Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697105 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Sordum da gözden kaçtı,tam kış zamanı üst kat kirişlerini yapmamız gerekecek yağmurlu havalarda üst katta çalışılamıyor iş güvenliği sebebiyle nasıl yapacaz biz üstü ?

bu 1-2 günlük fırtınalı havalarda olur diğer türlü ufak yağıslarda devam edilir çok sıkıntı yaratmaz çözüm kaybedilen zamanı alt taraflar bitmeye yakın üst taraflardaki işçi sayısını yükseltmek başkada çaresi yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

bu 1-2 günlük fırtınalı havalarda olur diğer türlü ufak yağıslarda devam edilir çok sıkıntı yaratmaz çözüm kaybedilen zamanı alt taraflar bitmeye yakın üst taraflardaki işçi sayısını yükseltmek başkada çaresi yok :)
İşçi sayısını yükseltecez tabi ama bu kış geçen kış gibi olmayacak çok belli yağışlı bir kış bizi bekliyor insan ister istemez endişe ediyor ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Sordum da gözden kaçtı,tam kış zamanı üst kat kirişlerini yapmamız gerekecek yağmurlu havalarda üst katta çalışılamıyor iş güvenliği sebebiyle nasıl yapacaz biz üstü ?
niye Deniz bütün kış yağmurmu yağıyor enfazla yağmurdan etkileneceğimiz gün sayısı 15 dir kış boyunca

Çevrimdışı Efe

İşçi sayısını yükseltecez tabi ama bu kış geçen kış gibi olmayacak çok belli yağışlı bir kış bizi bekliyor insan ister istemez endişe ediyor ..

istanbulda kış aralık sonu başlar o zamana kadar stadı bitirmek gerek yüksek oranda diğer kalan yerlerde hava el verdiğince bitirilir hava çok büyük problem açmaz kar yağmadığı sürece daha sert kış için en az 3 ay var bu sürede bitişe yaklaşırız iyicene :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

niye Deniz bütün kış yağmurmu yağıyor enfazla yağmurdan etkileneceğimiz gün sayısı 15 dir kış boyunca
15 az sanki @Necmi abi  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

istanbulda kış aralık sonu başlar o zamana kadar stadı bitirmek gerek yüksek oranda diğer kalan yerlerde hava el verdiğince bitirilir hava çok büyük problem açmaz kar yağmadığı sürece daha sert kış için en az 3 ay var bu sürede bitişe yaklaşırız iyicene :)
Aralık sonu kaba biterse pek sıkıntı yaşamayız zaten keşke bitse :).Ama bana şubata doğru iş gidiyor gibi geliyor

Çevrimdışı Volkan Başaran

Yağmurda yağsın kışta olsun..

yıkanmaya su kalmayacak..

stat açılsın 1 ay geç..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Yağmurda yağsın kışta olsun..

yıkanmaya su kalmayacak..

stat açılsın 1 ay geç..
Kışa kadar kabayı bitirelim sonra istediği kadar yağsın  :)

Çevrimiçi Necmi

15 az sanki @Necmi abi  :alala:
ben 49 yıldır istanbuldayım öyle dediğin gibi kışı iki defa yaşadım oda kar yağışıydı ama yağmur öyle etkilemez daha fazla gün yağmur yağabilirde inşaatı etkileyecek gibide en fazla 15 gün olur Efenin dediği gibi öyle yağışı biraz ocakta ağırlıkla martta alır zaten o zamana kadar kaba bitmezse gecikmenin sorumluluğu yağmura yüklenmez :D

Çevrimdışı Deniz

ben 49 yıldır istanbuldayım öyle dediğin gibi kışı iki defa yaşadım oda kar yağışıydı ama yağmur öyle etkilemez daha fazla gün yağmur yağabilirde inşaatı etkileyecek gibide en fazla 15 gün olur Efenin dediği gibi öyle yağışı biraz ocakta ağırlıkla martta alır zaten o zamana kadar kaba bitmezse gecikmenin sorumluluğu yağmura yüklenmez :D
biz kabayı bitirelim de sonra istediği kadar yağsın su da lazım :)

Çevrimdışı Efe

biter biter merak etme yıl başı hepimiz burdayız ölmez sağ kalırsak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

su önemli geçen gün bir kesildi felç olduk susuzluk şehir sağlığını tehdit eder emin ol bizim kabayı bitirmemizden daha önemli yağsın bir an önce su havzaları dolsun stad nasıl olsa yapılır insan sağlığı daha önemli :tabe:

Çevrimdışı manyak1903

Proje var..
1 milyon passo kart al 17 milyon lira destek ol..

bu syede her maç full çek.

her maç 2 milyon net kazandır. 20 maçta 40 milyon..
stat dolması ve fazla para için proje senin sanırım.

neden 17 milyonu kartı alıp veriyoruz ? 17 milyonluk desteği direkt kulübe yapamıyoruz.Bunun yolları neden araştırılmıyor.

ayrıca fb maçını hatırlayalım tekrardan.100 bin ceza ödeyerek gelecek gelir kaybı kimin sorumluluğunda ? sadece bölünelim ,birilerini hain ilan edelim.

