Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691703 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

mantikli merdivenler icin kücük basamaklar olacak daha :sevinc
aynen küçük basamaklar da olacak oralar da  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

iyi fikir. yanlız oradan maratona da katılalım fikri çıkarsa, en güzel mazaralı yerden izlerim sizi  :lol:
:kop:  :kop:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı lucabrasi41

Stadı beğenmeyip kötüleyenler için Başkan bi daha düşünmüş ve yeni bi stat yapmak için kolları sıvamış  :kop: :kop: :kop:
valla eski açığı yeni açık gibi yapacaklarsa bence yeniden başlasınlar inşaata beklemeye değer bişey çıkar o zaman ortaya. :D :D :D

@aktar_ismail stadımız maşallah tacın en üstümdeki pırlanta gibi ...sen katılıyomusun bu benzetmeme :D :D
Çok güzel söyledin @Oktay
Ben bir Tac Mahali bilirim bir de Vodafone Arenayı,  geride kalan ne varsa teferruattır.

Çevrimdışı WarrChief

valla eski açığı yeni açık gibi yapacaklarsa bence yeniden başlasınlar inşaata beklemeye değer bişey çıkar o zaman ortaya. :D :D :D

dıs mimari dısındaki hersey zaten bircok kısıtlamalarla bu halini almıs sadece dıs taraf değişebilirdi o kadar
bence bu sekilde gayet güzel daha iyisi olabilirmiydi illaki ama dusunuyorumda benim aklıma baska bir olusum gelmiyor dolayısıyla iyi böyle :tabe:
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 17:06:56 WarrChief ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ysariusta

• Ziyaretçi

37 yaşında kim onu anlamadım arkadaşım
37 - 39 ne fark eder mesele, 43 yıllık Beşiktaşşlıyım yazıp yaşınızın daha küçük olması. Beşiktaşlılığınızı tartışmıyorum. Savlarınızın asılsızlığını ortaya koymaya çalışıyorum.
Şekilsiz stat diyorsunuz; elips bir şekildir. Beğenip beğenmemek ayrı bir durum. Ancak yaklaşık 800 kayıtlı kullanıcısı olan ve düzenli olarak yaklaşık 100 150 kişinin fikrini belirttiği bir forumda "beğenmedim" dediğinizde bu kadar tepki alıyorsanız ve bu kadar insan beğeniyorsa, beğenilerinizi ve estetik zevkinizi gözden geçirmenizde de yarar var bence.
Kaldı ki; siz bu beğenmemeyi sadece Fikret Orman Başkan'ın zamanında yapılmasından kaynaklı "hissediyorsunuz". Eleştirdiğim yanınız bu. Her nedense günümüzde böyle bir "fikir savunucuları" türedi. Kendi adıma savlarınıza yanıt vermeye çalıştım. Siz benim eleştirilerime tek kelime etmeden sansasyonel kısmına değinmişdiniz yine. Savunuculuğunu yaptığınız insanların taktiği bu. Söylediğim gibi, eğer rasyonel bir veri varsa elinizde buyrun koyun ortaya. Yoksa susun. Beğenmemek size ait bir durum. Buna kimse laf edemez. Beğenmeyen küçük kızına almasın bize ne!
Biz beğendik, gittik (maddi olanağı olanlar) kombine aldı. O Stad açılırken o tarihe tanık olmak isteyenler elinden geleni yapıyor. O tarihin yapımına şahitlik ediyoruz burada.
Orantısız, şekilsiz vb "mesnetsiz" iddialar ortaya atıp avucunuzu ovuşturarak izleyebileceğiniz bir yer değil burası. Siz buradaki insanlara bu kadar saygısızlık yapamazsınız. Burada insanlar toplumda kaybolan bir hoşgörü ve saygı ortamında bu tarihe tanıklık ediyor. Toplumun ayrıştığı bir ortamda biz Beşiktaş adı altında burada bir aradayız. Bunu baltalamak gibi bir niyetiniz varsa ovuşturmakta olduğunuz avuçlarınızın arasına soğuk su dolu bir bardak tutuşturun. İçersiniz yakında. (Biraz sert ve didaktik olabilir, zamanı gelince de silinir ama söylemezsem de çatlarım)

