Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6702368 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

iyi geceler bende yatayım yarın kıbrısa gideceğim
bizleri bırakıp nereye abi _?  :bandit:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Bence yapılması gereken şu;
Hala alan varken rampanın alt ucunu eski açık tarafına kaydırmak ve numaralı için alan açmak
numaralı arka köşesini eski açık temel sınırına kadar temelini atmak ve 1. Kat tablasını döküp iskeleler sökülüp trafiği buradan numaralı temeline çıkarmak
hem numaralı tamamlanır hemde eski açık numaralı ile birleşir

Ne yaparsan yap numaralı tribün eski açık sınırına da dayansa eski açık döşemesini bağlayabilmek için eski açık temelini atıp kolonu imal etmek zorundasın. Sonuçta iki blok birbirinden ayrı ve aynı temele oturmayacakları için aynı kolona da oturmayacaklar. Bu sebeple eski açıkta bir miktar temel imalatı yapmadan üstüne kolon çıkmadan döşemeyi bağlaman mümkün değil.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi senin meslek neydi bu arada. ?? @FARUK hocam katiliyorum  sana
stadımızdaki kolon kaplamaları benim mesleğin bir kısmı oluyor :D iş oraya geldiğinde benim uzmanlık alanım başlıyor :evillol: mabetin çekeceği var pusuya yatmış bekliyorum :D hadi iyi geceler ben kaçtım :uyucam:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

yarın forum sana emanet :ebebe:
işte bu yazıyı okuyunca keyfim yerin geliyor  :bandit:    :kar:  :fkr:

Çevrimdışı ALI RIZA

stadımızdaki kolon kaplamaları benim mesleğin bir kısmı oluyor :D iş oraya geldiğinde benim uzmanlık alanım başlıyor :evillol: mabetin çekeceği var pusuya yatmış bekliyorum :D hadi iyi geceler ben kaçtım :uyucam:
iyi geceler yolun açık olsun gelirken viski getir puro getir :)  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

her blok 12 sıra iniyorsa diyorsun kapalıda toplam 6 sağdan 6 soldan oluyor o zaman en üst 1. basamak 8(kişi sayısı 1 prekast ta bulunan) *6(blok 1 tarafta inen sıra sayısı) =48 kişi alınır 2. basamak 8*6=48 3.basamak 8*6=48 4.basmak 8 *6=48 kişi = 192 kişi kapalıdan sağ taraftan azalıyor 192 de diğer taraftan = 384 toplam kapalı alanından eksilmiş olur 1 blok kapalı hesabı hocam senin dediğin yöntemi çözüyorum
2. blok yeni açık hesaplayalım onda da 12 sıra inecek 6 sağdan 6 soldan inecek ve sol taraf kapalı blok alanı olacağı için oradan 4(sıra basamak sayısı)*8 (1 prekast düzen kişi saysı tahmini)*6 (Blokta toplam 12 sıra ineceği icin sağ taraf sıra sayısı) = 192 vardı buradan da eşit olacağı için 192 kişi olacak = 384 kişi yeni açık kapalı köşesi 12 sıra eksilmesinden çıkan kişi sayısı untumayalım 2 blok birleşimi toplam 12 sıra 384 
3. blok 2. blok gibi olacagı için düşünersek oda (yeni açık sağ taraf numaralı sol taraf toplam azalacak kişi sayısı 384 kişi olacak)
şimdi 384(kapalı yeni açık birleşim alanı)+384(Yeni açık numaralı birleşimi)+192( kapalı sol taraf 6 sıra da kişi sayısı ve eski açığ tarafı katmıyoruz)+ 192 ( numarlı sağ taraf 6 sıra da kişi sayısı ve eski açığ tarafı katmıyoruz) = 1152 kişi ediyor
Sezgin hocam eğer senin 12 sıra blok hesapladım eğer bir yanlışlık varsa düzeltir misin
@Sezgin Cengiz

İlk önce en üst sıraları saymamazlık yapmayalım. Oralar koltuklara dahil edilecek çünkü. İkincisi; senin gönderdiğin fotoğrafın üzerine çizgi eklemesi yaptım orda çizgileri sayarsan köşede toplamda 6 sıra eksik kalıyor. Bir köşede toplam 12 sıra eksik kalmış oluyor. Buna göre 4 köşe için toplamda 48 sıra eksik olarak hesap yapmamız gerekiyor. Eski açığın ikiköşesi de yükselmiyor alçalıyor ama onu da optimum hesap için diğer köşelerle eşit tutmamız daha sağlıklı olur. Bu durumda 48 eksik sıradan kişi kaybı 8 kişiden 384 kişi. Bu kadar sadece başka hesap yok. :ok:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@Necmi abi hayırlı yolculuklar diliyorum. Ben de yatayım artık. :uyucam: İyi geceler sana ve tüm Beşiktaşlılara.

