Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700088 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

bir mikser daha geldi. betona devam :super: yarına bol fotoğraf lazım :)

onlarca lazım yarında sürecektir ama fotoğraf kesin lazım artık ordaki arkadaşların ellerinden öper  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı manyak1903

Beşiktaş 70 sene sonra stat yapıyor o stat ki yıllarca siyah beyaz bayraklar dalgalanma siyah beyaz pankartlar bezenmiş yapılan tezahüratlarda siyaha beyaz özellikle vurgulanmış foruma bakıyorum sanki başka renkler tercih edilse çok memnun olacak insanlar var çok net söylüyorum bu statta siyah ve beyazın dışında üçüncü bir rengi  kabul edenin besiktasliligindan  şüphe  ederim kırmızı bile olmaz
kardeş bak arma var tanırsın belki.ortasında da bayrağımızın rengi var.adı da kırmızı.statta kırmızı olunca beşiktaşlılık sorguluyorsunya yanlışlıkla armaya koymuşlar.

bak ben diyorum.bütün statta vodafone yazılmasın.üst tarafa yazılacaksa en az bir yerinde beşiktaş jk yazsın.
kullandığımız kırmızının rengi sponsora uydurulmasın , kan kırmızı bayrak kırmızısı olsun eskisi gibi.
stadın isminin süleyman seba vodafone arena yapamıyorsun belki ama önce beşiktaş vodafone arena yazdırılsın ,böyle anılsın ona gayret edilsin.onlar yapmıyorsa biz beşiktaş vodafone arena diyelim.

septisizm( şüphecilik) görüşünün temsilcisi gibisin.

tepkin voda kırmızı diye kırmızı yapacak diyorsan öyle anlat.
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2014, 01:25:58 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2014, 01:27:46
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Efe abi eski acik üst 10.ve 11.kirişler kaiplanmis mi bana mi öyle geliyor ?+(

Çevrimdışı ALI RIZA

kardeş bak arma var tanırsın belki.ortasında da bayrağımızın rengi var.adı da kırmızı.statta kırmızı olunca beşiktaşlılık sorguluyorsunya yanlışlıkla armaya koymuşlar.

bak ben diyorum.bütün statta vodafone yazılmasın.üst tarafa yazılacaksa en az bir yerinde beşiktaş jk yazsın.
kullandığımız kırmızının rengi sponsora uydurulmasın , kan kırmızı bayrak kırmızısı olsun eskisi gibi.
stadın isminin süleyman seba vodafone arena yapamıyorsun belki ama önce beşiktaş vodafone arena yazdırılsın ,böyle anılsın ona gayret edilsin.onlar yapmıyorsa biz beşiktaş vodafone arena diyelim.
septisizm( şüphecilik) görüşünün temsilcisi gibisin.
tepkin voda kırmızı diye kırmızı yapacak diyorsan öyle anlat.

Şşşt @manyak1903 kapatalım tartışma olmasın son nokta olsun olur mu _? senden rica edersem yaş vs günceller misin bizden küçüksen kardeş büyüksen abi diyelim sonuçta Burada biz BJK'liler var  :ok:

Çevrimdışı manyak1903

Şşşt @manyak1903 kapatalım tartışma olmasın son nokta olsun olur mu _? senden rica edersem yaş vs günceller misin bizden küçüksen kardeş büyüksen abi diyelim sonuçta Burada biz BJK'liler var  :ok:
ben yazmazdım bile , necmi abi zeki abiyle renk tartışmışlar , baktım arkadan patlak vermiş konu :evillol: canım sıkıldı yazayım dedim  :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

ben yazmazdım bile , necmi abi zeki abiyle renk tartışmışlar , baktım arkadan patlak vermiş konu :evillol: canım sıkıldı yazayım dedim  :icool:
anladım neyse o zaman geçmiş olsun diyelim o zaman @manyak1903  profiline girip bilgilerini yaş isim vs güncelleye bilir misin  :ok:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2014, 01:38:32
Yok henüz bir gelişme yok yapacağız ama  o işe bir başladımı geriye dönüş olmaz o yüzden doğru adımları atarak gidelim diye biraz ağırdan alıyoruz @yoksul
@Necmi Abi bi konuda ben hep destek tam destek biliyorsun

Çevrimdışı Necmi

@Necmi Abi bi konuda ben hep destek tam destek biliyorsun
evet biliyorum yazılarını okudum ama dediğim gibi önce platformu oturtalım nasıl bir yol izleyeceğimizi kimler sorumluluk almak ister onları birlikte konuşacağız :) @tsk2166

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2014, 01:43:50
eski açık ile numaralı birleşimi tahminen ne kadar zaman sonra birleşmeye başlar bu konuda öngörüsü olan arkadaşlar cevap verebilir mi  :)
Oranin biraz daha zamanki var gibi duruyor çünkü araç giriş cikisi o bölgeden saglaniyor ..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2014, 01:44:32
evet biliyorum yazılarını okudum ama dediğim gibi önce platformu oturtalım nasıl bir yol izleyeceğimizi kimler sorumluluk almak ister onları birlikte konuşacağız :) @tsk2166
Tamamdir abi ..

