Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698554 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2014, 18:49:14
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bi şey sormak istiyorum yeni açık -eski açık arası yani sahanın uzunluğu ve eni kaç metre bilen var mı ?? karşılıklı tribünler arası mesafeyi merak ediyorum bilen varsa aydınlatabilir mi ??? :bandit:

Çevrimdışı Mustij1903

bir yorumda benden olsun. Benim görüşüme göre siyah koltuk kombinasyonları ve beyaz aynı anda fazla kafa karıştırıcı oluyor. Ancak sadece siyah yada sadece beyaz bence daha hoş bir görüntü vermiş ( her takımdaşım gibi bende siyaha bayıldım bu arada )
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı BULUT10

Çevrimdışı Efe

Bugün itibariyle isler bitti bayram sonrasini bekleyecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kaankartal

değişimin görülmesi için böyle bir şey hazırladım,hayırlı bayramlar :)
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı selçukaras

Dostum teşekkürler bende tam bu konu hakkinda fikri mi soyleyecektim sen bu fotoları paylastin.

Koltuklarla ilgili bende bir yorum yapmak istiyorum. Hep bu tip statlarda tvden mac izlerken dikkat etmisimdir.
Eger ust katarda fazla isik olmaz ve koltuklar siyah olursa. Stat bazi maclarda bos olsa bile tribunlerin bos ve kotu gorunmesini engeller.

Insaatin hiziyla ilgili ise. Bence kisla beraber insaat yavaslyacaktir. Hele yaz in ve bu 3 aylik calismayi gorunce. Kaba insaatin bitmesi bence subat sonu gibi olacaktir. Keske ocak 1 de bitse ama bence en erken ocak sonu,

Çevrimdışı berk_bjk

3 ayda çok güzel iş yapılmış bence. Bu tempo ile 3 ay sonra yani Yılbaşında en azından çatı için yani yeni açık otopark harici kaba biter gibi geliyo. Belki üst testere kirişleri 1 ay sarkıtabilir ama Ocağı geçeceğini sanmıyorum kabanın bitişinin. Bu hesap ile sezonun son maçına çıkarız Vodafone Arena'da  :ok:

Çevrimdışı FARUK

bi şey sormak istiyorum yeni açık -eski açık arası yani sahanın uzunluğu ve eni kaç metre bilen var mı ?? karşılıklı tribünler arası mesafeyi merak ediyorum bilen varsa aydınlatabilir mi ??? :bandit:

121 m. Ve 80.3 m. Hocam

Çevrimdışı Erdinç

konu dışı özür dilerim.
 eve geldim star tv şifreli görünüyor ne yapmak lazım.

Çevrimdışı quentine83

eski açık çok ağır gitmiş resimlerde.çiçeklerin ikiye hatta 3 e bölünmesi ve orayı nasıl olsa bitiririz mantığı ile.ama nerden baksan 1 aydan fazla işi var hala eski açığın.ayrıca yeni açıkta hiçte öyle göründüğü gibi ocakta falan bitecekmiş gibi görünmüyor maalesef.parça parça betonlasalar 9 parçaya ayrılıyor sütunların oldugu kata çıkana kadar.birer haftadan 2-2.5 ay a yeni açık sütun seviyesine gelir.testere kirişler sütunlar derken 2 ayda öyle alsa şubata sarkar gibi görünüyor.inşallah yanılırım.arkayı saymıyorum bile...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ilhan mansız

değişim mükemmel. 30 kasıma kadar sıkı çalışsınlar bu iş biter. Başından beri söylediğim tarih 30 kasımdır. sıkı çalışılırsa kaba inşaat % 90-95 seviyesine gelmiş olur

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Arkadaşın paylaştığı resimlere göre 2 ay sonra stad bitmiş  :D Muazzam derecede iş yapılmış gerçekten İnşallah bayram sonrası ayni ivmede devam eder.