Çevrimdışı ALI RIZA

İlk önce en üst sıraları saymamazlık yapmayalım. Oralar koltuklara dahil edilecek çünkü. İkincisi; senin gönderdiğin fotoğrafın üzerine çizgi eklemesi yaptım orda çizgileri sayarsan köşede toplamda 6 sıra eksik kalıyor. Bir köşede toplam 12 sıra eksik kalmış oluyor. Buna göre 4 köşe için toplamda 48 sıra eksik olarak hesap yapmamız gerekiyor. Eski açığın ikiköşesi de yükselmiyor alçalıyor ama onu da optimum hesap için diğer köşelerle eşit tutmamız daha sağlıklı olur. Bu durumda 48 eksik sıradan kişi kaybı 8 kişiden 384 kişi. Bu kadar sadece başka hesap yok. :ok:
384 kişi azalması  :olmaz
kapalı 4 çizgi olan yerde 32 kişi azalmış 3 çizgi olan yerde 24 2 çizgi olan yerde 16 1 çizgi olan yerde 8 kişi toplam 8+16+24+32 = 80 kişi azalıyor 80 da diğer taraf 160 kişi azalıyor
yeni açıkta 160 kişi ve numaralıda 160  dersek 160+160+160 = 480 kişi azalıyor bu 4 sıra için 6 sıra içinse azalma farkı 176 +176 +176 = 528 kişi daha eklemek lazım  tribünleri oval alırken karşılıklı azalmalar hesaplamak lazım bloklar birleşimi hesaba katmak lazım
neyseben uyuyayım sonra hesaplarım :)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

384 kişi azalması  :olmaz
kapalı 4 çizgi olan yerde 32 kişi azalmış 3 çizgi olan yerde 24 2 çizgi olan yerde 16 1 çizgi olan yerde 8 kişi toplam 8+16+24+32 = 80 kişi azalıyor 80 da diğer taraf 160 kişi azalıyor
yeni açıkta 160 kişi ve numaralıda 160  dersek 160+160+160 = 480 kişi azalıyor bu 4 sıra için 6 sıra içinse azalma farkı 176 +176 +176 = 528 kişi daha eklemek lazım  tribünleri oval alırken karşılıklı azalmalar hesaplamak lazım bloklar birleşimi hesaba katmak lazım
neyseben uyuyayım sonra hesaplarım :)

4 sıra kayıptan almayacaksın, 3 sıra kayıptan alacaksın. Senin çektiğin çizgilerin geldiği basamaklarda koltuklar olacak zaten. Dolayısıyla 6 sıra kayıp var ve her sıra için 8 kayıptan 48 kayıp yapar. Köşede 96 kayıp. @SaLVaDoR

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena ailesi..emekcilermiz gene cikmislar calisiyorlar.

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Burak

Çevrimdışı yavvuzz

Günaydınlar Herkese ,

Bol icraatli gün olması dileğiyle...

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın arkadaşlar güzel bir gün olsun  :)

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Günaydın arkadaşlar hergün her sayfayı tek tek takip ediyoruz. Bu gece sabah 5.30 kadar çalışıp saat 7.00 da kalkıp mesaiye başladık. Rica etsem biri özet geçebilirmi. En son bi hasta konusunu mabet acıklayacaktı. Orda kalmışım :) :)

Çevrimdışı ilhan

Günaydın arkadaşlar hergün her sayfayı tek tek takip ediyoruz. Bu gece sabah 5.30 kadar çalışıp saat 7.00 da kalkıp mesaiye başladık. Rica etsem biri özet geçebilirmi. En son bi hasta konusunu mabet acıklayacaktı. Orda kalmışım :) :)
Günaydın kardeşim, mabetin yaptığı açıklamaya göre tüm yasal prosedürler  yerine getirilmiş ve olay yargıya intikal etmiş.Dolayısıyle yargı süreci beklenecek. Ayrıca emekçi kardeşimiz asansör boşluğuna değil şaft boşluğuna düşmüş  ve gerekli tüm tedavisi zamanında yapılmış. Obitaş emekçi kardeşimizin ihtiyaçları ile birebir patron seviyesinde ilgileniyormuş ve sağlık durumuda iyiymiş kısaca özetlemeye çalıştım.

Memnunum @aktar_ismail abi :) Genel olarak inşaat buu hızla giderse Ocak ayı içerisinde tüm kaba bitmiş olur diye düşünüyorum. Sen ne diyorsun İsmail abi :)

Ben de ocak ayı içerisinde biter diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Günaydın kardeşim, mabetin yaptığı açıklamaya göre tüm yasal prosedürler  yerine getirilmiş ve olay yargıya intikal etmiş.Dolayısıyle yargı süreci beklenecek. Ayrıca emekçi kardeşimiz asansör boşluğuna değil şaft boşluğuna düşmüş  ve gerekli tüm tedavisi zamanında yapılmış. Obitaş emekçi kardeşimizin ihtiyaçları ile birebir patron seviyesinde ilgileniyormuş ve sağlık durumuda iyiymiş kısaca özetlemeye çalıştım.
Aslında yanlış sordum en son o sayfada kaldım ondan sonra stadla alakalı elle tutulur gelişme varmı diye merak etmiştim. Ama cevap için çok teşekkür ederim Abicim. Saygılar

Çevrimdışı ilhan

Aslında yanlış sordum en son o sayfada kaldım ondan sonra stadla alakalı elle tutulur gelişme varmı diye merak etmiştim. Ama cevap için çok teşekkür ederim Abicim. Saygılar
:ok: Önemli bi gelişme yok takip ettiğim kadarıyla.