Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700323 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Canlı yayın izleyen arkadaşlar,  yapılan işlemler hakkında ara sıra bilgilendirme yapın izleyen var izleyemeyen var. :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı SDemirsoy

@acakmakoglu1903  Twitter Hesabından alıntı

Çevrimdışı Efe

Bugun numarali tablada yine calismalar yogun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmett.67

Canlı yayın izleyen arkadaşlar,  yapılan işlemler hakkında ara sıra bilgilendirme yapın izleyen var izleyemeyen var. :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Aynen .İş yerlerimizde wi-fi kısıtlaması nedeniyle canlı yayın izleyemiyoruz. Ara sıra bilgilendirme rica ediyoruz. :ebebe:

Çevrimdışı ZEKI

Aynen .İş yerlerimizde wi-fi kısıtlaması nedeniyle canlı yayın izleyemiyoruz. Ara sıra bilgilendirme rica ediyoruz. :ebebe:

eski acikta tablada betonlama var.
Ama yen acik ve numaralida neler oluyor benim gozler secmeiyor. Onun icin kartal gözlü @Efe nin bakmasi lazim.

Çevrimdışı ahmett.67

Ama yen acik ve numaralida neler oluyor benim gozler secmeiyor. Onun icin kartal gözlü @Efe nin bakmasi lazim.

Teşekkürler. @ Efe  bu forumun gözü kulağı zaten... :ok:

Çevrimdışı Efe

Kartal gözlu geldi :evillol: suan numaralida isler yogun yeni aciktada calisiyorlar ama cok isci secemiyorum heralde sadece kalip vs yapiyorlar eski aciktada beton suruyor kapalida prekastcilar bugun kactane koyacaklar bakalim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

Alıntı
Kartal gözlu geldi :evillol: suan numaralida isler yogun yeni aciktada calisiyorlar ama cok isci secemiyorum heralde sadece kalip vs yapiyorlar eski aciktada beton suruyor kapalida prekastcilar bugun kactane koyacaklar bakalim

sabahtan beri kapalı eski açık köşedeler prekastcılar naptıklarınıda çözemedim gunde 5 bilemedin 6 prekast kyuyorlar bu sayı yeterlimi yoksa çoğalacakmı efe?
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı SDemirsoy

biri fışkırtıcıyı durdursun kamerayı ezecek  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Ne yaparsan yap numaralı tribün eski açık sınırına da dayansa eski açık döşemesini bağlayabilmek için eski açık temelini atıp kolonu imal etmek zorundasın. Sonuçta iki blok birbirinden ayrı ve aynı temele oturmayacakları için aynı kolona da oturmayacaklar. Bu sebeple eski açıkta bir miktar temel imalatı yapmadan üstüne kolon çıkmadan döşemeyi bağlaman mümkün değil.

abi onu da aradaki yolu kaldırınca yapacaklar işte yol numaralıya çıkınca rampaya kadar olan her yeri temelle doldursunlar

Çevrimdışı ahmett.67

Konusu geçti mi bilmiyorum, tekrar sorulduysa özür.. Soru şu: Çatıdaki memranda reklam v.s.. yazı olacak mı? Yukarıdan çekimlerde görülebilir veya tribünden bakıldığında okunabilir nitelikte olabilir.

Çevrimdışı ahmetx

Lütfen  sıra derinliği 80 cm den az,kör noktaları olan,koltukları dar ve arasında yeterli boşluk olmayan bir stadı bizim stadımızla kapasite karşılaştırması yapmayalım.,lütfen ama.:D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı hakaydam

Lütfen  sıra derinliği 80 cm den az,kör noktaları olan,koltukları dar ve arasında yeterli boşluk olmayan bir stadı bizim stadımızla kapasite karşılaştırması yapmayalım.,lütfen ama.:D

:super:

Çevrimdışı SDemirsoy

Konusu geçti mi bilmiyorum, tekrar sorulduysa özür.. Soru şu: Çatıdaki memranda reklam v.s.. yazı olacak mı? Yukarıdan çekimlerde görülebilir veya tribünden bakıldığında okunabilir nitelikte olabilir.
Ahmet Abi Bir tarafta Vodafone Bir Tarafta Beşiktaş Yazacak Çatıda  :ok: @ahmett.67

Çevrimdışı halvetifarazi

bilgisi olan varsa, bir sorum olacak. belki @bjk_mabet cevaplar.
şuana kadar stadın maliyeti ne tuttu? hedeflenen maliyetin neresindeyiz? eski yönetici Adnan Dalgakıran'ın dediğine göre kendisi yönetimde iken Fikret Orman 90m TL şeklinde tahminde bulunmuş. Fakat şuan tahmini maaliyet 250m TL imiş.
Kısa bir araştırma yaptığımda ise Fikret Orman 26.09.2014 tarihinde 105m dolar tutacak demiş. -> http://www.cnbce.com/yasam-ve-teknoloji/spor/fikret-orman-dan-uefa-aciklamasi
Biraz daha eskilere gittiğim zaman  09.02.2014 tarihinde Fikret Bey 120m TL demiş -> http://emlakkulisi.com/fikret-orman-mali-tablolar-vodafone-arenanin-tamamlanmasiyla-duzelecek/230887

Bu biligler de  Adnan Dalgakıran'nın dediklerini doğruluyor. Nerdeyse 2 katına çıkan bir maaliyet sözkonusu. Projelerde %3-5 maaliyet sapması olabilir fakat bu denli bir sapma olması akla mantığa sığmaz.