Çevrimdışı ahmett.67

Çok güzel söyledin @Oktay
Ben bir Tac Mahali bilirim bir de Vodafone Arenayı,  geride kalan ne varsa teferruattır.
Bizim stat bana daha çok antik Roma'nın Kolezyum'unu (Şu meşhur arena) anımsatıyor. (özellikle dışardan görünümü) :D

Çevrimdışı cagdas44

Vodafone Arena Tesviye Betonu İşleri İhale Duyurusu

Vodafone Arena Yenileme Projesi kapsamında tesviye betonu işleri, belli istekliler arasında ihale edilecektir.

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş.'den yapılan ihale bilgilendirmesi şöyledir:

İhale kayıt numarası: 15. TESVİYE BETONU İŞLERİ

1-İşveren    : BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş.
a) Adresi    : Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza  A Blok Kat:1 Akaretler, Beşiktaş-İstanbul
b) Telefon numarası    : 0212 310 10 00 
c) Faks numarası    : 0212 258 81 94

2-İhale     
a) Yeri     : Vodafone Arena Stadı
b) Konusu : Tesviye Betonu Yapılması
c) Şekli    : Birim Fiyat Esaslı Kapalı Zarf Teklif Verme

3-İhale Başvurusu   
a) Verileceği yer    : BJK Plaza A Blok Kat:1
b) Tarihi ve saati    : 08/ 10 /2014   saat: 14:00

4- İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile ihale değerlendirmesinde uygulanacak kriterler İhale Şartnamesinde belirtilmiştir. İhale Şartnamesi, 1.000,-TL karşılığında alınacak makbuz ve fatura ile 30.09.2014 tarihinden itibaren İşveren adresinden temin edilebilir.

5- İhale dokümanı İşverenin belirtilen adresinde bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, İşverence onaylı ihale dokümanını satın alması zorunludur.

6- İhaleye ait belgeler dosya halinde 3.maddede belirtilen tarih ve saate kadar imza karşılığı İşveren adresine teslim edilecektir.
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59534/

Çevrimdışı sallapati

üst kat korkuluklar aliminyumdan mı yapılacak? ihale yapılacak mı bunun için?

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Caner

[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 17:40:08 SDemirsoy ]

Çevrimdışı sallapati

What the fuck is a "tesviye betonu" ?

hahaha aynısını ben de düşündüm  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şöyle bişi daha buldum

Yapıda zemine uygulanan kaplamalar düzgün bir yüzeye uygulanır. Bu düzgün yüzeyi
ise tesviye betonu ile elde edebiliriz. Şap ise tesviye betonu üzerine uygulanan bir çeşit
kaplamadır.
Yapılarda estetik görünüm aranır. Bunu elde etmek ise yüzeye yapılacak kaplamanın
rengi ve dekoratif özelliğiyle elde edilir. Tesviye betonu, kaplamalar için düzgün bir yüzey
elde etmek ve gerektiğinde otoparklarda dozajı yüksek betondan dökülerek kaplamasız da
kullanılır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İç taraftaki ince işçilik için yapılan bir ihale anladığım kadarıyla..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

anladığım kadarıyla fayans döşeme konulmadan önce 1 kat daha beton dökülüp cillop hale getirilecek

Çevrimdışı Oktay

What the ..... is a "tesviye betonu" ?
ilk defa duydum  :baris: :baris: :baris:

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı WarrChief

üst kat korkuluklar aliminyumdan mı yapılacak? ihale yapılacak mı bunun için?

güzel bir soru birde numaralıda ikinci katların celik testereleri olacagı için (kesin değil ama dusunuluyordu mabet soyledi) onun bi proseduru olacakmıdır??
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 17:56:45 WarrChief ]