Çevrimdışı manyak1903

yazdığım yazı
alıntı ile yazacaktım sonra öyle tartışma olmasın ama bilinsin istedim.

Beşiktaş Başkanı konuşuyor yüzünüze anlatıyor bunları.insanların tepkisini de biraz anlasın arkadaşlar.

mart 2014

“Bu stadı Allah'ın izniyle 30 Ağustos'a yetiştireceğiz. Nisan sonunda kapalı tribünün olduğu yer bitecek. Mayıs sonunda eski açık tarafının kaba inşaatı bitecek. Haziran sonunda da yeni açık tarafının kaba inşaatı bitmiş olur. Temmuz'un 10'u gibi çim sahayı sermeye başlayacağız. İnşallah 30 Ağustos'a yetiştireceğiz.”

“ İşçi sayısını bu aydan itibaren 500-600’dan 1500'e çıkartarak hedeflediğimiz 30 Ağustos tarihine yetiştirmeye çalışacağız. Tarihte sarkma olursa da çok az olur. "
yazdığınız yazılar
insanların tepki göstermeye hakkı varmı varsa o hakkı nerden alıyorlar ben Beşiktaşlıyım demekle öyle bir hakka sahip olmuyorsun bu kulüp satılan kombineyle yapılan sponsorluklarla dönüyor senin gelmesi muhtemel gelirin varsa ona göre plan yaparsın o gelir gelmeyince planlar suya düşer artık öyle cepten para koymakla olmuyor uefa nerden buldun diyor hem neden koysunlarki 20 liralık bileti almayan taraftarın yönetimden para koymasını istemesi ironik bir durum siz para koyun ama ben koymam ama ben sizden daha büyük Beşiktaşlıyım hadi bilet almıyorsun passoligden dolayı saygı duyarım bir tepki koyuyorsun sonuçta 15 milyon taraftarımız varsa bu güne kadar 500000 forma minimumda satmamız gerekirdi sürekli kartal yuvalarından bir şeyler almak gerekirdi alım gücü demiyelim bir milyon taraftar her ay 10 tllik alışveriş yapsa her ay 10 milyon demekti 12 ayda 120 milyon eder hiç bir çaba göstermeyin sonra ha bere isteyin öyle bir dünya yok

Daha geçen gün UEFA kulübü takibe aldı,sizin para koymuyor dediğiniz yönetimin verdiği paralarla bu stad yapılıyor UEFA aptal falan değil bu takım 4 maçın 2sini ev sahibi oynamış sattığı bilet sayısı 5bin bile değil ortalama 20 liradan koysan 100bin lira ediyor,her maç 18 kişinin maç başı parası yatıyor,dönüyorlar stad inşaatı sürüyor,aldığımız tüm oyuncular neredeyse taksitli bunların parası ödeniyor adamlar demezmi nereden geliyor bu para alır böyle takibe sen 130bin forma satmışsın 11bin kombine bu miktarlar devede kulak ondan sonrada stadı Ağustosa bitirmedi diye eleştiriyorlar yahu komik olmayın 6 ayda apartman bile bitmiyor adam bir hedef koymuş o doğrultuda iş planı yapmış siz ileriye dönük bir plan yaptığınızda kendinize en yakın tarihi verip maksimum verimle çalışmazmısınız buda onun Türkçesi işte.

Edit: Kişiye yönelik bir söylemim yok genel olarak konuştum yanlış anlaşılmasını istemiyorum.Saygılar.

sadece siz eleştirin tamam.beşiktaş sizin.
şuradaki 2 satır yazıyı bile anlayamayıp , yine ezbere cebinden para koyma , yok eleştirince büyük beşiktaşlı olma gibi şeyler yazmışsınız.her yazanı yaftalayın.söz hakkı vermeyin.söylenenleri anlamadan tek bir ağızdan klişeşlemiş sözleri herkese kullanın.herkesi aynı kefeye koyun.kimse bir şey diyemesin, sadece isim destekleyenler konuşabilsin.beşiktaşı destekleyenler değil.herkes art niyetli bir iyi niyetli mevcut yönetimi destekleyenler.yd  de böyleydi sanırım.

helal olsun sizin gibi düşünenlere  :claps: :claps: :claps:  ayrıştırın ayrıştırın en ufak birleştirici yer kalmasın.bu taraftar daha böyle çook isimden isime koşar.söylenecek söz yok.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Deniz

öneriler kısmında da paylaşmıştım gerçi, ama fikir oluşturması açısından burada da paylaşmak istedim.

