Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700699 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

1   Estadio Monumental U   |   Lima   |   1251 ------------ sanırım tribün yok :) kat kat loca var :)

265   Teddy stadium   |   Jerusalem   |   1 -------------- loca girmek için sanırım kavga ediyorlar  :kop: :kop:

:kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

ilk 3 stadın fotolarına baktım
stadın locası yok
locanın stadı var mübarek

özellikle 1. stad muhteşem :D

fikret başkanda yeterli alan olsa eminim aynısını yapardı  :evillol:

3.000 $ x 1251  = 3.750.000 $   minimum  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :sevinc
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı iyimserure

dünyada en fazla locaya sahip 41.stadız.41 kere maşallah :D
Toki arena 18.'ymiş

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı halvetifarazi

Her konuda plansız derken ciddi misin?  Millet elde kalan yabancısını napacağını bilemezken bizim kontenjan fazlamız var. Basketbol da şube kapatmalar söz konusuyken belli bir disiplinle büyüyen bir takım var. Hentbol ilk defa avrupa çapında turnuvada. Stat projesi ortalamadan hızlı sadece bize göre yavaş. İlk planlama ile bugün arasında maliyet farkı vardır. Kuru değişti maliyetler arttı. Ama şu ana kadar fuzuli tek kuruş çıkmadı kulüpten. 51 milyon TL çatı maliyeti 105 milyon dolar yani işe başlarken 200 milyon TL bugün 255 milyon TL kalan inşaat gideri. Hangi eski yönetici ne demiş bırakın bunları sırf kur bile 50 milyon TL zarar ettirdi bize. Detay bilemeye gerek var mı?  Basit hesap ortada. Bu stadı bir müteahhit alsa yüzde 25 daha artırdı maliyeti
Futbol şubesi 3 yıldır yeniden yapılanacak. Bekliyoruz.  Güya her sene haziran aylarında transfer bitecekti. Her sene bjk'ye bir yerli futbolcu kazandırılacaktı. Örneğin koca yaz bir sağbek bulamadılar. Hala Altınsay'ın getirdiği Olcay ve Oğzuhan ile takım yürüyor. Bu şekilde plan program olmaz. Çok şey var yazacağım plansızlıkla ilgili hepsi dün gibi aklımda ama yeri değil. Errikson olayı, nene transferi, prosinecki..vs,vs uzar gider. Basketbol şubesı demişsin de şampiyon kadroyu dağıtan, oyuncuları 3-5 paraya "kolaylık" sağlayarak GS'ye gönderen kim? Hentbol şubesi zaten bir ekol bunun Fikret Orman ile falan ilgisi yok.

Benim derdim stadın maliyeti, kur farkı vs vs değil. Başkan önce x diyor stad maliyeti için, sonra y diyor. Bu nasıl iş? Fizibilitesi yapılmadı bu işin? Yoksa 1000m, 10m  da yapılsa benim derdim değil. İş anlayışına karşıyım.
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2014, 14:16:35 halvetifarazi ]

Çevrimdışı ZEKI

tribünlerin üstüne apartman çıkmışlar zaten :)
am simdi tribun butunlugu var, catal merdivenler yok, giris cikis bosluklari yok diyip hatta cok estetik buldum diyenlerde cikacaktir.

Çevrimdışı Salih A.

yeni lansman onumuzdeki gunlerde bir lansman daha yapilacak diye biliyorum.
aynen abi hatta iki lansman daha var klube ciddi gelir getirecek olan vodafone ile ortak ürün lansmanı yapılacak ekim ayı içerisinde
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ahmetx

am simdi tribun butunlugu var, catal merdivenler yok, giris cikis bosluklari yok diyip hatta cok estetik buldum diyenlerde cikacaktir.
:lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı iyimserure

Futbol şubesi 3 yıldır yeniden yapılanacak. Bekliyoruz.  Güya her sene haziran aylarında transfer bitecekti. Her sene bjk'ye bir yerli futbolcu kazandırılacaktı. Örneğin koca yaz bir sağbek bulamadılar. Hala Altınsay'ın getirdiği Olcay ve Oğzuhan ile takım yürüyor. Bu şekilde plan program olmaz. Çok şey var yazacağım plansızlıkla ilgili hepsi dün gibi aklımda ama yeri değil. Errikson olayı, nene transferi, prosinecki..vs,vs uzar gider. Basketbol şubesı demişsin de şampiyon kadroyu dağıtan, oyuncuları 3-5 paraya "kolaylık" sağlayarak GS'ye gönderen kim? Hentbol şubesi zaten bir ekol bunun Fikret Orman ile falan ilgisi yok.

Benim derdim stadın maliyeti, kur farkı vs vs değil. Başkan önce x diyor stad maliyeti için, sonra y diyor. Bu nasıl iş? Fizibilitesi yapılmadı bu işin? Yoksa 1000m, 10m  da yapılsa benim derdim değil. İş anlayışına karşıyım.
bana futbol tarihinde bir yönetim göster ki her yaptığı doğru olsun

Çevrimdışı quentine83

şuan canlı yayında kimse görünmüyor.eski açık arka damı çalışıyorlar yoksa .numaralıda 20-30kişi var.nerede bu insanlar...
İsmet Yarkın ONUR

ysariusta

• Ziyaretçi

Futbol şubesi 3 yıldır yeniden yapılanacak. Bekliyoruz.  Güya her sene haziran aylarında transfer bitecekti. Her sene bjk'ye bir yerli futbolcu kazandırılacaktı. Örneğin koca yaz bir sağbek bulamadılar. Hala Altınsay'ın getirdiği Olcay ve Oğzuhan ile takım yürüyor. Bu şekilde plan program olmaz. Çok şey var yazacağım plansızlıkla ilgili hepsi dün gibi aklımda ama yeri değil. Errikson olayı, nene transferi, prosinecki..vs,vs uzar gider. Basketbol şubesı demişsinde şampiyon kadroyu dağıtan, oyuncuları 3-5 paraya "kolaylık" sağlayarak GS'ye gönderen kim? Hentbol şubesi zaten bir ekol bunun Fikret Orman ile falan ilgisi yok.