Sorum şu, bu stada başlanırken fizibilite çalışması yapılmadı mı? Neden bu kadar öngürelemeyen maaliyetler çıktı? Yada maaliyetler öngörüldü de kamuoyu mu yanıltıldı?
İkinci dediğimin olacağını sanmıyorum. Koskaca BJK başkanı yalan söyleyecek değildir. Korkarım ki Fikret Orman futbol şubesinde ve diğer konularda olduğu gibi stad konusunda da plansız programsız ilerliyor. En başından beri korkum budur.

Bu konularda @bjk_mabet'den bilgi bekliyorum.
1) Öngörülen stad maliyetinin neresindeyiz?
2) Çok fark varsa,neden bu fark var? Fizibilite yapılmadı mı?
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2014, 11:45:42 halvetifarazi ]

Çevrimdışı ZEKI

Ahmet Abi Bir tarafta Vodafone Bir Tarafta Beşiktaş Yazacak Çatıda  :ok: @ahmett.67
Mustafa acaba fotograf cekmeye sabahtan gittimi ?

Çevrimdışı ilhan

biri fışkırtıcıyı durdursun kamerayı ezecek  :evillol:
Varımız yoğumuz bi kameramız var o da gidecek elden eyvah eyvah :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı SDemirsoy

Mustafa acaba fotograf cekmeye sabahtan gittimi ?
valla bir bilgim yok benim de @ZEKI abi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmett.67

Çevrimdışı Salih A.

bilgisi olan varsa, bir sorum olacak. belki @bjk_mabet cevaplar.
şuana kadar stadın maliyeti ne tuttu? hedeflenen maliyetin neresindeyiz? eski yönetici Adnan Dalgakıran'ın dediğine göre kendisi yönetimde iken Fikret Orman 90m TL şeklinde tahminde bulunmuş. Fakat şuan tahmini maaliyet 250m TL imiş.
Kısa bir araştırma yaptığımda ise Fikret Orman 26.09.2014 tarihinde 105m dolar tutacak demiş. -> http://www.cnbce.com/yasam-ve-teknoloji/spor/fikret-orman-dan-uefa-aciklamasi
Biraz daha eskilere gittiğim zaman  09.02.2014 tarihinde Fikret Bey 120m TL demiş -> http://emlakkulisi.com/fikret-orman-mali-tablolar-vodafone-arenanin-tamamlanmasiyla-duzelecek/230887

Bu biligler de  Adnan Dalgakıran'nın dediklerini doğruluyor. Nerdeyse 2 katına çıkan bir maaliyet sözkonusu. Projelerde %3-5 maaliyet sapması olabilir fakat bu denli bir sapma olması akla mantığa sığmaz.

Sorum şu, bu stada başlanırken fizibilite çalışması yapılmadı mı? Neden bu kadar öngürelemeyen maaliyetler çıktı? Yada maaliyetler öngörüldü de kamuoyu mu yanıltıldı?
İkinci dediğimin olacağını sanmıyorum. Koskaca BJK başkanı yalan söyleyecek değildir. Korkarım ki Fikret Orman futbol şubesinde ve diğer konularda olduğu gibi stad konusunda da plansız programsız ilerliyor. En başından beri korkum budur.

Bu konularda @bjk_mabet'den bilgi bekliyorum.
1) Öngörülen stad maliyetinin neresindeyiz?
2) Çok fark varsa,neden bu fark var? Fizibilite yapılmadı mı?

hocam emlak kulisi isimli sitede ki bilgi tamamen yanlış başkan en başından beri sadece çatının 17 milyon euro tutacağını söylemişti sadece 50 milyona çatısı yapılan bir statın tamamı için başkan gibi inşaattan anlayan ve hesaplamaları kuvvetli biri kalkıp 105 milyon demez. yönetim statın toplam maliyetinin 105 milyon dolar civarına geleceğini düşünüyor tabiki sapmalar olur stat inşaatına başlandığı  dönem ile şuan arasında dolar farklı nerdeyse %25 klüp şuana kadar 60 milyon dolara yakın bir para harcadı stata ayrıca herkesin hem fikir olduğu bir başka konuda şu kji statımızı bir mütahite yaptırmış olsaydık stat maliyeti 170 milyon dolardan aşağıya olmayacaktı.
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2014, 12:04:47 saliharik ]
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı yldrmaydn

bu yine o köşede açısı iyi olanlardan. biraz daha yana gidince iyice beter oluyor.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı yavvuzz

Mustafa Kardeş bi çılgınlık yapıp foto yayınlasa coşarız ya :D

Çevrimdışı salih

kadir hasla kıyas yapılabilir fener stadı anca 10 15 kez deplasman trafında maç izlemişliğim var şu anda senin koydyğun fotodonan orasından maç izlemişliğim var (daha doğrusu izleyememişliğim :D ) kale çizgisi görünmüyorduu kadir has stadında o yüzden yeni stad diye kıyaslasak stadımıza hakaret etmiş oluruz  abi ..