Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6703549 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yavvuzz

tum bilgiler ve aciklamalar icin tesekkurler . Bayramdan sonra kaba bitmeden tatil yok herhalde daha :)

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta tabla başlamamış kolonlara beton attılar biraz önce en son gördüğümde ordan numaralıya geçmişler bu gece atmayacaklar o zaman yeni açığı bende sevinmiştim ama bellide olmaz daha erken geceye bakalım birde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

tum bilgiler ve aciklamalar icin tesekkurler . Bayramdan sonra kaba bitmeden tatil yok herhalde daha :)
kaba bitmeden huzur yok...

Çevrimdışı ilhan

Rica ederim zaten tek amacım bu olabildiğince doğru bilgiyi ve belgeyi paylaşabilmek  :)
bjk_mabet kardeşim bilgilendirme için teşekkürler.Bende çalıştığım Kurum itibariyle (SGK) iş kazaları ve meslek hastalıkları konusuna vakıf biri sayılırım. Öncelikle emekçi kardeşimize çok çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Bundan sonra ki süreç Çalışma Bakanlığı İŞ Müfettişlerinin düzenleyeceği  inceleme raporu doğrultusunda şekillenecektir. O gün ki çalışma sahasında güvenlikle ilgili alınan tedbirler yeterli ise Yargıdan herhangi bir maddi manevi yaptırım kararı çıkmaz.
İnşallah bundan sonra da çalışan emekçilerimizin başına böyle kazalar gelmez.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

@anilt aktar bölümünde baş ağrıları için bölüm var :) neyse konumuza dönelim, Obitaş'tan memnun musun Anıl?  :lol:
Memnunum @aktar_ismail abi :) Genel olarak inşaat buu hızla giderse Ocak ayı içerisinde tüm kaba bitmiş olur diye düşünüyorum. Sen ne diyorsun İsmail abi :)

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

eski acik bitene Kadar nöbet tutacam..siz yatabilirsiniz  :super:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Efe

numaralıda anladığım kadarıyla merdivenlere beton atıyorlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Hafta sonundaki açığı kapatıyorlar

evt numralı tabla eski açık tabla artık bitti geriye yeni açık tabla ve numaralı 2 kiriş ve tablası kaldı 3 gün içinde betonlanacağını düşünüyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski acik bitene Kadar nöbet tutacam..siz yatabilirsiniz  :super:

bende 2.30 a kadar bakacağım yeni açıkla ilgili gelişme olacak mı
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Google'dan Vodafone Arena diye aratınca Mustafa kardeşimizin bloğu 3.sıradaki arama sonucunda çıkıyor, ilk sırada resmi site,ikinciside vikipedia.Emekler hiç bir zaman karşılıksız kalmaz.  :ok:

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

sana helal olsun diyim ne denirki baska..stat acildiginda nasip olurda gelebilirsem burdakilerle beraber bu stata mac izlemek isterim ona göre  :icool:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Arkadaşlar kafama bir şey takıldı bu resimde kırmızı ile işaretlediğim basamak basamak alçalan bölgeler ne olacak takılan prekasta bakılırsa o alçalan kısımlara prekast gelmeyecek sanırım o bölgelerde nasıl bir çalışma olacak ?

Çevrimdışı Fatih

Akyazi'da yapilan testere kirisleri bizimkisinden boyut olarak kucuk mu? Resimlerde cok kucukmus gibi duruyor... Kabayi da bitirmisler neredeyse, para gani olunca...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

Akyazi'da yapilan testere kirisleri bizimkisinden boyut olarak kucuk mu? Resimlerde cok kucukmus gibi duruyor... Kabayi da bitirmisler neredeyse, para gani olunca...
evet cok ince  onların testere kirişler devlet yapıyo normaldir  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı melofaz

para faktörüde var tabikide onlarda  her tarafta çalışma yapılabiliyordu trafik derdi yok harfiyat derdi yok  biz bir yandan harfiyat çektik bir yandan betonlama yaptık daha hala sıkıntı yazıyoruz fışkırtıcılar tam manevra yapamıyor bazı kısımları boş bırakıyoruz beton atabilmek için
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

ysariusta

• Ziyaretçi

Gözünüzün önünde beton atıyorlar izlemesi çok keyifli oldu. Eren koptum gülmekten dev ekranda beton izlemek enteresan fikir. Bende eski açık 2. Tablayı öyle izleyeceğim.  :evillol:

Çevrimdışı dorukkaymak

beyler boru vinç e çarpacak nerdeyse
Benim için şu maç efsanedir, o zamanlar izleyemesemde artık ne zaman izlesem değişik bir mutluluk, heyecan veriyor. Özellikle ikinci golden önce atak gelişirken taraftarın seninin kademe kademe artması  :sevinc :sevinc

Mactaydim :)

Çevrimdışı TØLGA

passolig ile ilgili bir başlık var mı ben bulamadımda ?? birşeyler sorucam bu işlerden anlayan varsa pm atabilirmi :)
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2014, 23:38:25 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı melofaz

kapalı prekastları bitince çiçeklerin 2 vinci sökülemezmi onun işlerinide paletli yapabilir diye tahmin ediyorum  boşuna kule vincede para vermeyelim zaten 2 vincin etki alanında öle pek bir çalışma kalmadı gibi @bjk_mabet @Necmi abi olabilirmi böle bir şey

Çevrimdışı FARUK

kapalı prekastları bitince çiçeklerin 2 vinci sökülemezmi onun işlerinide paletli yapabilir diye tahmin ediyorum  boşuna kule vincede para vermeyelim zaten 2 vincin etki alanında öle pek bir çalışma kalmadı gibi @bjk_mabet @Necmi abi olabilirmi böle bir şey
şuan ki vinçler çiçeklerin kendi vinçleri kira maliyeti yok sanırım kiralık olan kapalı orta kısımdaki ilk vinç ti

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi nerdesin bak kapalı prekastlar tepeye kadar fullemişler senin için bide @SDemirsoy için :)
burdayım geldim paşam  :)

Çevrimdışı melofaz

bence onun parasınıda alıyorlardır gibime geliyor çünkü firmalara yaptıkları işçilik üzerinden para veriyoruz o vinçleride işçilige dahil ediyorlardır tabi @bjk_mabet biliyordur işin aslını benimki tahmin sadece aydınlatırsa çok makbule geçer

Çevrimdışı ahmet türker

efe kardeşim numaralı yeni açık bağlantısı betonlandı mı :)