Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700282 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Stadımız anadoluda yapılan toki stadlarıyla karşılaştırdığımızda kalitesini gösteriyor,benim en çok merak ettiğim husus kaba inşaattan sonrası.Ülke olarak stadyumlarda kalitede ve ince işçilikte çuvallıyoruz,bu nedenle koltukların rengi,tonu,renk dağılımı,genişliği aralarındaki mesafe,dizilim önemli bunun yanında merdiven boşluklarının genişliği,dağılımı,rengi de stadyumu farklı kılıyor.Hatta diyebilirim ki görünen betonların kaplanması yada uygun renkte epoksilenmesi de havayı birden değiştiriyor.Bu nedenle var mıdır bilmiyorum ama stadyum iç mimarlarıyla çalışılıyordur umarım.Birbirine mimari olarak benzeyen stadlarda yukarıda saydığım hususların ne kadar görüntüyü etkilediğini görebiliriz.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

şu s.adalıcı f.ormancı ayrıştırmasını hala yapıyorsunuz peki yarın birgün s.adalı f.orman yönetimine destek verirse beraber hareket ederlerse bu ayrışmayı yapanlar ne diyecekler o zaman çok merak ediyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

Stadımız anadoluda yapılan toki stadlarıyla karşılaştırdığımızda kalitesini gösteriyor,benim en çok merak ettiğim husus kaba inşaattan sonrası.Ülke olarak stadyumlarda kalitede ve ince işçilikte çuvallıyoruz,bu nedenle koltukların rengi,tonu,renk dağılımı,genişliği aralarındaki mesafe,dizilim önemli bunun yanında merdiven boşluklarının genişliği,dağılımı,rengi de stadyumu farklı kılıyor.Hatta diyebilirim ki görünen betonların kaplanması yada uygun renkte epoksilenmesi de havayı birden değiştiriyor.Bu nedenle var mıdır bilmiyorum ama stadyum iç mimarlarıyla çalışılıyordur umarım.Birbirine mimari olarak benzeyen stadlarda yukarıda saydığım hususların ne kadar görüntüyü etkilediğini görebiliriz.

@ahmetx çok haklısın ... estetik anlayışımız genelde çuvallıyor.. koltukların diziliminden, içerideki iç dizayn , grafik işler , tabelalar, hatta yazıların fontuna kadar stadın havasını etkiliyor..

bence bu işler için kesinlikle yabancılarla çalışılmalı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@ahmetx çok haklısın ... estetik anlayışımız genelde çuvallıyor.. koltukların diziliminden, içerideki iç dizayn , grafik işler , tabelalar, hatta yazıların fontuna kadar stadın havasını etkiliyor..

bence bu işler için kesinlikle yabancılarla çalışılmalı

Keşke öyle olsa ama ben pek ihtimal vermiyorum. Türk işi olacak stadın ince işçilik kısmı. Bir şahaser beklemeyelim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

Keşke öyle olsa ama ben pek ihtimal vermiyorum. Türk işi olacak stadın ince işçilik kısmı. Bir şahaser beklemeyelim..

tek güvencem vodafone.. vodafone bu işlere ön ayak olursa iyi iş çıkar... zaten teknoloji kısmını yapıyorlar... dizayn işinde de iyi firmalarla çalışılmalı..

benim düşüncem stadın geneli için tarihi öğeler içeren vintage tasarım , ahşap öğeler ve iskandinav tarzı ışıklandırma ile teknolojik öğelerin karışımı olsa müthiş şeyler çıkabilir...

@bjk_mabet

Çevrimdışı mimaralper

toki arenada alt tribün merdivenleri neden farklı farklı bilen var mı? maç izlerken farketmiştim garip olmuş

Çevrimdışı CanEmre

Ben o kadar da umutsuz değilim. Maliyeti arttırmaktan kaçınılması söz konusu tabii ki ama eldeki imkanlar dahilinde, dış görünüşte olduğu gibi stat içinde de estetiğe önem verileceğini düşünüyorum ben. Umarım yanılmam.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

@Efe eski açık tablalı kısım demirlenecek mi. dün gece betonlanan kısmın yanı .
Demirlenecekmi derken :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Bu işi profesyonellere bırakmalı kesinlikle ingiliz iç mimar veya san mamesi dizayn eden kişide olabilir onlarla çalışmalı,alman stad dizaynlarınıda beğenmiyorum ben.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

Ben o kadar da umutsuz değilim. Maliyeti arttırmaktan kaçınılması söz konusu tabii ki ama eldeki imkanlar dahilinde, dış görünüşte olduğu gibi stat içinde de estetiğe önem verileceğini düşünüyorum ben. Umarım yanılmam.

ince işlerde ucuza kaçılırsa bir çuval inciri berbat ederler.. keşke sanatçılarla çalışılabilse.. sponsorlar bulunabilse iç mobilya , ışıklandırma ve grafik tasarım öğeleri için...

Çevrimdışı Efe

@Efe abi yeni acik tabla henuz hazir degil bence bu aksama kadar belki muhtemelen yarina da kalabilir ama yeni acik kirisler tamam kaliplanmislar :iscrewy:
Nasil hazir degil sadece testereler kaliplanacak baska bi yerde kalip isi yokki testerelerde bitmis gorunuyor fotoda ben gece beton atilacagini dusunuyorun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

Demirlenecekmi derken :alala:
canlı yayında görünen solt alt köşe.orası şuan tabla halinde sanırım.orayı betonlayacaklar mı bayramdan önce...yoksa eski açık bu kadar mı bayrama kadar...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

ince işlerde ucuza kaçılırsa bir çuval inciri berbat ederler.. keşke sanatçılarla çalışılabilse.. sponsorlar bulunabilse iç mobilya , ışıklandırma ve grafik tasarım öğeleri için...
bu cümleni umarım bjk_mabed yetkililere iletir.

