yazdığım yazı
alıntı ile yazacaktım sonra öyle tartışma olmasın ama bilinsin istedim.
Beşiktaş Başkanı konuşuyor yüzünüze anlatıyor bunları.insanların tepkisini de biraz anlasın arkadaşlar.
mart 2014
“Bu stadı Allah'ın izniyle 30 Ağustos'a yetiştireceğiz. Nisan sonunda kapalı tribünün olduğu yer bitecek. Mayıs sonunda eski açık tarafının kaba inşaatı bitecek. Haziran sonunda da yeni açık tarafının kaba inşaatı bitmiş olur. Temmuz'un 10'u gibi çim sahayı sermeye başlayacağız. İnşallah 30 Ağustos'a yetiştireceğiz.”
“ İşçi sayısını bu aydan itibaren 500-600’dan 1500'e çıkartarak hedeflediğimiz 30 Ağustos tarihine yetiştirmeye çalışacağız. Tarihte sarkma olursa da çok az olur. "
yazdığınız yazılar
insanların tepki göstermeye hakkı varmı varsa o hakkı nerden alıyorlar ben Beşiktaşlıyım demekle öyle bir hakka sahip olmuyorsun bu kulüp satılan kombineyle yapılan sponsorluklarla dönüyor senin gelmesi muhtemel gelirin varsa ona göre plan yaparsın o gelir gelmeyince planlar suya düşer artık öyle cepten para koymakla olmuyor uefa nerden buldun diyor hem neden koysunlarki 20 liralık bileti almayan taraftarın yönetimden para koymasını istemesi ironik bir durum siz para koyun ama ben koymam ama ben sizden daha büyük Beşiktaşlıyım hadi bilet almıyorsun passoligden dolayı saygı duyarım bir tepki koyuyorsun sonuçta 15 milyon taraftarımız varsa bu güne kadar 500000 forma minimumda satmamız gerekirdi sürekli kartal yuvalarından bir şeyler almak gerekirdi alım gücü demiyelim bir milyon taraftar her ay 10 tllik alışveriş yapsa her ay 10 milyon demekti 12 ayda 120 milyon eder hiç bir çaba göstermeyin sonra ha bere isteyin öyle bir dünya yok
Daha geçen gün UEFA kulübü takibe aldı,sizin para koymuyor dediğiniz yönetimin verdiği paralarla bu stad yapılıyor UEFA aptal falan değil bu takım 4 maçın 2sini ev sahibi oynamış sattığı bilet sayısı 5bin bile değil ortalama 20 liradan koysan 100bin lira ediyor,her maç 18 kişinin maç başı parası yatıyor,dönüyorlar stad inşaatı sürüyor,aldığımız tüm oyuncular neredeyse taksitli bunların parası ödeniyor adamlar demezmi nereden geliyor bu para alır böyle takibe sen 130bin forma satmışsın 11bin kombine bu miktarlar devede kulak ondan sonrada stadı Ağustosa bitirmedi diye eleştiriyorlar yahu komik olmayın 6 ayda apartman bile bitmiyor adam bir hedef koymuş o doğrultuda iş planı yapmış siz ileriye dönük bir plan yaptığınızda kendinize en yakın tarihi verip maksimum verimle çalışmazmısınız buda onun Türkçesi işte.
Edit: Kişiye yönelik bir söylemim yok genel olarak konuştum yanlış anlaşılmasını istemiyorum.Saygılar.
sadece siz eleştirin tamam.beşiktaş sizin.
şuradaki 2 satır yazıyı bile anlayamayıp , yine ezbere cebinden para koyma , yok eleştirince büyük beşiktaşlı olma gibi şeyler yazmışsınız.her yazanı yaftalayın.söz hakkı vermeyin.söylenenleri anlamadan tek bir ağızdan klişeşlemiş sözleri herkese kullanın.herkesi aynı kefeye koyun.kimse bir şey diyemesin, sadece isim destekleyenler konuşabilsin.beşiktaşı destekleyenler değil.herkes art niyetli bir iyi niyetli mevcut yönetimi destekleyenler.yd de böyleydi sanırım.
helal olsun sizin gibi düşünenlere

ayrıştırın ayrıştırın en ufak birleştirici yer kalmasın.bu taraftar daha böyle çook isimden isime koşar.söylenecek söz yok.