Çevrimdışı Tolga

Oranin biraz daha zamanki var gibi duruyor çünkü araç giriş cikisi o bölgeden saglaniyor ..
hocam zaman olarak belli bir süre öngörebiliyor musun acaba :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

@Efe abi eski acik üst 10.ve 11.kirişler kaiplanmis mi bana mi öyle geliyor ?+(

evt betonlanacak onlarda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

ben ne rengi tartıştım :bandit: kimseyle bir şey tartışmadım bu konuda tartışılacak bir konuda olduğunu sanmıyorum federasyon kayıtlarına göre bizim renklerimiz siyah beyaz üçüncü rengimiz kırmızıdır bunda tartışılacak ne var amplemimizdede profesyonel lisansımızı aldığımızdan beri üç renk vardır bu arada kuruluş renklerimiz siyah beyazdır ilk armamızda siyah beyaz çubukludur efsaneler oluyor ama tarih gerçekleri yazar :) orda 1906 yılında siyah beyaz renklerde yapılmış bir arma dururken tartışmanın manası yokki :D

Çevrimdışı ALI RIZA

ben ne rengi tartıştım :bandit: kimseyle bir şey tartışmadım bu konuda tartışılacak bir konuda olduğunu sanmıyorum federasyon kayıtlarına göre bizim renklerimiz siyah beyaz üçüncü rengimiz kırmızıdır bunda tartışılacak ne var amplemimizdede profesyonel lisansımızı aldığımızdan beri üç renk vardır bu arada kuruluş renklerimiz siyah beyazdır ilk armamızda siyah beyaz çubukludur efsaneler oluyor ama tarih gerçekleri yazar :) orda 1906 yılında siyah beyaz renklerde yapılmış bir arma dururken tartışmanın manası yokki :D
Ek olarak
http://www.bjk.com.tr/tr/cms/hakkinda/1/
http://www.bjk.com.tr/tr/cms/tarihce/2/73
http://www.bjk.com.tr/tr/cms/tarihce/2/74/
http://www.bjk.com.tr/tr/cms/tarihce/2/78/

Çevrimdışı manyak1903

abi kavga ettiniz demedim  :lol: yani karşılıklı konuyu ele almışsınız diyelim.
kırmızıyı hem severim hem de nedeni belli(bayrak) olduğundan hem de siyahbeyazkırmızı uyumu da hoşuma gidiyor.benim için sorun yok(forma , ürün vesaire farklılık açısından).şu adidasın kırmızı siyah beyaz kramponları çok güzel mesela.

bu arada abi yanlış anlamazsan, üst üste yazdığın için yazıyorum , amplem  doğrusu amblemmiş.

Çevrimdışı Efe

abi kavga ettiniz demedim  :lol: yani karşılıklı konuyu ele almışsınız diyelim.
kırmızıyı hem severim hem de nedeni belli(bayrak) olduğundan hem de siyahbeyazkırmızı uyumu da hoşuma gidiyor.benim için sorun yok(forma , ürün vesaire farklılık açısından).şu adidasın kırmızı siyah beyaz kramponları çok güzel mesela.

bu arada abi yanlış anlamazsan, üst üste yazdığın için yazıyorum , amplem  doğrusu amblemmiş.

tehlikeli sularda yüzüyorsun şuan :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı manyak1903

bu kırmızı beyaz olayını da rahmetli kazım kanat çıkarmıştı.ruhu şad olsun.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2014, 02:02:56
hocam zaman olarak belli bir süre öngörebiliyor musun acaba :)
Valla @Efe abi daha net bilir diye düşünüyorum , ama bu isler insaatin plani ilgili sonuçta oraya temel betonu atilacak ve araçlar oradan girip numaralı alt cikisindan cikacaklar eski acik biraz daha ilerleyince yani bana gore bayramdan 1-1.5 ay sonra yapilir diye düşünüyorum...

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2014, 02:05:54
evt betonlanacak onlarda :)
Abi orda ortadan da bisey gidiyor nedir o ?? Bir orta kalip gibi bir şey var sanki @Efe abi ???

Çevrimdışı Efe

Valla @Efe abi daha net bilir diye düşünüyorum , ama bu isler insaatin plani ilgili sonuçta oraya temel betonu atilacak ve araçlar oradan girip numaralı alt cikisindan cikacaklar eski acik biraz daha ilerleyince yani bana gore bayramdan 1-1.5 ay sonra yapilir diye düşünüyorum...

eski açık arka numaralı birleşini bende kestiremiyorum açıkçası bekleyede bilirler diğer bölümleri bitirip en sonda yapabilirler yada bayramdan sonra hemen başlayadabilirler karışık orası karar verecek kişilere bağlı birazda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Abi orda ortadan da bisey gidiyor nedir o ?? Bir orta kalip gibi bir şey var sanki @Efe abi ???

kolon o ortadan çıkan ortadakini diyosanda enine bağlayan kiriş onlar hepsi betonlanacak ve görünmeyecekler :)
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2014, 02:10:17 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

aynı fikirdeyim1 ayı temiz varda üstüne ne kadar konur orası belirsiz :ok: