Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693001 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

pazar gününü saymazsak 5 çalışma günleri var günde 6 tane taksalar 30 prekast eder .kapalı baya bir ortaya çıkacak gibi gözüküyor değerli kardeşim. :ok:
Pazarda calisirlar abi bi bitirme olayi olacaksa ust tarafi ama bi bolum kalir heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Pazarda calisirlar abi bi bitirme olayi olacaksa ust tarafi ama bi bolum kalir heralde

vay be  surası burası aha temel atıldı su yapıldı bu oldu falan flan burası nasıl olacak o bu  derken çogu gitti azı kaldı kavusmaya stadımıza :)

Çevrimdışı ahmet türker

pazar günleri prekastçılar çalışmıyor ya onun için öyle hesapladım .çalışirlarsa en çok ben mutlu olurum değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Efe

pazar günleri prekastçılar çalışmıyor ya onun için öyle hesapladım .çalışirlarsa en çok ben mutlu olurum değerli kardeşim. :)
Daha onemlisi 4 tabla var yapilacak onlar bitse harika
Şampiyon Beşiktaş JK

prekastçıyı bu gün sevdim değerli kardeşim ,6 -7 tane taktı galiba . :)
evet abi sanırım bugün prekast montajı oldu yeni açık tarafinda dahada olacaktır kolay değil dünyanın en güzel yerinde EN GÜZEL STADI YAPIYORUZ

Çevrimdışı ahmet türker

vay be  surası burası aha temel atıldı su yapıldı bu oldu falan flan burası nasıl olacak o bu  derken çogu gitti azı kaldı kavusmaya stadımıza :)
evet , dostun sevineceği renklilerin kıskanacağı bir stad yapıyoruz ,hemde en akıllısından değerli kardeşim :)

beton hali bile güzel stadımızın :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

evet abi sanırım bugün prekast montajı oldu yeni açık tarafinda dahada olacaktır kolay değil dünyanın en güzel yerinde EN GÜZEL STADI YAPIYORUZ
hemde en akıllısı ,allah olmayanlara da versin  sevgili kardeşim :tabe:

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

yeni açıkta ışıklar yanıyor

beton var mı bu akşam ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

evet , dostun sevineceği renklilerin kıskanacağı bir stad yapıyoruz ,hemde en akıllısından değerli kardeşim :)

Aynen vallaha sanat eseri resmen Çift kat loca olmasına ragmen bu kadar estetik görünmesi cok güzel ahmet abi.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

115 pictures loading...  :busted_cop:

biraz geç yüklenebilir arkadaşlar internet yavaş bulunduğum yerde  :ok:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

beton hali bile güzel stadımızın :ok:

bence kabası bitince oynayalım toprak saha olimpiyat ve türkiyedeki cogu stattan iyidir abi :)

Çevrimdışı ahmet türker

geç olsunda güç olmasın ellerin dert görmesin sevgili kardeşim,sağ ol  :)

Çevrimdışı alperrr

Selam arkadaşlar.

bu tesviye betonu neyin nesidir acep?

Çevrimdışı Türkay

Vodafone Arena'da böyle olacak herkesin içi rahat olsun. 41000'lik kutu gibi stad.

Ya tek korkum şu 2. katlardaki çatal merdivenlerin görüntüyü bozmaması. Hani taraftar bütünlüğü açısından. Resim deki gibi olursa müthiş olur  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

bence kabası bitince oynayalım toprak saha olimpiyat ve türkiyedeki cogu stattan iyidir abi :)
:kop:  :kop: toki arenadan iyidir en azından kardeşim. :)

Çevrimdışı ilhan

Ellerine sağlık kardeşim

Çevrimdışı Tolga

Iceride boya fayans vs isleri yapiyor olabilirler ince isler diyebiliriz
anladım teşekkürler :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

hocam ellerine sağlık  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

Daha onemlisi 4 tabla var yapilacak onlar bitse harika
küçük çiftlik parkında işiklar yanıp yanıp sönüyor eğlence dozu yüksek galiba, kameradan görülüyor  ne dersin efe kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Selam arkadaşlar.

bu tesviye betonu neyin nesidir acep?
:hosgeldin  :) zemini düzeltmek için şap gibi birşey galiba değerli kardeşim :)

Çevrimdışı SDemirsoy

@mustafa_(87)

ysariusta

• Ziyaretçi

Eline sağlık. Emeğine sağlık  :claps:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:hosgeldin  :) zemini düzeltmek için şap gibi birşey galiba değerli kardeşim :)
İçerdeki ince işçilikle ilgili bi çalışma abi. Fayans v.b öncesi yüzeyi düzeltmek için yapılacak bir çalışma.
Korku akıl katilidir.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 26 Eylül 2014 Resimleri için Tıklayınız (115 Resim )