İlgili bölümlere yazabilirsin tabi. Rakamların verildiği tarihlere ve kurlara bakabilirsin. Sadece müteahhit kullanmak bile %25 kar etmemizi sağladı. Bir iş yapanı neden taşlıyoruz bu nu anlamadım gitti kimsenin adamı olmayalım eyvallah fakat böyle davranmak başka birinin ekmeğine yağ sürüyor onu napacaz

Çevrimdışı ilhan

Kardeş derdiniz stadın maliyet olurken kur farkı vs vs değidiniz konuyu maliyetten nasıl soyutluyorsunuz ki?

Çevrimdışı ayayhan

İlgili bölümlere yazabilirsin tabi. Rakamların verildiği tarihlere ve kurlara bakabilirsin. Sadece müteahhit kullanmak bile %25 kar etmemizi sağladı. Bir iş yapanı neden taşlıyoruz bu nu anlamadım gitti kimsenin adamı olmayalım eyvallah fakat böyle davranmak başka birinin ekmeğine yağ sürüyor onu napacaz
yormayın kendinizi ölü taklidi yapın gider

Çevrimdışı ahmet türker

:ok:

Çevrimdışı hzr3088

stad bitene kadar sonsuz kredileri var. stad bittikten sonra icraatlere bakmaya başlarız.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Herkese selamlar... Arkadaşlar bu stadımıza yeni kamera koyma gibi bir durum varmı.... şöyle 2 veya 3 tane farklı açılardan....
TURSAN

Çevrimdışı quentine83

paletli vinç napıyor o köşede .kaytarıyor mu yine...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Eski acikta 2 ust testere kirisi daha kaliplaniyor bayrama kadar betonlanacaklar ayrica yeni acik betona hazir bu gece beton bekliyorum numaralida calisma suruyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şuan canlı yayında kimse görünmüyor.eski açık arka damı çalışıyorlar yoksa .numaralıda 20-30kişi var.nerede bu insanlar...
Memleketlerine gidecekler gitmeye baslamistir artik zaten kalan bolum numarali su 2 gunde biter ve betonlanir bayramin 3.gunu calismalar baslayacgi icin problem yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 30 Eylül 2014, 14:56:48
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Eski acikta 2 ust testere kirisi daha kaliplaniyor bayrama kadar betonlanacaklar ayrica yeni acik betona hazir bu gece beton bekliyorum numaralida calisma suruyor :ok:
@Efe abi yeni acik tabla henuz hazir degil bence bu aksama kadar belki muhtemelen yarina da kalabilir ama yeni acik kirisler tamam kaliplanmislar :iscrewy:

Çevrimdışı Geovani

Kaba inşaatın bitiminden önce Son molaya giriyor stadımız...Bayram çıkışıyla beraber biraz daha gazlanıp hızlanacağımızı düşünüyorum, çatısı yapacak firma  zaman konusunda fazla opsiyon yapacağını sanmıyorum o yüzden Son virajda sonra Sol şeritten Son gaz :D
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2014, 15:01:21 Geovani ]
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 30 Eylül 2014, 15:02:54
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Bir de futbol şubesinin yapilanmasini sorgulayan arkadaş yildirim demirören enkazini ne kadar hesaba katiyor insanlar yönetimi eleştirirken nasil bu kadar rahat konuşuyorlar aklim almiyor su an bu stadin yapilmasi zannediyomusunuzki zevkimizden yapiyoruz kulübün gelirlerini artırmaya ne kadar ihtiyacı olduğu gün gibi ortada tamam henüz futbol şubesi yapilanmamis olabilir ama kulüp3 senedir onunu ggörebiliyorumbir de onu ddüşünün hala uefadan fair play cezasi alip almayacagimiz konuşuluyor ve bence bu stad acilmayana kadar bu isler de düzelmeyecek .Klavye basindan yazmak en kolayi zor olani ise soğukta karda kista olimpiyata gitmek kartal yuvasindan alisveris yapmak para vermektir kulübe ..

Çevrimdışı quentine83

@Efe eski açık tablalı kısım demirlenecek mi. dün gece betonlanan kısmın yanı .
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir de futbol şubesinin yapilanmasini sorgulayan arkadaş yildirim demirören enkazini ne kadar hesaba katiyor insanlar yönetimi eleştirirken nasil bu kadar rahat konuşuyorlar aklim almiyor su an bu stadin yapilmasi zannediyomusunuzki zevkimizden yapiyoruz kulübün gelirlerini artırmaya ne kadar ihtiyacı olduğu gün gibi ortada tamam henüz futbol şubesi yapilanmamis olabilir ama kulüp3 senedir onunu ggörebiliyorumbir de onu ddüşünün hala uefadan fair play cezasi alip almayacagimiz konuşuluyor ve bence bu stad acilmayana kadar bu isler de düzelmeyecek .Klavye basindan yazmak en kolayi zor olani ise soğukta karda kista olimpiyata gitmek kartal yuvasindan alisveris yapmak para vermektir kulübe ..
Kimseyi ayrıştırmayı sevmem ama Serdal Adalıcı tayfadan olduğu 100 metreden bağırıyor. O yüzden çok dikkate almamak lazım düşüncesindeyim. Saygı duyulması gerektiğini de düşünmüyorum.
Korku akıl katilidir.