San Mames'in koltuklarını hem siyah hemde beyaz olarak değiştirmeye çalıştım;

gri merdiven + siyah koltuk kombinasyonu acayip hoşuma gitti benim.
Çok güzel çalışma hocam eline sağlık.Burda da açıkça görüldüğü gibi tamamen siyah tasarım mükemmel.Ama malesef beyaz koltuklar da sipariş edildi karışık yapılacak anlaşılan.Keşke tamamen siyah,yazı beyaz olsaydı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

söz hakkı vermeyin.söylenenleri anlamadan tek bir ağızdan klişeşlemiş sözleri herkese kullanın.kimse bir şey diyemesin, sadece isim destekleyenler konuşabilsin.beşiktaşı destekleyenler değil.

hem bunları yazmışsın hem de bir ton eleştiri çelişki yok mu sence?

Çevrimiçi Kartal Ç

Çok güzel çalışma hocam eline sağlık.Burda da açıkça görüldüğü gibi tamamen siyah tasarım mükemmel.Ama malesef beyaz koltuklar da sipariş edildi karışık yapılacak anlaşılan.Keşke tamamen siyah,yazı beyaz olsaydı.

hocam beyazlar depoda kalabilir, onları da yeni basket arenamızda kullanırız  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Ocak 20 kaba bitiş tahminim güçlenerek devam ediyor bende :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı A_Aydin

hocam beyazlar depoda kalabilir, onları da yeni basket arenamızda kullanırız  :evillol:
Yeni salonumuz nerede yapılacak tahmininiz var mı?Başkan Beşiktaş'ta yapılacağını söyledi ama neresi acaba.

Çevrimdışı haluk.m

konu dışı özür dilerim.
 eve geldim star tv şifreli görünüyor ne yapmak lazım.

Kusura bakmayın daha sonra silersiniz.

Star tv hd yayını digitürk platformuna geçti ve artık şifreli.

sd yayın açık kanal listenizde yoksa frekans bilgilerini ilgili siteden bulup aratın.

Çevrimdışı Oktay

Stadın son üç ayda ivmelemmesi birazda kombine ve forma satışına bağlıyorum

Çevrimdışı juggerhaunt

acaba ne kadar beyaz koltuk sipariş edildi? yani ne bilim en azından koltuk renklerini taraftara sorabilmeli yönetim. anket gibi bir fikir çok şükela olur bence.
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı celiker1

Sayın adminler...HABERDAR ETME seçeneğini işaretlememe rağmen sürekli mail geliyor.Mail gelmesini engeller misiniz?İyi akşamlar
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Serkan7738

ntv sporda maç öncesini izliyorum köşede panaromik stüdyo çok güzel olmuş yeni açık numaralı arası loca bence bu şekilde değerlendirebilir

Çevrimdışı Mirsadibr

İyi günler abilerim,kardeşlerim..Bayram için Eskişehirden İstanbula geldim,aslında Makedonyalıyım,daha önce yazmıştım yine burada,neyse  :) Gelmişken bjk_mabet ile görüşmek ve stadı görmek istiyorum..Salı gününe kadar buradayım,bu konu için bana yardımcı olabilecek birisi var mı ? ya da sizin geleneksel toplantılarınız olacaksa bu günlerde,katılmayı çook çok isterim.
Şimdiden teşekkürler..