Cins bişey yaparlarsa bi gece girer boyarız siyaha  :evillol:

Çevrimdışı karakartalım

bizim stadın altındaki giriş çıkış yerleri olmasaydı bütünlük açısından san mames gibi olsaydı alt kısım daha iyi olurdu o giriş çıkışları ileri doğru sadece alt tribünlerden kaldırabilirmiyiz acaba böyle bi imkan varmıdır.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

ysariusta

• Ziyaretçi

Aha San Mames  :tyson: :hiho: bi de Akyazı apartmanına gıcığım.... Yav arkadaş sanırsın san Mames diye seslensek gelecek eve. Tamam güzel stat, anladık madem özenecez Vempleye özenelim

Çevrimdışı karakartalım

Aha San Mames  :tyson: :hiho: bi de Akyazı apartmanına gıcığım.... Yav arkadaş sanırsın san Mames diye seslensek gelecek eve. Tamam güzel stat, anladık madem özenecez Vempleye özenelim
webley bize gelmez hem o araziyede o çapta bi stad sığmaz ona benzer yapsak tirübünü üçe bölsek yakışmaz bence iki türübün gösteriş açısından çok iyi şuan bizim :icool: ama san mamesin alt tirübünü  süper böyle bi bütünlük yok dünyada başka bi stadda yeni yapılanlar arasında buda bi gerçek  :D

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar en guzel stad bizim stadimiz bos verin wembleyi san mamesi...sahip olduklarimizla olacaklarimizla yetinelim. Kaldiki bitince cidden dunyanin sayili guzel stadlairndna olacak. Daha insaat asamasinda zaten ilk 10 stad icine girdi. Kufeki tasi kaplamasiyla catisiyla, koltuklariyla cok guzel bir stad yapiliyor.

Çevrimdışı karakartalım

Arkadaslar en guzel stad bizim stadimiz bos verin wembleyi san mamesi...sahip olduklarimizla olacaklarimizla yetinelim. Kaldiki bitince cidden dunyanin sayili guzel stadlairndna olacak. Daha insaat asamasinda zaten ilk 10 stad icine girdi. Kufeki tasi kaplamasiyla catisiyla, koltuklariyla cok guzel bir stad yapiliyor.
kesinlikle bizim olan takımımızın olan bizim gözümüzde en güzelidir  :)

Çevrimdışı ibrahimktkc

Bir fotoğrafta benden olsun. İn cin top oynuyor tabiri tamda şu an bizim mabet için geçerli.

Çevrimdışı Türkay

Acaba stadın soyunma odaları, oyuncu giriş-çıkışlarını, koridorlarını falan ne zaman göreceğiz onları çok merak ediyorum.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı dropoon

Bir fotoğrafta benden olsun. İn cin top oynuyor tabiri tamda şu an bizim mabet için geçerli.

fotoğraf on numara noktasal ışıklar çok iyi düşmüş vinçten. akyazı stadı agustos ve su ankı fotolarına bakınca kabanın kısa surede bıtecegıne ınancım artıyor. tabı akyazı gıbı ıncecık bı ınsaat cıkmıoz bız. varsın çatı takılmasın serme çimle koltuksuz oynayalım ama bu sene oynayalım  :s20: