Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692234 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Stad tamamlanana kadar inşaat mühendisleri çıkaracağız aramızdan, birer de sertifika verelim sizlere  :evillol:
Ben baş muhendis diplomasi isterim :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

burda kayıtlı insan sayısı ile forumu kullanan insan sayısı arasında dağlar kadar fark var bakıyorum hep aynı isimler yazıyor ben forumda çoğunluğun benim gibi stat konusunda hayal kırıklığına uğradığını düşünüyorum.Ben yazarım kardeşim sana ne beğenmediysem beğenmedim derim sık sık da dile getiririm seni ne ilgilendirir okuma git başka isimleri oku ben bu stadı yıllarca bekledim 10 sene fb yi son 4 yıldır da gs yi stat konusunda imrenerek takip ettim ben yönetimin bu anıtlar kurulu işini çözeceğini ve oraya o büyüklükte ve daha şekil bir stat yapacaklarını  hayal ettim ama yapamadılar bilmiyorum hocam bursanın 45000 konyanın 42000 kapasiteli statları varken bizim 41 lerde kalmamız tarafımdan beğenilmiyor hoş karşılanmıyor kabullenilmiyor sen kabul edebilirsin kapasiten düşük bari 4 tribünü eşit yükseklikte şekilli bir şey yap oda yok doğal olarak ben sitem ederim kardeşim sana ne yarın öbürgün bir tartışma esnasında fblinin gslinin bana sen git konyasporlu bursalı bul onla tartış demelerini kaldıramayacağım için yazıyorum yazarımda defalarca yazacağımda ..........

41000 bence futbol stadı için ideal rakam.. eski açık yeni açıkla aynı hizada olabilirdi ama devlet buna izin vermedi.

60binlik stad yapıp yarısını dolduracağına 40binlik yap tamamını doldur bence daha mantıklı..

ayrıca bana 120bin kişilik ultra modern stad yapsalar ben dolmabahçeden çıkmam.. Dolmabahçede stad yapmak için en güzel proje yapılıyor bence..

Çevrimdışı Oktay

@lucabrasi41
# stat 41 bin olduğu zaman küçük takımmı oluyosun yada büyük statdı olan büyük takımmı oluyo :alala: :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Serkan7738

Bu resim ve olcayın fenere son dk attığı gol diyorum başkada bişey demiyorum :ebebe: :boxin: :claps: :biggrinking: :super:

Çevrimdışı lucabrasi41

41000 bence futbol stadı için ideal rakam.. eski açık yeni açıkla aynı hizada olabilirdi ama devlet buna izin vermedi.

60binlik stad yapıp yarısını dolduracağına 40binlik yap tamamını doldur bence daha mantıklı..

ayrıca bana 120bin kişilik ultra modern stad yapsalar ben dolmabahçeden çıkmam.. Dolmabahçede stad yapmak için en güzel proje yapılıyor bence..
  galatasaray da ali sami yen stadıyla anılıyordu mabedi orasıydı ne oldu ne kaybetti ordan çıkınca büyüklüğümü azaldı hayır 2 tanede şampiyonluk çıkardı 4 sene içinde yeni stadında. Siz şuna BEŞİKTAŞ uzak biyere giderse kıçımızı kaldırıp onun peşinden koşamayız deyinde anlaşalım KAZAN da bira içmek ağaçlı yoldan yürüyerek maça gitmek şartmı HAYIRRRR asla değil aslolan BEŞİKTAŞ ise nereye giderse gitsin peşinde olmaktır ZEYTİNBURNU na bjk nin büyüklüğüne yakışacak stat yapsınlar ilk kombineyi ben alırım BEŞİKTAŞLILIK bunu gerektirir rahatımı değil KULÜBÜMÜ düşünürüm ben tribünde duygusal duygusal bağırmak kolay HAYATA GEÇİRMEK önemli olan... 

Çevrimdışı Easthanbool

Bu resim ve olcayın fenere son dk attığı gol diyorum başkada bişey demiyorum :ebebe: :boxin: :claps: :biggrinking: :super:

Ne olaylar ne olaylar  :lol:
Aynı pozisyonu vodafone arenada da yaşarsak ölümler olur (Allah korusun) :ebebe: :bandit:
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 18:19:07 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı idil

:claps: :claps: :claps: ibretlik paylaşım
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı sallapati

galatasaray da ali sami yen stadıyla anılıyordu mabedi orasıydı ne oldu ne kaybetti ordan çıkınca büyüklüğümü azaldı hayır 2 tanede şampiyonluk çıkardı 4 sene içinde yeni stadında. Siz şuna BEŞİKTAŞ uzak biyere giderse kıçımızı kaldırıp onun peşinden koşamayız deyinde anlaşalım KAZAN da bira içmek ağaçlı yoldan yürüyerek maça gitmek şartmı HAYIRRRR asla değil aslolan BEŞİKTAŞ ise nereye giderse gitsin peşinde olmaktır ZEYTİNBURNU na bjk nin büyüklüğüne yakışacak stat yapsınlar ilk kombineyi ben alırım BEŞİKTAŞLILIK bunu gerektirir rahatımı değil KULÜBÜMÜ düşünürüm ben tribünde duygusal duygusal bağırmak kolay HAYATA GEÇİRMEK önemli olan... 

Juventus İtalyanın en büyük klubü , 68binlik stadı bırakıp neden 41000lik stada geçti? Stad büyüklüğüyle klup büyüklüğünün o kadar bağı yok. chelsea da 42000lik stadda oynuyor..

Bugün göreceğiz Galatasaray Sivas maçına kaç seyirci gelecek..

Çevrimdışı sallapati

:claps: :claps: :claps: ibretlik paylaşım

@mactaupe nerelerdesin görünmüyorsun. stadı küçük buluyorlar. senin görüşün nedir bu konuda?

Çevrimdışı Tolga

bugün prekast işleri hızlanmış mı bana mı öyle geliyor  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Haldun

burda kayıtlı insan sayısı ile forumu kullanan insan sayısı arasında dağlar kadar fark var bakıyorum hep aynı isimler yazıyor ben forumda çoğunluğun benim gibi stat konusunda hayal kırıklığına uğradığını düşünüyorum.Ben yazarım kardeşim sana ne beğenmediysem beğenmedim derim sık sık da dile getiririm seni ne ilgilendirir okuma git başka isimleri oku ben bu stadı yıllarca bekledim 10 sene fb yi son 4 yıldır da gs yi stat konusunda imrenerek takip ettim ben yönetimin bu anıtlar kurulu işini çözeceğini ve oraya o büyüklükte ve daha şekil bir stat yapacaklarını  hayal ettim ama yapamadılar bilmiyorum hocam bursanın 45000 konyanın 42000 kapasiteli statları varken bizim 41 lerde kalmamız tarafımdan beğenilmiyor hoş karşılanmıyor kabullenilmiyor sen kabul edebilirsin kapasiten düşük bari 4 tribünü eşit yükseklikte şekilli bir şey yap oda yok doğal olarak ben sitem ederim kardeşim sana ne yarın öbürgün bir tartışma esnasında fblinin gslinin bana sen git konyasporlu bursalı bul onla tartış demelerini kaldıramayacağım için yazıyorum yazarımda defalarca yazacağımda ..........
stad kapasitesine göre takımın büyüklüğü belli olsaydı maracana stadını kullanan falamengo dünyanın  en büyük takımı olurdu,ayrıca keşke eski açık yeni açıkla aynı seviyede olsaydı bu forumda bunu istemeyen yok zaten  yönetim kaç ay anıtlar kurulunda sabahladı fakat izin çıkmadı sen ben biz yönetimden daha fazla ya da daha az isteyecek değiliz bu durumu biz ne kadar beşiktaşlıysak onlar da o kadar beşiktaşlı

Stadın büyüklüğü değil İŞLEVİ ÖNEMLİ :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Haldun

kaldı ki 42 45 bin civarı futbol stadyumu için gayet ideal bir sayı öyle olmasaydı juventus 60 bin kişilik stadı bırakıp 42 binlik stad yaptırmazdı,juventus dedigimiz takım italayada en fazla taraftarı olan takım juventus un 13-14 milyon milanın interin 7 şer miliyon taraftarı var :ok: ayrıca merak etme kapasite 2-3 yıla kalmaz 45 bine çıkacak zaten stad bilerek büyük ve geniş yapıldı :ok:

ahmet abi prekastçıyı yakalasa fena yapacak  :ok:

Çevrimdışı mustafa dogan

Herkese iyi aksamlar :) ya bu eski acikta kirmiziyla isaretledigim yerde bozukluk var baksaniza zemin  yanlis yapilmis :sevinc saka bir yana stadi kotuleyen arkadaslar var bence herkes yapilan bu eseri sahiplenmeli biz besiktasiz ve bize cok uzun seneler  hizmet edecek evimize gerektigi degeri verelim sahsi fikrim ise stadimiz her haliyle mukemmel  :super:

Çevrimdışı Haldun

Stadın büyüklüğü değil İŞLEVİ ÖNEMLİ :evillol: :evillol:
güldürdü  :D
Herkese iyi aksamlar :) ya bu eski acikta kirmiziyla isaretledigim yerde bozukluk var baksaniza zemin  yanlis yapilmis :sevinc saka bir yana stadi kotuleyen arkadaslar var bence herkes yapilan bu eseri sahiplenmeli biz besiktasiz ve bize cok uzun seneler  hizmet edecek evimize gerektigi degeri verelim sahsi fikrim ise stadimiz her haliyle mukemmel  :super:
güldürmedi :(