Çevrimdışı sallapati

Bu işi profesyonellere bırakmalı kesinlikle ingiliz iç mimar veya san mamesi dizayn eden kişide olabilir onlarla çalışmalı,alman stad dizaynlarınıda beğenmiyorum ben.

fransızlar da iyidir estetik konusunda

Çevrimdışı quentine83

bizler bu stat işinde ,parası olupta giyinmeyi bilmeyen insanlar gibiyiz.milyonlarca dolar para harca stat yap sonra git koltukları çarpık çurpuk yerleştir.cansız kalitesiz renkler seç,ışıklandırman kötü olsun,ürünü ön plana çıkarama.yıllardır bunları bir türlü öğrenemedik.halbuki potansiyel var ama...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

fransızlar da iyidir estetik konusunda
evet özellikle mimari tasarımlarda,ama bence işi riske atmadan stadyum içinde İngilizleri tek geçerim stadyumda doğmuşlar sanki. :D

Çevrimdışı quentine83

bu arada paletli vinç bugün hiç çalışmamış sanırım...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

bizler bu stat işinde ,parası olupta giyinmeyi bilmeyen insanlar gibiyiz.milyonlarca dolar para harca stat yap sonra git koltukları çarpık çurpuk yerleştir.cansız kalitesiz renkler seç,ışıklandırman kötü olsun,ürünü ön plana çıkarama.yıllardır bunları bir türlü öğrenemedik.halbuki potansiyel var ama...
bilmiyorum ama profesyonellerin seçimi olduğunu zannetmiyorum.Kulüp yöneticileri filan karar veriyor sanki.

Çevrimdışı sallapati

bu cümleni umarım bjk_mabed yetkililere iletir.

aynen.. @bjk_mabet duyar inşallah ... beğenmediğimiz TT arenanın bile iç dekorasyonu standartın üstünde güzel görünüyor..
 Sarı , kırmızı ve siyah öğeleri güzel kullanmışlar stadda.. ışıklandırmalar fena değil..

maliyetleri bilmiyorum ama  keşke Beşiktaş tarihinin ufak ufak içine yedirildiği retro bir konsept ve güzel ışıklandırmalar  olur...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tek güvencem vodafone.. vodafone bu işlere ön ayak olursa iyi iş çıkar... zaten teknoloji kısmını yapıyorlar... dizayn işinde de iyi firmalarla çalışılmalı..

benim düşüncem stadın geneli için tarihi öğeler içeren vintage tasarım , ahşap öğeler ve iskandinav tarzı ışıklandırma ile teknolojik öğelerin karışımı olsa müthiş şeyler çıkabilir...

@bjk_mabet
Bir kere yapıyoruz bu stadı ve herşeyiyle kusursuz olmalı kanaatimce. İçerisinde ve dıştan görünümde o ince işçiliğin farkına varmalıyız. Yapmış olmak için yapmak kısmı bu güzel yapıya yakışmaz bence. Vodafone'un o kısımda ne kadar etkisi olur veya olabilir endişelerim var, sadece teknoloji anlamında katkı sağlayacaktır onun dışındaki kısımlarda etkisi olacağını düşünmüyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

aynen katılıyorum sana.. herşeyin parayı basınca olabileceğini düşünüyoruz.. estetik ve sanat konusuna sıfır önem veriyoruz.. ruhsuz stadlar, binalar yapıyoruz..

düz beyaza boyanan duvarlar, klasik aliminyum doğrama öğeler , iğrenç seçilmiş yazı fontları ile tornadan çıkmış gibi tüm stadlar

Çevrimdışı ahmetx

@sallapati koltuk renklerinin dağılımı maketteki gibi olmayacakmış,bir bilgin var mı bu konuda?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynen.. @bjk_mabet duyar inşallah ... beğenmediğimiz TT arenanın bile iç dekorasyonu standartın üstünde güzel görünüyor..
 Sarı , kırmızı ve siyah öğeleri güzel kullanmışlar stadda.. ışıklandırmalar fena değil..

maliyetleri bilmiyorum ama  keşke Beşiktaş tarihinin ufak ufak içine yedirildiği retro bir konsept ve güzel ışıklandırmalar  olur...
Müze anlamında da bence harika bir iş çıkarmaları gerekiyor. Buraya bu stadı gezmeye gelen turistler olacaktır, sadece turistik gezilerden bile kulübe önemli bir katkı sağlanacaktır. Hatta kulüp deplasmanda olacağımız önemli maçlarda stadı taraftara cüzzi bir miktar karşılığında açıp dev ekranlardan yayın yapabilir. Bunun örneği yurt dışında mevcut..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Bir kere yapıyoruz bu stadı ve herşeyiyle kusursuz olmalı kanaatimce. İçerisinde ve dıştan görünümde o ince işçiliğin farkına varmalıyız. Yapmış olmak için yapmak kısmı bu güzel yapıya yakışmaz bence. Vodafone'un o kısımda ne kadar etkisi olur veya olabilir endişelerim var, sadece teknoloji anlamında katkı sağlayacaktır onun dışındaki kısımlarda etkisi olacağını düşünmüyorum..
bende de öyle bir his var vodafone etkisi olmayacak stadyum iç dizaynında.

Çevrimdışı ahmetx

Bugün konuşulanlar eski açığın yüksekliğinden,köşelerin alçalmasından daha önemli konular , aslında bizler taraftar olarak bu sinerjimizi yönetime iletmemiz lazım.:)