İlla yardım için Beşiktaşla araya bir şey mi koymak gerekiyor ?

http://www.milliyet.com.tr/bakanlik-tan-orman-a-yalanlama-besiktas-1946815-skorerhaber/

Bu aciklama cok canimi sıktı.

şom ağızlı mıyım yoksa gerçekten ilerisi hakkında sağlam görüşlerim mi var bilemedim.şom değil de önceden söylediklerime önlem alınmıyor,alınmadığı içinde böyle oluyor diyeyim ben.bu böyle yıllarca süregelen bir şey oldu çıktı.kafayı yedim artık.söyle söyle bir şey değişmesin.

------

%25 alıyormuş ,devlet de %18 kdv alıyordur.

ben bir şey rica edeceğim.Vodafone forma ve stat için sponsorluklarda birisi bana +KDV li kaynak gösterebilir mi ?

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı BULUT10

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin arkadaslar
an itibariyle stadimiz emekcileirmiz bu yagmurda calisiyorlar.  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

Proje var

Kaldır passoyu herkes gitsin istediği gibi maçını izlesin stadlar eskisi gibi dolsun

Passosuz Arsenal maçında olduğu gibi 60 bin kişi doldursun

Neden inat ediyorsun ki kaybeden senin takımın oluyor

Sadece Beşiktaş mı ?

Kimse almıyor,alan da maça gitmiyor.

Türkiyedeki sporun içindeki bütün yorumcular bunun yanlış olduğunu,futbolu bitireceğini söyledikçe başka suçlu aramak niye?

Evet suçlu aranır hemen de ilk fırsatta suçlu Beşiktaş taraftarı,suçlu Forza zaten bu düzeni dayatanlar değil;

PTT 1. Lig'de oynanan Gaziantep BŞB-Boluspor maçını sadece 50 kişi izledi. suçlusu forza

Hatta bunun da suçlusu forza :)

Geçiniz efendim yanlışa yanlış denir ona buna suçlu bulmaya gerek yok.

-1903

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

ne komik beşiktaş kart olsaydıda olay çıkarıp beleş bilet alamayacaktı birileri yani oda protesto edilecekti

Çevrimdışı ilhan mansız

ne komik beşiktaş kart olsaydıda olay çıkarıp beleş bilet alamayacaktı birileri yani oda protesto edilecekti
+1903 gerçekleri bilen biliyor

Çevrimdışı Efe

Çalismalar eski acik tabla yeni acik tabla ve numarali tablada suruyor suan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Çalismalar eski acik tabla yeni acik tabla ve numarali tablada suruyor suan :)
günaydın arkadaşlar ,efe kardeşim bu havada çalışan emekçi kardeşlerimize allah yardım etsin işleri inanılmaz zor.

Çevrimdışı Fatih

BJK Kart protesto edilmedi... Kulube %35'lerde para giriyorken, karti saglayan kuruma %65'lerde para giriyor... Kimse bunun boyle olmasini istemedi... Karti yapan sirketle FO'nun bir baglantisi vardi sanirim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Vodafone Arena 27.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Salih A.

BJK Kart protesto edilmedi... Kulube %35'lerde para giriyorken, karti saglayan kuruma %65'lerde para giriyor... Kimse bunun boyle olmasini istemedi... Karti yapan sirketle FO'nun bir baglantisi vardi sanirim...
bağlantı?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

günaydın arkadaşlar ,efe kardeşim bu havada çalışan emekçi kardeşlerimize allah yardım etsin işleri inanılmaz zor.
Aynen abi ben sahaya yagmur varken girdim 2 kere yurunmuyor camurdan adamlar bide calisiyor demir falan tasiyorlar Allah yardim etsin hepsine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Rasim

Forum ahalisi dünkü macin etkisinden cikamadi daha herhalde... :s20:
Beşiktaş!