Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6705320 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ibrahimktkc

Öncelikle herkese iyi geceler. Wow ve dh den.beri sıkı takipciniz olarak herkese selamlarımı istiyorum. Üyeligim çok yeni olmasa da ilk mesajım olacak bu ve az da olsa sizler gibi değerli insanları ve büyük BEŞİKTAŞ lıları aydinlatabilirsem ne mutlu bana. Öncelikle şunu belirteyim. Sgk da kariyer meslek mensubuyum. Bugün ki olayı duyar duymaz ve yorumları okur okumaz aklıma soru işaretleri takıldı ki bundan bi arkadaş bahsetmiş.( telden alıntı yapamadığım için kısaca bahsedeyim, 4 madde ve sonda iki avukat geçen mesaj) normal şartlarda iş kazaları sonucu kolluk kuvvetleri tarafından tutulan tutanaklar, hastane raporları ve her türlü bilgi ve belge sgk müfettişlerince incelenir, teftiş yapılır, gerekli.ifadeler alınır ve rapora bağlanır. Rapor sonucunda da genellikle is kazası geçiren işçi kusurlu olsa bile yüksek oranda işveren kusurlu bulunarak oranı itibariyle masraflar rücu edilir. Kalıcı bi sakatlık varsa is görememezlik ödeneği bağlanır, ya da raporlu olduğu günler geçici is gorememezlik ödeneği vs vs... şunu da belirtmeliyim ki bu tip olaylarda emekçilerin arkasindayim sonuna kadar. İşçilerin dava hakları vardır ve olmalıdır da. Ancak aklıma takılan şu, bu olay bu şekilde medyaya yansıyıp avukatlar davalar bir anda konuşuluyorsa o olayda iyi niyet aramam. Kaldı ki Sgk acılan tazminat davasını işçi kazanması halinde mahsup yoluna gider. Bir nevi Sgk müfettiş lerince hazırlanan rapor sonucu tazminata bir nevi hak kazanmış olur. Ayrıca bjk_mabet Allah senden her türlü bilgi vs için razı olsun ama keşke sorumluluk dediğin gibi olsa. İs sağlığı ve güvenliği uzmanı sorumludur ama asıl sorumlu işverendir.

Çevrimdışı nurtaç

:ebebe: ya arkadaş bune eski açık sıra sayıları azaldıkça azalıyor biri artık durdursun şu azalmayı :ebebe: :s20:

Çevrimdışı ibrahimktkc

Uykulu uykulu cümleleri toparlayamadiysam affola. Herkese iyi geceler

Çevrimdışı ilhan

Öncelikle herkese iyi geceler. Wow ve dh den.beri sıkı takipciniz olarak herkese selamlarımı istiyorum. Üyeligim çok yeni olmasa da ilk mesajım olacak bu ve az da olsa sizler gibi değerli insanları ve büyük BEŞİKTAŞ lıları aydinlatabilirsem ne mutlu bana. Öncelikle şunu belirteyim. Sgk da kariyer meslek mensubuyum. Bugün ki olayı duyar duymaz ve yorumları okur okumaz aklıma soru işaretleri takıldı ki bundan bi arkadaş bahsetmiş.( telden alıntı yapamadığım için kısaca bahsedeyim, 4 madde ve sonda iki avukat geçen mesaj) normal şartlarda iş kazaları sonucu kolluk kuvvetleri tarafından tutulan tutanaklar, hastane raporları ve her türlü bilgi ve belge sgk müfettişlerince incelenir, teftiş yapılır, gerekli.ifadeler alınır ve rapora bağlanır. Rapor sonucunda da genellikle is kazası geçiren işçi kusurlu olsa bile yüksek oranda işveren kusurlu bulunarak oranı itibariyle masraflar rücu edilir. Kalıcı bi sakatlık varsa is görememezlik ödeneği bağlanır, ya da raporlu olduğu günler geçici is gorememezlik ödeneği vs vs... şunu da belirtmeliyim ki bu tip olaylarda emekçilerin arkasindayim sonuna kadar. İşçilerin dava hakları vardır ve olmalıdır da. Ancak aklıma takılan şu, bu olay bu şekilde medyaya yansıyıp avukatlar davalar bir anda konuşuluyorsa o olayda iyi niyet aramam. Kaldı ki Sgk acılan tazminat davasını işçi kazanması halinde mahsup yoluna gider. Bir nevi Sgk müfettiş lerince hazırlanan rapor sonucu tazminata bir nevi hak kazanmış olur. Ayrıca bjk_mabet Allah senden her türlü bilgi vs için razı olsun ama keşke sorumluluk dediğin gibi olsa. İs sağlığı ve güvenliği uzmanı sorumludur ama asıl sorumlu işverendir.
Meslektaşım  :hosgeldin

Çevrimdışı FARUK

bence onun parasınıda alıyorlardır gibime geliyor çünkü firmalara yaptıkları işçilik üzerinden para veriyoruz o vinçleride işçilige dahil ediyorlardır tabi @bjk_mabet biliyordur işin aslını benimki tahmin sadece aydınlatırsa çok makbule geçer
sanmıyorum hocam vinç işi firmalara ait sadece çelik desteklerin yerleştirilmesi için gelen vinci bjk inşaat aş kiralıyor.

