Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6696576 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Beyler Passo ile ilgili yorumları bende dahil alttaki linkten devam edelim yazılar silinecektir haberiniz olsun...
http://besiktasarena.com/index.php?topic=189.150

Çevrimdışı Deniz

Neyse stad konusunu daha fazla kirletmeye gerek yok.Zaman gösterdi ki sistem yanlış,taraftar haklı.Yine zaman bu sistemin nasıl değiştirileceğini bize gösterecektir.Biz düşüneceğimize bırakalım kulüp başkanları düşünsün biz stad konusuna dönelim  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Yağmur yağarken üst kat testere kirişlerinin yapılmasının iş güvenliği açısından imkanı yok.Kış zamanı nasıl yapacaz bunu ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çiçeklerin kapalı tarafındaki vinci çalışıyor gelen malzeyi taşıyor büyük ihtimal :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evet bu kadar geyik yeter stad haricinde atılan tüm mesajlar silinecektir konuşmak isteyenler muhabbet cafe sizi bekler
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2014, 00:31:23 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 00:25:43
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Efe abi bayrama kadar nereler yapilir sence hangi tablalar biter bir de yeni acik başka sütun olur mu bayrama kadar sence ???

Çevrimdışı Efe

@Efe abi bayrama kadar nereler yapilir sence hangi tablalar biter bir de yeni acik başka sütun olur mu bayrama kadar sence ???

yeni açıkta 7 sütün bitti 2 tanesinin daha demir iskeleti hazır onlarda hafta içi yerlerine konur diye düşünüyorum numaralı loca tablası yeni açık numaralı birleşimi 6 kiriş ve tablası eski açık tabla ve numaralı 2 kiriş ve tablası bayrama kadar betonlanacak gibi görünüyor hafta içi bunlar bitecektir yeterlide olacak zaten büyük bi iş yükü kalkmış olacak bayram dönüşü daha net bi yükseliş göreceğiz inşallah 9 ve 10. eski açık üst tesetere kirişleride betonlanacaktır bu 5 gün içinde :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 00:35:33
Paydos perşembe günümu verilecek kesin biliyor muyuz bir de emekçilerin dönüştarihi hemen bayramin 5.günümu olacak yoksa 1 hafta on günü bulur mu ?? Bir de bayram da isler.devam edecekmiş muhabbeti doğru mu ???

Çevrimdışı Efe

Paydos perşembe günümu verilecek kesin biliyor muyuz bir de emekçilerin dönüştarihi hemen bayramin 5.günümu olacak yoksa 1 hafta on günü bulur mu ?? Bir de bayram da isler.devam edecekmiş muhabbeti doğru mu ???

bu sorularını ancak mabet cevaplar ama şuan pek cevap verecek hali yoktur soğuk ve yağmuru yedikten sonra anca yarına bu soruları cevaplar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bende geliyorum maça ufaklığıda getircem inşallah yollarda perişan olmaz çocuk.
@swiper1979 maç çıkışı göremedim seni yavru kartalı öp benim yerime resminide foruma atıyorumki bu gün gelmeyen yaz kartallarının yüzü kızarır belki  :bandit: bakındım sana arabalardan birinde yer bulurduk ama hangi ara gittin farketmedim

Çevrimdışı Efe

@swiper1979 maç çıkışı göremedim seni yavru kartalı öp benim yerime resminide foruma atıyorumki bu gün gelmeyen yaz kartallarının yüzü kızarır belki  :bandit: bakındım sana arabalardan birinde yer bulurduk ama hangi ara gittin farketmedim

çocuğu iyi sarmış helal olsun diyelim beşiktaşlı olmak böyle bişey :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 00:43:02
:claps: saygi.duyuyorum ,ayrıca bugün giden  tüm Beşiktaş taraftakinin eli öpülür o soğukta rüzgarda maça gidenler buyuksunuz

Çevrimdışı If Else

Abi ağzına sağlık. İstanbuldaki maçları sallamayan Beşiktaşlılara kızgınım bu aralar  :akuma: Biz şehir dışındakiler stadyumu bomboş görünce resmen çıldırıyoruz. Hele bu takıma destek çıkılması gerekirken...  :s20:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 00:57:44
Konu dısi ama sormam gerek bu ankaradaki Beşiktaş arena forumcularin etkinlik muhabbeti nerden donuyor ??

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Efe

hava raporu yarında yağmurun çok etkili olacağını söylüyor pazartesiden itibaren hava normale dönecek 4 gün iyi çalışmayla bayrama gireriz inşallah su ihtiyacıda giderilmeye başlandı bu tarz sistemlerin çokça gelmesi lazım artık istabulda su bitiyor su bitmeye yakın betonda gelmez :icool: o yüzden inşaatla parelel yağışlarında çok iyi gitmesi lazım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Her yağmurda inşaat böyle yavaşlar mı @Efe ?

abi bu yağmur çok sert geldi bu sefer yolda yürünmüyor bile çalışanlar nasıl çalışsın hava sert rüzgarlı mecbur yavaşladı yarında bu şekilde ama hep bu şekilde olacak diye bişey yok bu 3 ay içinde bu tarz yağmurlar olacak hep bu şekilde sert olmayacaktır çalışma durumu çok fazla etkilenmez bence  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Konu dısi ama sormam gerek bu ankaradaki Beşiktaş arena forumcularin etkinlik muhabbeti nerden donuyor ??
daha dönen bişey yok  :s20: :s20: :s20: :s20:

abi bu yağmur çok sert geldi bu sefer yolda yürünmüyor bile çalışanlar nasıl çalışsın hava sert rüzgarlı mecbur yavaşladı yarında bu şekilde ama hep bu şekilde olacak diye bişey yok bu 3 ay içinde bu tarz yağmurlar olacak hep bu şekilde sert olmayacaktır çalışma durumu çok fazla etkilenmez bence  :)
Evet aşırı bir yağmur ve fırtına var. 

Çevrimiçi Necmi

mustafa kardeşim bu gün fotoya gittimi acaba ,bilen var mı. :alala:
Ben bu gün stada gittiğim halde çekemedim çok yağmur yağıyordu bjk_mabetede sordum bir iki kolon betonlanabilmiş iş güvenliği nedeniyle çalışma durdurulmuş sadece içerlerde çalışma varmış doğrusuda bu zaten ıslak plywoodlar çok kaygan olur olmadık iş kazalarına sebep olur @ahmet türker o yüzden ıslanıpta resim çekmeye gerek yoktu birde yerlere eyilerek çekildiği için çamur içinde kalınır bu günlük hoş görün zaten gazilerde oturduk kimse stada bakalım demedi :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Sordum da gözden kaçtı,tam kış zamanı üst kat kirişlerini yapmamız gerekecek yağmurlu havalarda üst katta çalışılamıyor iş güvenliği sebebiyle nasıl yapacaz biz üstü ?