Çevrimdışı Altuğ

Stad tamamlanana kadar inşaat mühendisleri çıkaracağız aramızdan, birer de sertifika verelim sizlere  :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Stad tamamlanana kadar inşaat mühendisleri çıkaracağız aramızdan, birer de sertifika verelim sizlere  :evillol:

aramızdan birine diploma vereceğiz :D

Çevrimdışı lucabrasi41

37 - 39 ne fark eder mesele, 43 yıllık Beşiktaşşlıyım yazıp yaşınızın daha küçük olması. Beşiktaşlılığınızı tartışmıyorum. Savlarınızın asılsızlığını ortaya koymaya çalışıyorum.
Şekilsiz stat diyorsunuz; elips bir şekildir. Beğenip beğenmemek ayrı bir durum. Ancak yaklaşık 800 kayıtlı kullanıcısı olan ve düzenli olarak yaklaşık 100 150 kişinin fikrini belirttiği bir forumda "beğenmedim" dediğinizde bu kadar tepki alıyorsanız ve bu kadar insan beğeniyorsa, beğenilerinizi ve estetik zevkinizi gözden geçirmenizde de yarar var bence.
Kaldı ki; siz bu beğenmemeyi sadece Fikret Orman Başkan'ın zamanında yapılmasından kaynaklı "hissediyorsunuz". Eleştirdiğim yanınız bu. Her nedense günümüzde böyle bir "fikir savunucuları" türedi. Kendi adıma savlarınıza yanıt vermeye çalıştım. Siz benim eleştirilerime tek kelime etmeden sansasyonel kısmına değinmişdiniz yine. Savunuculuğunu yaptığınız insanların taktiği bu. Söylediğim gibi, eğer rasyonel bir veri varsa elinizde buyrun koyun ortaya. Yoksa susun. Beğenmemek size ait bir durum. Buna kimse laf edemez. Beğenmeyen küçük kızına almasın bize ne.
Biz beğendik, gittik (maddi olanağı olanlar) kombine aldı. O Stad açılırken o tarihe tanık olmak isteyenler elinden geleni yapıyor. O tarihin yapımına şahitlik ediyoruz burada.
Orantısız, şekilsiz vb "mesnetsiz" iddialar ortaya atıp avucunuzu ovuşturarak izleyebileceğiniz bir yer değil burası. Siz buradaki insanlara bu kadar saygısızlık yapamazsınız. Burada insanlar toplumda kaybolan bir hoşgörü ve saygı ortamında bu tarihe tanıklık ediyor. Toplumun ayrıştığı bir ortamda biz Beşiktaş adı altında burada bir aradayız. Bunu baltalamak gibi bir niyetiniz varsa ovuşturmakta olduğunuz avuçlarınızın arasına soğuk su dolu bir bardak tutuşturun. İçersiniz yakında. (Biraz sert ve didaktik olabilir, zamanı gelince de silinir ama söylemezsem de çatlarım)
  burda kayıtlı insan sayısı ile forumu kullanan insan sayısı arasında dağlar kadar fark var bakıyorum hep aynı isimler yazıyor ben forumda çoğunluğun benim gibi stat konusunda hayal kırıklığına uğradığını düşünüyorum.Ben yazarım kardeşim sana ne beğenmediysem beğenmedim derim sık sık da dile getiririm seni ne ilgilendirir okuma git başka isimleri oku ben bu stadı yıllarca bekledim 10 sene fb yi son 4 yıldır da gs yi stat konusunda imrenerek takip ettim ben yönetimin bu anıtlar kurulu işini çözeceğini ve oraya o büyüklükte ve daha şekil bir stat yapacaklarını  hayal ettim ama yapamadılar bilmiyorum hocam bursanın 45000 konyanın 42000 kapasiteli statları varken bizim 41 lerde kalmamız tarafımdan beğenilmiyor hoş karşılanmıyor kabullenilmiyor sen kabul edebilirsin kapasiten düşük bari 4 tribünü eşit yükseklikte şekilli bir şey yap oda yok doğal olarak ben sitem ederim kardeşim sana ne yarın öbürgün bir tartışma esnasında fblinin gslinin bana sen git konyasporlu bursalı bul onla tartış demelerini kaldıramayacağım için yazıyorum yazarımda defalarca yazacağımda ..........