Çevrimiçi Necmi

Dostum sıkıntı yok tabiki eleştirini yapacaksın herkes beğenmek zorunda değil beğensen bile mutlaka insanların beğenmediği kısımlar olacaktır bundan doğal bir şey olamaz burda herkes eleştirisini yapıyor ama eleştiri yapanlarada karşı eleştiride normaldir bu arada stad küçük büyük tartışmasından önce bu stadın araziye sıfıra sıfır yapıldığını bilmek gerekir yerimiz olurda yapmayız o zaman eleştiri olur ama oraya yapılacak en büyük stad yapılıyor kaldıki fenerin stadından 5 metre daha yüksek 7 metre daha geniş 12 metre civarı daha uzun yani fenerin stadından daha büyük bir stad yapılıyor bu gün 42000 açıyor olabilirsin ama bu yarın 48000 in olmayacak anlamına gelmez Juventus 42000 lik stad yaptı diye büyüklüğündenmi kaybediyor şu an dünyada yapılan ve bitmek üzere olan 5-6 stadla mukayese edilen bir stad yapıyoruz bunu mukayese eden de biz değiliz yabancılar.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı haluk.m

Yuh yuh yuh..   :oha:

Stadyum inşaatının kabasının yarısı bitmiş,  çatı imalatı yapılıyor, koltuk ve prekastlar hazırda bekliyor ama adam gelmiş hala utanmadan eleştirmeye devam ediyor.  Bu forumda hala bu gibi şeyleri eleştirenlerin bursa maçı sonrası olay çıkaranlardan farkı yok.  Onların kim olduğunu da herkes biliyor. 

Yazmayacaktım ama adamı  :ranting2:

Dostum sıkıntı yok tabiki eleştirini yapacaksın herkes beğenmek zorunda değil beğensen bile mutlaka insanların beğenmediği kısımlar olacaktır bundan doğal bir şey olamaz burda herkes eleştirisini yapıyor ama eleştiri yapanlarada karşı eleştiride normaldir bu arada stad küçük büyük tartışmasından önce bu stadın araziye sıfıra sıfır yapıldığını bilmek gerekir yerimiz olurda yapmayız o zaman eleştiri olur ama oraya yapılacak en büyük stad yapılıyor kaldıki fenerin stadından 5 metre daha yüksek 7 metre daha geniş 12 metre civarı daha uzun yani fenerin stadından daha büyük bir stad yapılıyor bu gün 42000 açıyor olabilirsin ama bu yarın 48000 in olmayacak anlamına gelmez Juventus 42000 lik stad yaptı diye büyüklüğündenmi kaybediyor şu an dünyada yapılan ve bitmek üzere olan 5-6 stadla mukayese edilen bir stad yapıyoruz bunu mukayese eden de biz değiliz yabancılar.
Necmi abi bencede burada herkes aynı fikirde olmak zorunda değil fakat arkadaşın yazılarını okurken yazdıklarında sanki bir sinirlenme hissediyorum sanki normal olmayan bu  :alala:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@lucabrasi41 sen ne yedin ne ictin ayrıca senin gibi dusunen insan sayısı sandığından az seninkisi fikir beyan etmek değil boş laf.. internet ortaminda değil muhabet araisnda böyle konussan dayak yeme sebebi bence fazla konusup buralari bulandirma insanların canını sıkma

@lucabrasi41 sen ne yedin ne ictin ayrıca senin gibi dusunen insan sayısı sandığından az seninkisi fikir beyan etmek değil boş laf.. internet ortaminda değil muhabet araisnda böyle konussan dayak yeme sebebi bence fazla konusup buralari bulandirma insanların canını sıkma
ortam gerilmesin onurum gerek yok boş laflara boşver gitsin biz bu stadıda yaptırmak istemeyenleride iyi biliyoruz  :bandit:

Çevrimdışı sallapati

@lucabrasi41 arkadaşa saygı duyalım. Büyük stad seviyor olabilir. Böyle düşünen arkadaşlar da azımsanmayacak kadar var bence de..

ama biz dolmabahçeden çıksaydık Beşiktaş büyük darbe yerdi emin olun buna

Çevrimdışı WarrChief

sıkıntı surada
stadı begenmediginde fikret orman karsıtı ilan ediliyorsun ne kadar acayip :lol:  bu stadı yapan sadece o mudur?? bir sirketin 50milyar dolar serveti veya sermayesi vardır ama biz sirketin sahibine bakarız aa onun su kadar parası var deriz halbuki para onun degil bircok dalı var aynı stadında yapımında emegi gecen bir cok dal var dolayısıyla riski alan bir ekip var ama tasarlayan baskası:))
dolayısıyla benim bakmam gereken nokta parayı verenler ve tasarımı yapanlardır. içerigine gorede hangisinden memnun değilsen soylersin dolayısıyla stadın yapımı kotu dedigin vakit bunun sebebi olan kişi mimardır:))

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ortortam gerilmesin onurum gerek yok boş laflara boşver gitsin biz bu stadıda yaptırmak istemeyenleride iyi biliyoruz  :bandit:

Haklisin abi Vallaha bişey demiyecektim dayanamadım artık