Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698172 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Necmi

arkadaşlar @Efe @Necmi konya stadi 42000 kişilik bizim stad bundan ufakmi bana daha büyük gibi görünüyor?
banada daha büyük görünüyor :D bizim stadımız fenerin stadındanda büyük :evillol: takmayın bu kapasiteye gün olur devran döner hem büyük boş stadda
oynamak yerine (dünkü gibi) küçük ama dolu stadda oynamak daha iyidir. @drango

Çevrimdışı Necmi

necmi abim sağolasın 85 de çıktık hemen stadın önünde sefaköy minibüsleri vardı çok rahat gittik ben vedalaştım o ara seni göremedim. eve giderken dediki bizim ufaklık baba ben bile bahçede oynarken en az üç gol atıyorum bizim takım bir tane attı bekledi sonrada gol yedi of yaaa :)  5 yaşında anladı rahatsızlığı inş takımın başındakilerde anlar.
nasıl üşümemiştir inşallah dün hava bayağı sertti keşke söyleseydin birimiz geçerken seni bırakırdık benim aklıma maç sonu geldi bakındım seni göremedim @swiper1979

Çevrimdışı Tolga

konu dışı ama antalyadaki stad baya ilerlemiş çatı işlerine başlamışlar 2.yarıya belki yetişebilir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

Arkadaslar son zamanlarda sorularima cevap alamiyorum bana karsi bir olumsuzlukmu var forumda?
ne zaman soru sordun görmedim :alala: gördüğüm ilk sorunada cevap verdim :D bence soruların maç günlerine denk geliyor o yüzden dikkatten kaçıyordur @drango

Çevrimdışı ahmet türker

Konya stadıyla bizim Vodafone arena arasinda bir veri varmi?
konya stadından ortalamada 9-10  sıra fazla bizim stad.onların alt tribünleri 14- 17 sıra bizim stad 26-28 sıra. :)

Çevrimiçi Rasim

ne zaman soru sordun görmedim :alala: gördüğüm ilk sorunada cevap verdim :D bence soruların maç günlerine denk geliyor o yüzden dikkatten kaçıyordur @drango
konya stadından ortalamada 9-10  sıra fazla bizim stad.onların alt tribünleri 14- 17 sıra bizim stad 26-28 sıra. :)
Sagolun abilerim cevaplariniz için. :super:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Abi anlayamadim :alala: onlarin koltuklarmi küçük nasil 42000 oluyor suanda ligtv'de maclari var stad bana cok ufak geldi hani 32-33000 mis gibi geldi bana.
Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmet türker

Abi anlayamadim :alala: onlarin koltuklarmi küçük nasil 42000 oluyor suanda ligtv'de maclari var stad bana cok ufak geldi hani 32-33000 mis gibi geldi bana.
bu soruya cevabı en iyi necmi kardeşim verir ,benim bildiğim konya stadı 42 042 kişilik ,bizim stad 42 000 üzeri ama resmi rakamlarda 42 000 geçiyor. :)

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

konya stadin bizimkinden kücük gözükmesinin en büyük sebebi bizde iki kat loca var onlarin birinci loca kati bile bizimki kadar yüksek degil. gibi.

Çevrimdışı Efe

Konya stadıyla bizim Vodafone arena arasinda bir veri varmi?
Bizim stadimiz sira sayisi olarak konyadan buyuk zaten kapasite sinirlamadan dolayi 42 bin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Rasim

banada daha büyük görünüyor :D bizim stadımız fenerin stadındanda büyük :evillol: takmayın bu kapasiteye gün olur devran döner hem büyük boş stadda
oynamak yerine (dünkü gibi) küçük ama dolu stadda oynamak daha iyidir. @drango
aynen katılıyorum yalnız basari geldikçe kapasite sorun teşkil edebilir anitlar kurulumu beldiyemi simdi izin vermediyse ozamanda zorluk cikarir diye tahmin ediyorum. :s20:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Bizim stadimiz sira sayisi olarak konyadan buyuk zaten kapasite sinirlamadan dolayi 42 bin
nasil olacak prekastlar bosmu kalcak?
Beşiktaş!

Çevrimdışı SDemirsoy

Bi foto atalım bari çalışmalar sürüyor 1 saat önce ordaydım

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

eee acilmiyo? :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı SDemirsoy

Çıkmadı foto galiba :alala: tek tek atım  :Dtelden atıom

Çevrimdışı ZEKI

@SDemirsoy samet fotograflar 0 kb gozukuyor  acilmiyor haberin olsun

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı SDemirsoy

ArenaBesiktas twitter hesabına atıyım oradan alabilirmisiniz göndereniyorum telden

Çevrimdışı SDemirsoy

Twitterda var arkadaşlar ArenaBeşiktaş hesabından

Çevrimdışı Efe

Numaralida beton var tablami kolonmu secemedim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK