Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697206 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

ee şimdi napıcaz.böyle zaman geçer mi.şekeri elinden alınmış çocuk gibi kaldık ortada...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Afyon Kartalı

ee şimdi napıcaz.böyle zaman geçer mi.şekeri elinden alınmış çocuk gibi kaldık ortada...

Aynen öyle oldu... Bari bir kaç foto olsa...
TURSAN

Çevrimdışı Efe

Evt calisma yok stadta gozle gorulur ama iclerde olabilir pazartesi hareket olur stadta cok olmasada hafta ici kademeli olarak artar isciler yil sonunada yardiracaklar artik :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı dropoon

bari 2 - 3 kişi kalsaydı prekast takarlardı

Çevrimdışı Efe

bari 2 - 3 kişi kalsaydı prekast takarlardı
Sorun degil okadar herkes alisveriste aile yaninda hafta ici donecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak

Prekast takan ekibin sayısı acaba inşaat ilerledikçe arttırılacak mı? Önder Özen bir ara 8 vinç çalışacak demişti bir programda da ondan soruyorum. Şimdi tek ekip olduğundan bir vinç çalışsa diğeri boş duruyor filan.

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Selamlar ,

Bugün stada uğradım sabah fakat yeni açık tarafından giriş kapatılmış. Giden arkadaşlar ne demek istediğimi anlarlar . Tel çekmişler ve geçemiyorsunuz. Bu stat inşaatını güzel seyredebilecek bir yer kaldı mı eskiden eski açıktan giriyorduk . Yeni açığa geçmiştim şimdi orası da yalan oldu . Çözümü olanlar var ise bilgilendirsin , stadı yakından göremezsem sıkıntı yaşarım . :D

Çevrimiçi Necmi

Evt calisma yok stadta gozle gorulur ama iclerde olabilir pazartesi hareket olur stadta cok olmasada hafta ici kademeli olarak artar isciler yil sonunada yardiracaklar artik :D
Obitaş dünde çalışmadı paydos etti Çiçekler bu gün çalışıyor 8 günlük bayram tatiline çıkmış emekçilerin haklarıdır dinlenmek hepsi gurbetçi gitsinler aileleriyle hasret gidersinler moral depolasınlar her şey iş demek değildir. Dün akşam gösterdiki yeni stadımız bize çok şey katacak o yüzden aceleye getirmeden hayati konularda en iyisini hedefleyerek güzel bir stad yapalım bunun için gecikme olacaksa varsın olsun sonuçta hem mali açıdan hemde sportif açıdan Beşiktaşımızın geleceği inşaa ediliyor acele etmeye gerek yok yeterki doğru olsun

Çevrimiçi Necmi

Prekast takan ekibin sayısı acaba inşaat ilerledikçe arttırılacak mı? Önder Özen bir ara 8 vinç çalışacak demişti bir programda da ondan soruyorum. Şimdi tek ekip olduğundan bir vinç çalışsa diğeri boş duruyor filan.
hızı gayet iyi daha hızlı olsa ne olacak bu seferde oturup bekleyecekler önlerinde yapmaları gereken iş olsa yapmasalar amenna fazla ekip fazla vinç fazla parayı gereksiz yere harcamak demektir görünen o ki bir küçük bir büyük vinç prekastlar için yeterli olacak fazlası zarardır küçük vinç alttan biten yerlere girer arkadanda büyük vinç biten üst kısımlara girer  belki işin sonunda yeni açık için bir vinç daha gelebilir ama ben sanmıyorum işin akışı pek öyle olmayacak gibi gösteriyor

Çevrimdışı FARUK

Tarık Kücükaslan Twitter hesabından yapılan alıntıdır

ysariusta

• Ziyaretçi

Önder Özen Futbol Yatırımları À Ş den İnşaat A Ş ye mi transfer olmuş  :kop:

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmett.67

Sorun degil okadar herkes alisveriste aile yaninda hafta ici donecekler
Hem inşaat mühendisi hem psikiyatr sın @Efe  :lol:

Çevrimdışı baro19

Merhaba, foruma uzun bir süredir giremiyorum... Onun için hangi haftalık,aylık değişimler GİF olarak paylaşıldı haberim yok :D Ben de bir GİF yapayım dedim... İyi Günler...

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Sevgili karakartallar
bayram vesilesi ile foto gönderen bilgi paylaşan görüşlerini dile getiren ve ısrarla ziyaret edip üye olmayan tüm beşiktaşlıların bayramını kutlar,adaletin her alanda tecelli edeceği günler dilerim.saygılar

Çevrimdışı asi_kartal

Aslinda kimse yokken bi gidip inceleme yapsak belki 3 5 civide biz cakariz yoksa gecmez bu hafta  :D
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Haldun

Tothneam in stadi 36 bin kisilikmis gayet hos kutu gibi bir staddi

Çevrimdışı Efe

Hem inşaat mühendisi hem psikiyatr sın @Efe  :lol:
Abi o kadar kendimi gelistiremedim daha :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Rasim

Obitaş dünde çalışmadı paydos etti Çiçekler bu gün çalışıyor 8 günlük bayram tatiline çıkmış emekçilerin haklarıdır dinlenmek hepsi gurbetçi gitsinler aileleriyle hasret gidersinler moral depolasınlar her şey iş demek değildir. Dün akşam gösterdiki yeni stadımız bize çok şey katacak o yüzden aceleye getirmeden hayati konularda en iyisini hedefleyerek güzel bir stad yapalım bunun için gecikme olacaksa varsın olsun sonuçta hem mali açıdan hemde sportif açıdan Beşiktaşımızın geleceği inşaa ediliyor acele etmeye gerek yok yeterki doğru olsun
abicim gecikme olsun da birdahaki sezona uzamasın bari gecikme olsun diye diye 3. Sezonuda heba etmeyelim. :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı TØLGA

Balikesir macinda acicagımız pankart hazır
Maca gelicek arkadaslar abilerim varsa stadda görüsüp tanismak isterim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı güven

arkadaşlar merhaba, wowturkeyden beri takip ederm bu ekibi, donanımhaberde burada hep takipteydim ancak yaz boyu iş nedeniyle bakamadım. benim iki sorum var forumla ilgili. mabet hala burda mı ? ve vodafone kendine ait bir forum açtı bildiğim kadarıyla oranın kullanımı ne durumda

Çevrimdışı TØLGA

arkadaşlar merhaba, wowturkeyden beri takip ederm bu ekibi, donanımhaberde burada hep takipteydim ancak yaz boyu iş nedeniyle bakamadım. benim iki sorum var forumla ilgili. mabet hala burda mı ? ve vodafone kendine ait bir forum açtı bildiğim kadarıyla oranın kullanımı ne durumda
hosgeldin öncelikle aramiza besiktas nerdeyse mabette orda  :busted_cop:
Vofafone un actigi forum bence biraz gec oldu sadece besiktaslilarda girmiyor o foruma
Bir yazi okumustum fenerli biri vodafone besiktasa sponsor oldugu icin  hattini tasidigini
İsyan ediyordu kisaca :) cok karisik orasi
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2014, 17:36:02 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

asporda basket maçı var koltuklar bizim koltuklardan galiba  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Tothneam in stadi 36 bin kisilikmis gayet hos kutu gibi bir staddi
36000 az, yüz yıllık kulübe o kadarcık stat yakışmıyor. Alt sıra sayısı az olunca şekilsiz olmuş. Bi kısım benim gibi düşünen Totenam fan ı daha da ezik hissetmemek için Vembley kadar stat yapılmazsa maçlara gitmeyecekmiş.  :kop: :kop: