Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6703191 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Efe abi emin misin yeni açıkta çalışma olduğuna ben bir şey göremiyorum ?? :alala: :alala:

bitmiştir artık akşam oldu ama betona hazır dönüş bölümü bu gece beton olacak gibi orda da :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Allahim sana coming..su Güzellige bak Kafayi yicem  :ebebe: ..Her baktigimda tek dedigim sey su..seyiniz Yiyorsa bu stada gelirsiniz ey ezik büzük besiktas düsmanlari  :super:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Eylül 2014, 19:35:10
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Allahim sana coming..su Güzellige bak Kafayi yicem  :ebebe: ..Her baktigimda tek dedigim sey su..seyiniz Yiyorsa bu stada gelirsiniz ey ezik büzük besiktas düsmanlari  :super:
durdurmak yavaşlatmak Beşiktaşımıza zarar vermek için ellerinden geleni yapıyolar ama başaramayacaklar  :super: :super: :super:

Çevrimdışı SDemirsoy

Rica ederim arkadaşlar Mustafanın yerini tutmasa da elimizden geleni yaparız herşey Beşiktaş İçin

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Eylül 2014, 19:40:26
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Rica ederim arkadaşlar Mustafanın yerini tutmasa da elimizden geleni yaparız herşey Beşiktaş İçin
kanka ellerine sağlık teşekkürler  :claps:

Çevrimdışı Efe

2 fışkırtıcı ard arda giriş yapıyor  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

@SDemirsoy eline sağlık bu arada eski açıkta testereler birbirine ortadan bağlanıyor yanlış görmediysem ince işçilikte içerde hiç yok gibi alt kat loca katı öyle boş boş duruyo

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evet hızlıca yerlerini aldılar bu gece betona doyacağız numaralı yeni açık birleşiyor eski açık tablada baya büyük bu arada :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evt fışkırdaklar kalkmaya başladı havaya :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı If Else

27 - 29 Eylül | İki Günlük Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2014, 19:59:27 If Else ]
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ahmet türker

çok teşekkürler eline sağlık kardeşim :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

ne maçtı. şuan şöyle stadımız+taraftarımız olsa garanti şampiyonduk.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

eski açıktakide göründü :ebebe:
sabaha kadar biterse yarın mustafanın fotolarında görürüz :)

Çevrimdışı Tolga

ne maçtı. şuan şöyle stadımız+taraftarımız olsa garanti şampiyonduk.
insanın tüyleri diken diken oluyor gerçekten de çok haklısın o yüzden bir an evvel stadımıza kavuşmamız lazım
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

@eren_viyanaBJK  harbiden güzel görünüyor Eren

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese iyi aksamlar , son maci dun gibi hatirliyorum . İnsallah daha iyi atmosferlerde daha guzel maclar cikaricaz. Kaza geciren emektara da klubede gecmis olsun . Allah bir daha gostermesin boyle aksakliklar..

Çevrimdışı Yankee

eski açıkta beton başlamış çok güzel :) yeni açıkta mikser göremedim ama ben orada olucak mı acaba bu akşam betonlama ?

Çevrimdışı Burak

Benim için şu maç efsanedir, o zamanlar izleyemesemde artık ne zaman izlesem değişik bir mutluluk, heyecan veriyor. Özellikle ikinci golden önce atak gelişirken taraftarın seninin kademe kademe artması  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Deniz

Kaza olayı ile ilgili birçok detay var bence konuşulması gereken:

1)bu gazeteci bozuntusu bu olayı nasıl haber almış?Bizim gibi gece gündüz stadla yatıp kalkan adamların bile haberi yokken nasıl oldu da bu adam bu olayı duydu?

2)İşçi şikayetçi olmuş,şikayetçi olduğu firmalardan biri de Beşiktaş İnş AŞ.Bu olayın ne gibi yaptırımları olabilir bize karşı ?

3)Resmi Site nasıl olur da yalan açıklama yapar ?Bu açıklamaya kim yaptırdıysa çıksın ya düzeltsin ya da istifa etsin.Kamuoyunu yanlış bilgilendirmek ağır suçtur.Mabet gibi olayı doğru ve düzgün şekilde anlatsalar ne kaybederlerdi?Adımız yalancıya çıktı.

4)Mabetin yazdıklarına göre işçi suçlu olan taraf.Tüm stadın her köşesini tek tek aydınlatamayız gece vakti kendisi bilmediği yoldan gitmiş.Bir diğer ayrıntı da şikayetçi olan işçi 2 tane avukatı nasıl tuttu ?Ve avukatlar istanbuldan yani işçi avukatları değil avukatlar işçiyi bulmuş.Bizimle uğraşan kim?

Özellikle 4. maddedeki olaya dikkat etmenizi öneriyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Konu dışı bilgilendirme  :D

Kirazı denedim ve gayet başarılı oldu :D Migreni olan için önerin nedir @aktar_ismail abi ?