Çevrimdışı ibrahimktkc

Çevrimdışı TØLGA

:D passolig diyom yardım diyom konusu yok diyom yokmu yardımcı olacak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

efe kardeşim numaralı yeni açık bağlantısı betonlandı mı :)

hayır abi oraya başlamadılar bekliyoruz ama bu gece olmayabilir betonlama eski açıktan dolayı ben betonlanacağını umuyordum ama numaralıya geçtiler :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

:D passolig diyom yardım diyom konusu yok diyom yokmu yardımcı olacak

genel sohbette başlık ordab bakabilirsin no pasarana pm at :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı melofaz

ben pek seçemedim bunların ne oldugunu çözebilen varmı???  :alala:
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı ALI RIZA

nere betonlanıyor Yeni açık numaralı birleşimi mi_?

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı mesut

arkadaşlar önceki sayfalarda iş kazası ile ilgili bazı soru ve yorumlar yapılmış. bu konuda elimden geldiğince bilgilendireyim sizi.

iş kazalarında işverenin hiçbir kusuru bulunmasa dahi hukukumuzda "kusursuz sorumluluk" kavramı vardır. bu sadece iş alanında değil örneğin bir hayvanın üçüncü bir şahsın malına veya canına zararından dolayı "hayvan bakanların sorumluluğu" veya ebeveynlerin çocuklarının verdiği zararlardan kaynaklı sorumlulukları olduğu gibi. neyse konuyu çok dağıtmayayım bir iş kazasında işverenin hiçbir kusur olmasa da kusursuz sorumluluk kavramı onu yine sorumlu yapar.

diyeceksiniz ki işçinin hiç mi günahı yok? tabi ki yasa bunu da göz önüne alıyor.
(bu arada ek olarak işverenin kusursuz sorumluluğundan bahsedebilmek için işverenin o işyerinde herhangi bir kaza olmaması için tüm önlemleri almış olması ve bununla birlikte alınan tüm bu önlemlere rağmen o kazanın gerçekleşmesini engelleme şansına sahip olmaması gerekir. yani işveren işçilere iş öncesi ve iş sırasında gerekli güvenlik eğitimlerini vermeli, o işin korunaklı bir şekilde yapılması için işçinin kullanması ve giymesi gereken tüm malzemeyi sağlaması vs vs. ve hatta iş kazası gerçekleştikten sonra işçide meydana gelen zararı minumuma indirmek için gerekli tüm tedbirler, tedavi vs)

bir türlü ana noktaya gelemedim de yazdıkça yazılır hukuk çok geniş bir kavram. mesela önceki sayfalarda mabet işçinin işyerinde intihar edecek yer bile bulamaması gerekir şeklinde bir şey yazmış. bu doğrudur. şöyle ki işçi işyerinde intihar etse bile şartları gerçekleşmişse bu iş kazası sayılır. neyse bunun detayına girmeyeyim.

neyse bizim olayımızda diyelim ki işveren üzerine düşen tüm sorumluluğu yerine getirdi iş kazasında bir kusur yok. bu durumda işverenin kusursuz sorumluluğuna gidilir. ancak tüm iş kazalarında işveren ister kusursuz ister kusurlu olsun işçinin de o iş kazasının gerçekleşmesinde bir kusuru var mı ona bakılır.

bu da iş kazası sonrası düzenlenen raporlar vs. ve en sonunda mahkemede tekrar bir bilirkişi raporu alınır. bilirkişi raporunda atıyorum %80 işveren %20 işçi kusurludur derse işçiye ödenecek tazminat miktarında bu kusur oranları dikkate alınır. işverenin kusursuz olduğu daha doğrusu kusursuz sorumlu olduğu hallerde kusur oranlarında işçi aleyhine artış olur. atıyorum %30 işveren %70 işçi gibi.

bu anlattığım olayın hukuki boyutu. iş kazasından dolayı açılan ceza davasında ise işte o kusursuzluk hali işverenin ceza almasını engelleyebilir. aklıma geldiğince yazdım umarım anlatabilmişimdir.

Çevrimdışı melofaz

nere betonlanıyor Yeni açık numaralı birleşimi mi_?

eski açık kameranın tam önü biraz daha net olsaydı kamera tam olacaktı ama bununla idare edicez artık :D :D

Çevrimdışı Efe

günlerden 30 aylül kaldı 3 ay yıl sonuna artık son bi gayret lazım 90 gün  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Adını hatırlamıyorum ama elektrik ünitelerinden birkaçı.

Çevrimdışı SDemirsoy

elektrik ile ilgili aletler hocam geçenlerde paylaşışdı işin ehli olanlar detay verir :)

Çevrimdışı Efe

elektirik hücreleri diyorlar onuda öğrendik sonunda :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı melofaz

elektrik ile ilgili aletler hocam geçenlerde paylaşışdı işin ehli olanlar detay verir :)

kaçırmışım demekki :D teşekkur ediyorum

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Vodafone Arena 29.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimiçi Necmi

bence onun parasınıda alıyorlardır gibime geliyor çünkü firmalara yaptıkları işçilik üzerinden para veriyoruz o vinçleride işçilige dahil ediyorlardır tabi @bjk_mabet biliyordur işin aslını benimki tahmin sadece aydınlatırsa çok makbule geçer
firmaların anlaşmalarının içinde vinçte var Beşiktaş ödemiyor paletli vincin kirasınıda Beşiktaş ödemiyor Beşiktaş işveren firma işi taşörenlere verir taşörende uygulamayı nasıl yapmak isterse yapar sen sadece şartnamede minimum malzeme miktarını belirtirsin süreni koyarsın gerisi firmalara kalmış @melofaz

Çevrimdışı melofaz

teşekurler bilgiler için kameranın yeri ile ilgili birşeyler varmı 3-4 gün giremedim o arada baya bişey kaçırmışım heralde :D